|
[ΕΝΤόΣ] Σπίτι μου, σπιτάκι μου!! DVD, TV, επιτραπέζια, κηπουρική, διατροφή, σπιτικές συνήθειες και γενικά ό,τι γεμίζει τις ώρες μας στο σπίτι |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#8
![]() |
Gourounaros
![]() Εγγραφή: 03-09-2009
Περιοχή: αθήνα, αιγάλεω
Μηνύματα: 317
|
![]()
.100 γρ. Ελαιόλαδο
.1 κιλό Πράσα .500 γρ. Σέλινο .5 φρέσκα, ψιλοκομμένα Κρεμμύδι(α) .3 κουτ. ψιλοκομμένος Μαϊντανός .200 γρ. ψιλοκομμένες Ντομάτα(ες) .300 γρ. ή νερό Ζωμός λαχανικών .1 κιλό σε φέτες Πεσκανδρίτσα .Αλάτι .Πιπέρι -Ζεσταίνετε το λάδι σε κατσαρόλα και τηγανίζετε τα πράσα, το σέλινο και τα κρεμμυδάκια για 5 λεπτά, να μαλακώσουν. -Προσθέτετε τον μαϊντανό, τις ντοματούλες, τον ζωμό ή το νερό, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να σιγοβράσουν για 15-20 λεπτά. -Στο μεταξύ, τηγανίζετε τις φέτες από το ψάρι με 2 κουτ. λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές. -Ρίχνετε το ψάρι στην κατσαρόλα με τα πράσα, σκεπάζετε και αφήνετε να σιγοβράσουν για 15-20 λεπτά. -Σερβίρετε αμέσως. |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|