|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
![]()
Ναι, αλλά τουλάχιστον βρίσκεις πάργκιγκ όταν γυρίζεις πίσω
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
|
![]()
Ένα γράμμα
Στίχοι: Σαράντης Αλιβιζάτος Μουσική: Αντώνης Βαρδής Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Πάριος Σου γράφω ένα γράμμα, όχι πως θέλω να σ' το δώσω. Να έτσι, για να μιλήσω λίγο μαζί σου. Η ώρα είναι δώδεκα, σ' αγαπώ όπως στις έντεκα, στις δέκα, στις οκτώ. Δε θέλω άλλο τίποτα, είναι πια κάθε μου κύτταρο γεμάτο σ' αγαπώ. Είμαι γύρω σου, είμαι πλάι σου, φώναξέ με, είμαι για σένα. Μέσ' στα μάτια μου, μέσ' στα χέρια μου, μόνο η δικιά σου η μορφή, είμαι δικός σου. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κομμάτι! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
E.M.A.A.
![]() |
![]()
Χμ γράμμα ε ... καλή σκέψη
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
|
![]()
"Ταξίδεψέ με"- NOTIS
Ταξίδεψέ με σ’ ένα ταξίδι, χωρίς πυξίδα για οπουδήποτε μαζί σου να ‘μαι, και δε φοβάμαι σου λέω τίποτε. Άλλοι κοιτούν τον ουρανό και χάνονται εγώ δεν έμαθα ποτέ να δραπετεύω άλλοι κοιτούν τον ουρανό και χάνονται εγώ κοιτώ τα μάτια σου και ταξιδεύω. Ταξιδεψέ με σ’ ένα ταξίδι που κάνουν λίγοι μακρύ κι απρόσμενο και αυτό το βράδυ, και τ’ άλλο βράδυ και το επόμενο. Αφιερωμενο ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Anamella
![]() |
![]()
Αλκίνοος Ιωαννίδης - Όνειρο ήτανε
Ο ουρανός ανάβει τα φώτα τίποτα πια δεν θα 'ναι όπως πρώτα Ξημέρωσε πάλι Ξυπνάω στο φως τα μάτια ανοίγω για λίγο νεκρός χαμένος για λίγο Ξημέρωσε πάλι Κι έχεις χαθεί μαζί με τον ύπνο μαζί με του ονείρου τον πολύχρωμο κύκνο Μην ξημερώνεις ουρανέ Άδεια η ψυχή μου το δωμάτιο άδειο κι από τ' όνειρό μου ακούω καθάριο Το λυγμό της να λέει όνειρο ήτανε όνειρο ήτανε Θα ξαναρθείς μόλις νυχτώσει και τ' όνειρο πάλι την αλήθεια θα σώσει Θα 'μαι κοντά σου Μόνο εκεί σε βλέπω καλή μου εκεί ζυγώνεις κι ακουμπάς τη ψυχή μου Με τα φτερά σου Μα το πρωί χάνεσαι φεύγεις ανοίγω τα μάτια μου κι αμέσως πεθαίνεις Μην ξημερώνεις ουρανέ Άδεια η ψυχή μου το δωμάτιο άδειο κι από τ' όνειρό μου ακούω καθάριο Το λυγμό της να λέει όνειρο ήτανε όνειρο ήτανε |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Η όμορφη
![]() |
![]()
Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη
Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Και αν τα βουνά τα χωρίζουν δες στέκουν μόνα και ελπίζουν αντικριστά μια ζωή Πριν προδοθούν ήταν φίλοι μέσα τους κρύβονταν ήλιοι και εγώ με εσένα μαζί Κράτα με και μη σε νοιάζει τίποτα μη σε τρομάζει όποιος τολμά να αγαπάει αληθινά θα ' ναι ήρωας πάντα βαθιά Τη δύναμή μου θα αντλήσω τα μάγια όλα θα λύσω θα είμαι εγώ γητευτής Κράτα με και μη σε νοιάζει τίποτα μη σε τρομάζει όποιος τολμά να αγαπάει αληθινά θα ' ναι ήρωας πάντα βαθιά |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Anamella
![]() |
![]()
Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη
Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Αγάπησέ με κι αρχίζει ο κόσμος εδώ όσο η γή θα γυρίζει τόσο εδώ θα γυρνώ μια στιγμή, ένα λεπτό, μια νύχτα σου ζητώ. Μια νύχτα τρελή σπάσ' το γυαλί κόψε με όμως έλα Μια νύχτα αν τολμάς κάνε για μας την πιο μεγάλη τρέλα Αγάπησέ με ν' ανοίξει αυτό το κελί είσαι το κέντρο του κόσμου για μένα εσύ μια στιγμή, ένα λεπτό, μια νύχτα σου ζητώ. Μια νύχτα τρελή σπάσ' το γυαλί κόψε με όμως έλα Μια νύχτα αν τολμάς κάνε για μας την πιο μεγάλη τρέλα |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Η όμορφη
![]() |
![]()
Στίχοι: Τάκης Μουσαφίρης
Μουσική: Τάκης Μουσαφίρης Πρώτη εκτέλεση: Ρίτα Σακελλαρίου Ένα τραγούδι πες μου ακόμα και βάψ' τον ήλιο με μαύρο χρώμα ένα τραγούδι αγαπημένο απ' την ψυχή σου να 'ναι βγαλμένο Σε παρακαλώ απόψε την ψυχή μου βρες και κόψε πάρε την αναπνοή μου βάλε τέρμα στη ζωή μου Ένα τραγούδι πες μου ακόμα και κάν' τα όλα λάσπη και χώμα ένα τραγούδι το τελευταίο μα θέλω να 'ναι το πιο ωραίο Σε παρακαλώ απόψε την ψυχή μου βρες και κόψε πάρε την αναπνοή μου βάλε τέρμα στη ζωή μου |
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|