|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
![]()
adiko exw?
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]() ![]()
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]() A heart that's full up like a landfill, a job that slowly kills you, bruises that won't heal. You look so tired-unhappy, bring down the government, they don't, they don't speak for us. I'll take a quiet life, a handshake of carbon monoxide, with no alarms and no surprises, no alarms and no surprises, no alarms and no surprises, Silence, silence. This is my final fit, my final bellyache, with no alarms and no surprises, no alarms and no surprises, no alarms and no surprises please. Such a pretty house and such a pretty garden. No alarms and no surprises (get me outta here), no alarms and no surprises (get me outta here), no alarms and no surprises, please...
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
υπόθετο
|
![]()
yperoxo tragoudi!
thnx ![]()
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Δεν είναι τραγούδι αλλά...
...κι αναρωτιέμαι τι θα λέει αν κάποιος βρίσκεται από πάνω και βλέπει αυτές τις φυσαλίδες, τάχα πως πνίγεται κάποιος ή πως ένας δύτης ανιχνεύει τους βυθούς; Κι αλήθεια δεν είναι λίγες οι φορές που ανακαλύπτω εκεί, στο βάθος του πνιγμού, κοράλλια και μαργαριτάρια και θησαυρούς ναυαγισμένων πλοίων, απρόοπτες συναντήσεις, και χτεσινά και σημερινά και μελλούμενα, μιαν επαλήθευση σχεδόν αιωνιότητας, κάποιο ξανάσασμα, κάποιο χαμόγελο αθανασίας, όπως λένε, μιαν ευτυχία, μια μέθη, κι ενθουσιασμόν ακόμη, κοράλλια και μαργαριτάρια και ζαφείρια μονάχα που δεν ξέρω να τα δώσω - όχι, τα δίνω μονάχα που δεν ξέρω αν μπορούν να τα πάρουν - πάντως εγώ τα δίνω. click to show
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
υπόθετο
|
![]() click to show
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
profanestata
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]() Μη μαζί γιατί μ' αρέσεις πιο πολύ τα μάτια σου δυο λάθη μου μαζί... Μη μαζί γιατί... Μια στιγμή μαζί μ' αρέσεις πιο πολύ Μια στιγμή μαζί δεν έχω φρένο μάτια μου για μας Μη μαζί γιατί... me and you baby... Θα ξενυχτήσω να σε κοιτώ πες μου πως θέλω...θέλω... μες τα μάτια σου Καψ' ένα βράδυ σου ένα Χάλασε εσύ για μένα ένα βράδυ σου μες τα μάτια σου Δε σταματούν να σε κοιτούν τα μάτια μου τα μάτια σου πες μου το πες μου πες μου θέλω... Μη μαζί γιατί δεν έχω φρένο μάτια μου για μάς...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]() click to show Του έρωτα μέγα κακό σπαράζεις τους ανθρώπους Με ματωμένους κόπους αυτοί που αγάπησαν ξεχνούν Με ματωμένους κόπους αυτοί που αγάπησαν πενθούν για όλη τους τη ζωή Αχ Δέσποινά μου παρακαλώ το βέλος σου που είναι χρυσό - λυπήσου με και ποτέ μη μου σημαδέψει την ψυχή Με τη βαμμένη την αιχμή στον πόθο βαφτισμένη Ας είναι ευλογημένη η σωφροσύνη των θεών - που με κρατεί αυτόν που αγαπώ μην τον πληγώσω Ω εσύ ξόρκι των ερώτων των κρυφών από στάχτη παρθένων εραστών φύλαγέ με, ποτέ έρωτα μη νιώσω Το ξέρω καλά μη μου το λες σε είδα δεν έχεις πόλη ούτε πατρίδα - δεν έχεις φίλο για να γιάνει στην δυστυχία σου να σκύψει με φροντίδα Κι αν η Κατάρα πιάνει - τέτοιο κακό να πάθει όποιος στο πλάι μου μ' αγάπη δεν εστάθη
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]() Φιγούρα ξωτική και ταξιδιάρικη στο φως του φεγγαριού ανθίζει πάλι γιατί όλη την ζωή του την εξόδεψε παράφορα γυρεύοντας μιαν άλλη Θυμάμαι σαν παιδί γελούσε και έλεγε στην σέλα ακροβατώντας ποδηλάτου: «Τον κόσμο εμείς θα φέρουμε στα μέτρα μας πριν να μας φέρει εκείνος στα δικά του» Μα ο κόσμος προχωρά χωρίς να μας ρωτά κλεισμένοι δρόμοι, κλέφτες και αστυνόμοι αγάπα το κελί σου, του παν, κι ύστερα έξω πιο μόνος μα γελούσε ακόμη Μια νύχτα μεθυσμένη παίρνει ανάποδες ημερολόγια καίει και πτυχία Το χάραμα μπαρκάρει σε πειρατικό για της ζωής του την σκηνοθεσία Αλγέρι, Αλεξάνδρεια, South Africa στο Άμστερνταμ δυο τέρμινα και κάτι γλιστρούσαν οι αγάπες μες στα μάτια του σαν τον αφρό στα δάχτυλα του ναύτη Στο Πόρτο Ρίκο χρόνια ασυλλόγιστα και τις καρδιάς του σκόρπισε τα φύλλα σε υπόγεια σκοτεινά και ύποπτα λες και έψαχνε το φως μες στην ξεφτίλα Κάποια ζεστή βραδιά σε ένα μπλουζάδικο άκουσε να φαλτσάρει η μουσική του τα αφεντικά στον δρόμο τον πετάξανε τα στίγματα σαν είδαν στο κορμί του Κι η Σύλβια που με πάθος τον αγάπησε δεν έλειψε στιγμή απ' το πλευρό του ζητώντας με μανία στην αγκάλη του την κόλαση και τον παράδεισό του Σαλπάρισε μια νύχτα με πανσέληνο και στο στερνό του γράμμα μου 'χε γράψει: «Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει» Τα χρόνια έχουν περάσει δε θυμάμαι πια Ερνέστο τον ελέγανε η Νίκο; Κι ακόμα συγχωρείστε με που ξέχασα αν χάθηκε στο Μετς η στο Πόρτο Ρίκο Όσο για μένα είμαι πάντα εδώ με των ματιών σας την φωτιά σημαία είναι όμορφα απόψε που ανταμώσαμε μ' αρέσει να αρμενίζουμε παρέα afieromeno ston zoraberoulini pou ksero oti misei thanasima ton Vasilis :*****
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|