|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
Κάνω υπομονή...
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
|
![]()
![]() "Όλη μου η ζωή είναι στιγμές..." ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κοκκινονίκος : 18-11-07 στις 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
I live my own script...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Joy Division - Atmosphere
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Damien Rice - The Blower's Daughter
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sherlock
![]() Εγγραφή: 06-05-2007
Περιοχή: Fairyland
|
![]() Σε κάθε κίνηση σου υποφέρω νόμιζα πως σε ήξερα μα δεν σε ξέρω σε κάθε σου ματιά κάθε σου βλέμμα υπάρχει μια αλήθεια κι ένα ψέμα τι να πω Μυστήριο ο έρωτας μαζί σου το πάθος κι η ηδονή απ' το κορμί σου κάθε αμφιβολία μου λυτρώνει κι αισθάνομαι πως είμαστε οι μόνοι εραστές Καίγομαι γλυκά στην φλόγα σου νοιώθω σαν θεός στο σώμα σου γίνομαι καπνός που σε τυλίγει μ' ένα φιλί και σε αγγίζει κάθε στιγμή Η εικόνα σου σημάδι στο μυαλό μου γεμίζει κάθε βράδυ το κενό μου αγάπη ανεξίτηλη στο χρόνο τα λάθη σου έχω μάθει να πληρώνω τι να πω Καίγομαι γλυκά...
![]() |
![]() |
I live my own script...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
I live my own script...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sherlock
![]() Εγγραφή: 06-05-2007
Περιοχή: Fairyland
|
![]()
Ονειρευόμαστε γιατί χανόμαστε ![]() click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SeRxaNiTsa : 04-12-07 στις 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ο θείος Βρέφος
![]() |
![]()
Η αμυ είναι φοβερή.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|