15-01-09, 16:54 | #11 |
Ο Αργός με την πάπια
|
ΘΥΜΗΘΗΚΕ πολλά χρόνια πριν, όταν ήταν ακόμα νέα και είχε πρωτοδεί τον Ταρζάν. Ήταν Δευτέρα μεσημέρι και προσγειώθηκε μπροστά της ημίγυμνος. Πολύ της άρεσε της Τζέην τότε ο Ταρζάν, κάθισαν μαζί κάτω από μια μπανανιά και άρχισαν τη συζήτηση περί sex.
- Αλήθεια, τον ρώτησε, εσείς πώς βολεύεστε απ αυτό μέσα σε αυτήν τη ζούγκλα;;; Ταρζάν, ενώ ήταν πολύ ενημερωμένος για πολλά θέματα, στο θέμα sex έπιανε αυτό που πιάνει και η γνωστή Πάρις. Πάτο! - Τι ακριβώς εννοείτε μαντάμ, τη ρώτησε, όταν μιλάτε για sex; - Να καλέ, του είπε η Τζέην, αυτό που κάνουν και οι μελισσούλες, που πάνε στα λουλουδάκια και μεταφέρουν γύρη... - Α, είπε ο Ταρζάν, εγώ γι' αυτό χρη¬σιμοποιώ μια τρύπα στον κορμό ενός δέντρου και ανακουφίζομαι... - Τρύπα σε κορμό δέντρου;;; Του είπε τότε η Τζέην με λάγνα φωνή: - Εγώ έχω να σου προτείνω μια πολύ καλύτερη! Χωρίς να μιλήσει, με μισόκλειστα μάτια γδύθηκε, ξάπλωσε μπροστά του και άνοιξε τα πόδια της. Μόλις την είδε ο Ταρζάν της έδωσε μία πολύ δυνατή κλωτσιά στον καβάλο της. Ούρλιαξε απ' τον πόνο η Τζέην και αφού πέρασαν 10 λεπτά και ξανά- βρήκε την ανάσα της, τον ρώτησε; - Γιατί το έκανες αυτό Ταρζάν;;; - Γιατί πρώτα πάντα τσεκάρω αν έχει μέλισσες η τρύπα...
|