|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
|
E.M.A.A.
![]() |
![]() Παράθεση:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
![]()
Στίχοι: Ηλίας Φιλίππου
Μουσική: K. Harry Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης Δεν θα ρίξω κι άλλο κλάμα να γελάς εσύ κρυφά, δε θα πω "χαράς το πράγμα" που μου κλέβεις τη χαρά Δε θα σε δικαιολογήσω στην καρδιά δεν θα κρυφτώ, και το δρόμο θα σου δείξω που δε θα 'χει γυρισμό Κι αφού βάλω σε μια τάξη τ' ασυμμάζευτα θα σου πω αν είσ' εντάξει τώρα μάζευ' τα, κι αν κρατάς το χαρακτήρα τον αλύγιστο παρ' το δρόμο που σου πρέπει τον αγύριστο Δεν θ' αντέξω να το ξέρεις τη συγγνώμη σου ξανά, έπαψε να με ενδιαφέρει η καρδιά σου αν πονά Μες στο δάκρυ δεν θα κρύψω ενοχές κι εγωισμό και το δρόμο θα σου δείξω που δε θα 'χει γυρισμό Κι αφού βάλω σε μια τάξη τ' ασυμμάζευτα θα σου πω αν είσ' εντάξει τώρα μάζευ' τα, κι αν κρατάς το χαρακτήρα τον αλύγιστο παρ' το δρόμο που σου πρέπει τον αγύριστο ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
E.M.A.A.
![]() |
![]()
Τον δρόμο τον αγύριστο, εεεεεεεεεεεεεετσι !
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
|
![]()
Στίχοι: Μάνος Ξυδούς
Μουσική: Μάνος Ξυδούς Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Καρράς Σου είπε έτσι πρέπει, γεια χαρά Εσύ δακρύζεις Σου είπε πως επέρασε πολλά Θέλει να φύγει Δεν έμαθε ποτέ της ν' αγαπά και είναι μόνη Δεν έμαθε ποτέ της να πονά και σε πληγώνει Άσ' την να λέει, άσ' την να λέει εκείνη μόνο ξέρει, και μέσα της θα κλαίει Άσ' την να λέει Άσ' την να λέει Άσ' την να λέει Κι αν έφυγε και πήγε μακριά Αυτή θα χάσει Σου ράγισε για λίγο την καρδιά Θα σου περάσειΔεν έμαθε ποτέ της ν' αγαπά και είναι μόνη Δεν έμαθε ποτέ της να πονά και σε πληγώνει Άσ' την να λέει, άσ' την να λέει εκείνη μόνο ξέρει, και μέσα της θα κλαίει Άσ' την να λέειειειειειειειειειειειεειειειειειει..... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
|
![]()
Στίχοι: Μη διαθέσιμο
Μουσική: Μη διαθέσιμο Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Καρράς Εσύ που εύκολα ξεχνάς, και τα όνειρα μου σπαταλάς, που αγόραζες της μετρητής, και τα πουλάς μισοτιμής, Κάτω τα χέρια σου, μακριά από μένα, όλα τελειώσανε, πήγαν χαμένα, Κάτω τα χέρια σου, μακριά από μένα, κάτω τα χέρια σου, τα λερωμένα, Ήσουν ψέμα, αχ, ένα ψέμα, Εσύ που λόγια μόνο λες, σταμάτα τις υπερβολές, σου ‘δωσα σώμα και ψυχή, μα εσύ με πρόδωσες γιατί, Κάτω τα χέρια σου, μακριά από μένα, όλα τελειώσανε, πήγαν χαμένα, Κάτω τα χέρια σου, μακριά από μένα, κάτω τα χέρια σου, τα λερωμένα, Ήσουν ψέμα, αχ, ένα ψέμα. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
E.M.A.A.
