ηλεκτρονικο τσιγαρο
click to show
γεια σας παιδιά, είμαι ένας πρώην καπνιστής. προσπαθούσα πολύ καιρό αν κόψω το κάπνισμα και μία μέρα είδα δίπλα μου στο τρένο κάποιον που χρησιμοποιούσε το ηλεκτρονικό τσιγάρο, μόλισ πήγα σπίτι μπήκα στο net να δω για τι ακριβώς πρόκειται βρήκα το www.etsigaro.com και είχε πολλά ενδιαφερόντα άρθρα για αυτό. αν και με μικρή επιφύλαξη πιο π[ολύ για πλάκα να σας πω την αλήθεια έψαξα και το αγόρασα σε μία πολύ καλή τιμή. τελικά μου άρεσε, η γεύση του είανι σχεδόν ίδια με το κανονικό τσιγάρο αλλά δν αφήνει την πικρία του τσιγάρου μετά στο στόμα και γενικά έχει πολλά πλεονεκτήματα. μπορείετε αν επισκεφτείετε την σελίδα ή άλλες σχετικές και περιγράφουν το ηλεκτρονικο τσιγαρο. εδώ και μίσο χρόνο δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου. αν θέλω να καπνίσω χρησιμοποιώ αυτό. νιώθω ήδη πολύ πιο υγιής. σκέφτηκα να γράψω την εμπειρία μου με αφορμή μία φίλη μου που της πρότεινα το ηλεκτρονικό τσιγάρο και με ευχαριστεί συνεχώς. όποις προσπαθεί αν κόψει το κάπνισμα ή θέλει αν καπνίζει υγιειενά αυτό είναι η λύση. αφού τα κατάφερα εγώ όλοι μπρούν.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soraver : 09-02-10 στις 14:11.
|