![]() |
![]() |
I live my own script...
![]() |
![]()
Alla nai, einai ki auto lol
![]() exo adynamia stis gunaikes pou bgazoun ta fridia tous. Akoma kai stous antres http://www.floriniotis.gr/site/intro.htm looooool Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Freeman : 23-01-07 στις 19:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]()
1ο: Το’ πα και το ξανάλεω μανούλα μην πετάγεσαι
![]() 2ο: Δεν είμαι δολοφόνος .Πάλι άδικα με κατηγορείς nickred ![]() 3ο: Freeman και ροζαννούλα είστε οι μόνοι που δεν κατηγορήσατε κάποιον και αυτό μου κινεί την περιέργεια. ![]() 4ο: Εδώ είμαι η piggy και όχι η Halley freeman ![]() 5ο: Τι είναι flaros ???? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
I live my own script...
![]() |
![]()
o soraver kserei polla!!! lete na einai o dolofonos? xexe
![]() Thanks piggy. se mperdeuo me thn halley tora teleutaia ![]() ego ftaio pou se uposthrizo san aderfi mou kai esu me kathgoreis... paei... xathike kai o thesmos ths oikogeneias stis meres mas ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Gourouni apo ratsa
![]() Εγγραφή: 07-10-2006
Περιοχή: USA
|
![]() Παράθεση:
![]() Δεν άκουσα κανένα πειστικό επιχείρημα υπέρ της αθωότητας της Ροζάννας. Άρα εξακολουθώ να τη θεωρώ την υπ' αριθμό ένα ύποπτη, μια που είναι η μόνη μέχρι στιγμής με αποδεδειγμένη (και ομολογημένη!) δεξιοτεχνία στη χρήση φονικών τσιμπιδακιών. Αλλά και η απουσία του Αλι είναι ύποπτη. Τι εγκλήματα σχεδιάζει μέσα στη σιωπή? Πού ενεδρεύει περιμένοντας το ανυποψίαστο θύμα του? Πότε θα ακουστεί μέσα στη νύχτα η ανατριχιαστική κραυγή ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
![]() |
![]()
mmm koritsa otan lew pws eiste 8umata ennow pws eiste apo autous pou 8a skotwsoun oi dolofonoi se kapoia fash, k oti den eiste killers 'h tsatsoi
![]() k oxi san ton filtato aligatora... Παράθεση:
metafrash: katopin dikhs ths aithshs, h saura den 8a sumetexei sth sunexeia tou paixnidiou, htan aplos xrisths - en dunamei 8uma twn dolofonwn - kai den epireazei to paixnidi. ara epixeirhmata tou tupou Παράθεση:
![]() psa3te psa3te tsakalia mou prin fwna3w to mpeka ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
I live my own script...
![]() |
![]()
Εγώ τώρα γιατί μπερδεύτηκα? Ξεκίνησε και σταμάτησε στην πορεία ο Αλικαφρος; Είναι θύμα; Τον φάγανε? Τί εστί η αυτοκτονία που λές;
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hakuna Matata
![]() |
![]()
Λοιπόν εγώ θα συνεχίσω να επιμένω πως η Ροζάννα είναι δολοφόνος.
Δεν έχει πειστικά επιχειρήματα και αυτό μου φτάνει. Εγώ λέω Ροζάννα και μετά μάλλον παίρνει η μπάλα και τον freeman. Για να δούμε ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Κάνω υπομονή...
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
|
![]()
Καλά, το μένος σου εναντίον μου είναι γνωστό.
![]() Eγώ ακόμη σκέφτομαι... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|