|
Ο κακός ο μύλος όλα τα αλέθει Τα περί ανέμων... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
12-03-09, 12:24 | #1 |
viva la κλαψα!
|
χθες εκει που καθομουν.....
Εχω μια απορια που μου γενηθηκε χθες εκει που καθομουν..
θα τη μοιραστω μαζι σας αλλα μη γελασετε ... λοιπον...Που τυπωνονται τα χρήματα? εχουμε δικα μας τυπωτήρια? και αν ναι αφου ευπαρχει οικονομικη κριση γιατι δεν λαδωνουν τις μηχανες και να αρχισουν να βαράνε? και να τυπωνουν και να τυπωνουν και κοντρα να ξανατυπωνουν ..να πνιξουν τον τοπο στο χρημα.. ε? γιατι δεν το κανουν? και γιατι να μην εχουμε πλαστα νομισματα? τι πειραζει? θα εχουμε ολοι ...αλλοι λιγα αλλα πολλα , αλλος θα εχει κατοσταρικα αλλως διακοσαρικα , ας ειναι πλαστα ...τι τους πειραζει? ο κοσμος θα ηταν πιο ανετος παντως , αυτο δε θελουμε? να ειμαστε καλα και ανετοι? **και να συμπληρωσω ...αν το φαινομενο γινει παγκωσμιο τοτε θα ειναι ακομα καλυτερα ...το χρημα κυκλοφορει που κυκλοφορει μονο στη γη ...αμα η γη πλημυρισει με πλαστο χρημα , ΟΟΟΛΟΙΙ θα εχουν !!!! ε δεν ειναι πολυ ωραια ιδέα? εγω πρεπει να τα σκεφτομαι ολΑ? λοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
Είμαι και γαμώ τα παιδια ! Τυχαίο; Δεν νομιζω !!!! click to show ...... Yet I know that the goal Is to keep me from falling" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maRtina : 12-03-09 στις 12:34. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|