|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
unidentified pig
![]() |
![]()
Παρολο που δεν ακουω πανκ εντουτοις σε ορισμενα κομματια απλα υποκλινομαι...
*το βιντεακι δεν ειναι επισημο.. Νέο παλικάρι θα σώσει μια ψυχή στο χέρι ένα δοκάρι αγώνας για ζωή καμένη Ιρλανδία στη μάχη θα πνίγει κι ο νέος θα πεθάνει με την πνιχτή κραυγή ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΕΘΑΙΝΩ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΕΘΑΙΝΩ ΡΕΕΕΕ Αγέννητα βρέφη νέκρα και βρωμερά ζωή στον τρίτο κόσμο πόλεμος για φωτιά μικρό μωρό γεννιέσαι με διψά για ζωή μικρό μωρό πεθαίνεις με την πνιχτή κραυγή ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΕΘΑΙΝΩ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΕΘΑΙΝΩ ΡΕΕΕΕ Σοφέ εβραίε βαρά τον παλαιστίνιο αυτό Χάριστου τον πόνο σφάξτου το μωρό τη χώρα διέλυσε του μέχρι να τρελαθεί κι αυτός αργοπεθαίνει με την πνιχτή κραυγή ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΕΘΑΙΝΩ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΕΘΑΙΝΩ ΡΕΕΕΕ Νέος φαντάρος τρέχει στις τρύπες εδώ και εκεί παντού οι βόμβες σκάνε και πέφτουν σα βροχή μια σφαίρα θα τρυπήσει κομμένη αναπνοή νεκρός στη λάσπη πέφτει με την πνιχτή κραυγή ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΕΘΑΙΝΩ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΕΘΑΙΝΩ ΡΕΕΕΕ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
![]() |
![]()
to 8umamai pou to paizan sto radiofwno auto kapoioi kaaapote
alla den eixa dwsei shmasia stous stixous... 'h h ekdosh poue paizan sto radiofwno den eixe autous tous stoixous |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
unidentified pig
![]() |
![]()
Αν και μου κανει εντυπωση να παιχτηκε αυτο το τραγουδι στα ραδιοφωνα, εν τουτοις μαλλον θα ησουν και πολυ μικρος οταν παιζοταν...εγω ημουνα μικρη και σχεδον το ειχα ξεχασει μεχρι που εφαγα φλασια χτες βραδυ.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
![]() |
![]()
mexri to 2001 eixame sthn a8hna ena sta8mo onomati Atlantis 90FM pou epaize rock kai diafora alla paremferh. me to erodromeio ton efage ki auton h marmagka.
Ekeinh thn epoxh pou les ebaze polu wraies mousikes, me sponsoring apo megales etaireies parado3ws kai ton akouge olh h a8hna. 3ananoi3e prin apo 2-3 xronia alla pleon einai mia epixeirisoula pou poulaei cd kai makw me th firma ths. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
unidentified pig
![]() |
![]()
περασμενα μεγαλεια...κριμα...
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
![]() ![]() ![]() ![]() κι εγω στην ευβοια το ακουγα! και συνεχεια μαλιστα!
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
![]() "Ενας ερωτας φτηνος" Στίχοι: Άρης Δαβαράκης Μουσική: Ευανθία Ρεμπούτσικα Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Κότσιρας Ήρθες στη ζωή μου και τη διέλυσες. Μ' έστειλες μακριά μα δε με γκρέμισες Πήρες ό,τι ήθελες και έφυγες. Ξέφυγες σαν έρωτας φτηνός. Είσαι απ' τις γυναίκες που δε σέβονται Την ψυχή του άλλου και τη γεύονται. Σαν ένα διαμάντι που ονειρεύονται. Δε σε νοιάζει ο πόνος κανενός. Ένας έρωτας φτηνός, Τρομαγμένος, λιγοστός Κι ύστερα δυο λέξεις ήρεμα Κι ένας γκρεμός. Ένας έρωτας φτηνός Λίγο πάθος, λίγο φως. Κι ύστερα δυο λέξεις ήρεμα Κι ο χωρισμός. Άμα θες να ξέρεις δε σ' αγάπησα. Λίγη απ' τη φωτιά σου μόνο κράτησα. Είπα, δεν πειράζει, παραστράτησα Κι είμαι ντροπιασμένος και γυμνός. Όμως το άρωμά σου μέχρι σήμερα Αγριεύει μέσα μου τα ήμερα Έτσι είναι μάτια μου τα εφήμερα Κόλαση μαζί και ουρανός Ένας έρωτας φτηνός, Τρομαγμένος, λιγοστός Κι ύστερα δυο λέξεις ήρεμα Κι ένας γκρεμός. Ένας έρωτας φτηνός Λίγο πάθος, λίγο φως. Κι ύστερα δυο λέξεις ήρεμα Κι ο χωρισμός. χωρις σχόλια... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
![]() ΜΑΤΙΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΜΟΥ Στίχοι: Διονύσης Αλεξίου Μουσική: Ιωσήφ Σαρασίδης Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης Δυο θάλασσες τα μάτια σου που πνίξαν την καρδιά μου είναι καράβια στο βυθό απόψε τα όνειρά μου Σ΄αγάπησα κι όσο θα ζω για σένα θ΄αναπνέω μακριά σου κάθε μου λεπτό θα μοιάζει πιο μοιραίο Μα αν με χρειαστείς και θέλεις να γυρίσεις και δεν βρεις τη δύναμη ξανά να μ΄αντικρίσεις ένα δάκρυ σου ψυχή μου να αφήσεις στα σκαλοπάτια μου Αν με χρειαστείς τις νύχτες του χειμώνα έλα να χαρείς και φίλα με στο στόμα κρύψε τη σιωπή στου φεγγαριού το χρώμα μάτια παλάτια μου μάτια παλάτια μου Δυο μάγισσες τα μάτια σου που πήραν το μυαλό μου κι είναι οι νύχτες μου φωτιές απ΄το παράπονό μου ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
unidentified pig
![]() |
![]() Duffy - stepping stone I remember way back way back when I said I never wanna see your face again Cause you were loving yes you were loving somebody else And I knew oh yes I knew I couldnt control myself And now they bring you back into my life again And so I put on a face just like your friends But I think you know oh yes you know what's going on Cause the feelings in me oh yes in me are burning strong But I will never be your stepping stone Take it all or leave me alone I will never be your stepping stone I'm standing upright on my own You used call me up from time to time And it would be so hard for me not to cross the line The words of love lay on my lips just like a curse And I knew oh yes I knew they'd only make it worse And now you have the nerve to play along Just like the mistro beats in your song You get your kicks you get your kicks from playing me And the less you give the more I want so foolishly But I will never be your stepping stone Take it all or leave me alone I will never be your stepping stone I'm standing upright on my own... No I will never be your stepping stone Take it all or leave me alone I will never be your stepping stone I'm standing upright on my own Never be your stepping stone Take it all or leave me alone I will never be your stepping stone I'm standing upright on my own
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|