![]() |
![]()
Στίχοι: Πάνος Φαλάρας
Μουσική: Βασίλης Κελαϊδής Πρώτη εκτέλεση: Γιώργος Γιαννιάς Εγώ στ' απάτητα βουνά θ' ανοίγω τα φτερά μου κι εσύ θα είσαι χαμηλά κι όχι στο πέταγμα μου Εγώ θα ξαναγίνω αετός εσένα όμως να το ξέρεις σε λυπάμαι αφού μπροστά σου είμαι δυνατός δεν έχω τίποτ' άλλο να φοβάμαι Εγώ θα ξαναγίνω αετός εσένα όμως να το ξέρεις σε λυπάμαι αφού μπροστά σου είμαι δυνατός δεν έχω τίποτ' άλλο να φοβάμαι Εγώ σ' ανέβασα ψηλά σε πήγα ως στ' αστέρια κι εσύ μου κάρφωσες βαθιά της απονιάς μαχαίρια Εγώ θα ξαναγίνω αετός εσένα όμως να το ξέρεις σε λυπάμαι αφού μπροστά σου είμαι δυνατός δεν έχω τίποτ' άλλο να φοβάμαι Εγώ θα ξαναγίνω αετός εσένα όμως να το ξέρεις σε λυπάμαι αφού μπροστά σου είμαι δυνατός δεν έχω τίποτ' άλλο να φοβάμαι
![]() |
![]() |
E.M.A.A.
![]() |
![]()
Και ακόμα ένα που το άκουγα χθες και το ακουσα και πριν λίγο
Στίχοι: Σταύρος Χαρίτου Μουσική: Μάριος Τόκας Πρώτη εκτέλεση: Θέμης Αδαμαντίδης Όταν ο αετός πετά ο ίσκιος του πλανάται άρχοντας πάνω απ' τα βουνά όμως τη γη φοβάται Όταν ο αετός πετά να μη ζηλέψεις τη θωριά του στο πέταγμα του αποζητά χαμένο έρωτα του Σαν σημαδέψεις αετό μη του λαβώσεις τα φτερά του σημάδεψε τον στην καρδιά πάρε μαζί τα όνειρα του Στη γη σαν πέσει ο αετός πέφτει κι ο ουρανός μαζί του τον στέλνει δώρο ο θεός για να σκεπάσει το κορμί του Όταν ο αετός πονά και τα φτερά χτυπάει μια αγάπη θα τον τυραννά που έφυγε και πάει Μέσα στα σύννεφα πετά ψάχνει να βρει εκείνη όμως στη γη παραπατά και την ψυχή του αφήνει Σαν σημαδέψεις αετό μη του λαβώσεις τα φτερά του σημάδεψε τον στην καρδιά πάρε μαζί τα όνειρα του Στη γη σαν πέσει ο αετός πέφτει κι ο ουρανός μαζί του τον στέλνει δώρο ο θεός για να σκεπάσει το κορμί του
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
|
![]()
Στίχοι: Βασίλης Καρράς
Μουσική: Χάρης Κωστόπουλος Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Καρράς Αν με προδωσεις και συ δε θα πιστευω κανεναν, εγω εχω μονο εσενα γιατι εσυ ‘σαι η καρδια, Αν καταφερεις λοιπον να κρατηθεις λιγο ακομα, εγω κερδιζω αγαπη και συ γλυτωνεις το χωμα, Καρδια εισαι συ ή βασανο, στο λεω με παραπονο, Καρδια εισαι συ ή βασανο, στο λεω με παραπονο, Δε σε ρωταω γιατι με ταπεινωνεις και κλαιω, εγω σε σενα τα λεω γιατι εσυ ‘σαι η καρδια, Αν καταφερεις λοιπον να κρατηθεις λιγο ακομα, εγω κερδιζω αγαπη και συ γλυτωνεις το χωμα, Καρδια εισαι συ ή βασανο, στο λεω με παραπονο, Καρδια εισαι συ ή βασανο, στο λεω με παραπονο. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
E.M.A.A.
![]() |
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|