![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]()
με το καμιόνι μου θα ρθω
να πάρω συνδετήρα την αράχνη να τραβώ μέσα απ τον κα8ετήρα κοράνι ασφάλεια κλάρκ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gourouni apo ratsa
![]() Εγγραφή: 07-10-2006
Περιοχή: USA
|
![]()
Ρίξ' την ασφάλεια να είναι νταρκ
κι όρκο σου κάνω στο κοράνι πως θα 'ρθω να σε κλέψω με το κλαρκ και πως μαζί θα κυλιστούμε στο μποστάνι ευαγγέλιο γενικός μπουλντόζα |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
Εισαι κυριος και πολυ ευ-γενικος
στο ευαγγελιο μου ορκιστηκες πως θα σταματησεις να τρως οταν βγαινουμε παμε στο σαντα -ροζα παραγγελνουμε και τρως σαν καμια μπουλντόζα κουπονι , καλτσα , ταλιμπαν |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]()
κουπόνι εγώ κέρδισα
να πάω στους ταλιμπάν μα κάλτσα εγώ δεν φόρεσα ούτε και το τουρμπάν μάτια μύτη κασκόλ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
Τα ματια μου σαν εβαψα επαθα αλεργια
και η μυτη μου ετρεχε , μα την παναγια φοβηθηκα μην κρυωσα και φορεσα το κασκολ μου και στα καπακια πηρα τηλεφωνο να το πω τον αδερφο μου . ποδηλατο , αγραμπελη , κοτσαδορος |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
.::Always Somewhere::.
![]() Εγγραφή: 29-06-2006
|
![]()
Με το ποδήλατο ξεκινησα να πάω οδοιπόρος
στο δρόμο όμως με έπιασε ένας κοτσαδόρος με τράβηξε και με έσυρε σε όρη και λειβάδια σε αγράμπελη κατέληξα με μια κρασοκανάτα Μπαστούνι, καρακάξα, σταχτοδοχείο
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
Ο γέρος απο πέσιμο ή χεσιμο θα πάει
γι αυτο καλα στο χερι του μπαστουνι να κραταει Της καρακάξας το μαλλί ειναι μαυρο-μαυρο σαν το σταχτοδοχειο που αγορασα προχτες απο τον πάγκο (της λαικης μουχαχαχ) σφεντονα , αλητης , γιορτή |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
I live my own script...
![]() |
![]()
Αλήτης ήμουν μιά φορά,
και κράταγα σφεντόνα, στην γιορτή σου ήρθα εγώ κρυφά, πεντάμορφη, γλυκιά παγώνα! ![]() Άσωτος, αέρας. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Κάνω υπομονή...
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
|
![]()
Έξω βρέχει
ο αέρας σφυρίζει ο άσωτος σοραβερ το σουβλάκι τσακίζει παιχνίδι καφές
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|