![]() |
![]() |
I live my own script...
![]() |
![]()
Μια ξανθιά πάει στον πάγκο δανεισμού της Βιβλιοθήκης και λέει :
-Δανείστηκα ένα βιβλίο την προηγουμένη βδομάδα, αλλά ήταν το πιο βαρετό βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ. Δεν είχε καθόλου υπόθεση, αλλά είχε υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες. - Ώστε εσείς λοιπόν μας πήρατε τον τηλεφωνικό κατάλογο!!!!!!!!! Η μάνα μιας ξανθιάς: -Έλα μέσα χιονίζει -Σιγά και έξω χιονίζει Μια ξανθιά μπαίνει σε ένα κατάστημα καλλυντικών. -Ξανθιά : " Έχετε μια κρέμα για αποτρίχωση ; " Πωλήτρια : " Για ποια περιοχή ; " -Ξανθιά : " Για το Χαλάνδρι . " Ο τυπάκος περπατάει αφηρημένος στο δρόμο και κατά λάθος πέφτει πάνω σε ια ξανθιά Καθώς ζητάει συγγνώμη την κοιτάζει από πάνω ως κάτω και διαπιστώνει ότι> είναι Θεά ! " Κυρία μου " της λέει , " μένω έκθαμβος και άναυδος ! " Και η ξανθιά : " Ναι ; Εγώ μένω Πρατίνου κι Αστυδάμαντου '' Μια ξανθιά παίρνει τηλέφωνο στην Ολυμπιακή και ρωτάει την τηλεφωνήτρια: - Πόσο διαρκεί το ταξίδι Αθήνα - Θεσσαλονίκη; - Μισό λεπτο. - Α! Ευχαριστώ! και κλείνει το τηλέφωνο Δύο ξανθιές κάθονται στο κλαδί ενός δέντρου. Η μία από αυτές πριονίζει το κλαδί στο οποίο κάθονται. Μια γριά που τυχαίνει να περνά από κάτω τις βλέπει και tους φωνάζει: - Καλέ κορίτσια τι κάνετε εκεί; Θα πέσετε βρε! Οι ξανθιές αδιαφορούν και συνεχίζουν ώσπου το κλαδί σπάει , πέφτουν κάτω, και οδηγούνται στο νοσοκομείο με βαρύτατες κακώσεις σε όλο το σώμα. Καθώς βρίσκονται σε διπλανά κρεβάτια η μία από τις δύο βλέπει τη γριά που είχαν δει όταν βρίσκονταν στο δέντρο να περιφέρεται μέσα στο νοσοκομείο. Έντρομη γυρίζει στη φίλη της και της λέει: - Κοίτα, κοίτα το μέντιουμ... Πώς λέγεται μια ξανθιά μέσα σε ένα πανεπιστήμιο; Επισκέπτρια. Mια ξανθιά δέχεται κλήση από το αγόρι της στο κινητό... Έλα βρε Τάκη πού το ήξερες ότι είμαι στο σούπερ μάρκετ; Τρεις πωλητές κουβεντιάζουν: "Εγώ πούλησα έγχρωμη τηλεόραση σε τυφλό", λέει ο πρώτος. "Εγώ πούλησα στέρεο σε κουφό", λέει ο δεύτερος. "Κι εγώ πούλησα ένα ρολόι-κούκο σε μια ξανθιά", λέει ο τρίτος. "Ε και λοιπόν;", απορούν οι άλλοι. "Της πούλησα κι εκατό κιλά σπόρους, για τον κούκο!", απαντά χαρούμενος ο τρίτος! Γιατί οι ξανθές ανοίγουν το Milko μέσα στα Super Markets; Γιατί η συσκευασία γράφει επάνω: "ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΔΩ"! Συζητούν δυο ξανθιές και λέει η μια στην άλλη: Δεν σου είπα, έκανα τεστ παπ. Kαι η άλλη απαντά: Σοβαρά; Ήταν δύσκολες οι ερωτήσεις; |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|