|
Αταξίες Ενός κακού παιδιού μύρια έπονται! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
Gourounaros
![]() |
![]()
Καπνίζω... κακή συνήθεια αλλά την γουστάρω πολύ... είναι το μόνο πράγμα στην ζωή μου που έχω μέτρο..
![]() Επίσης.. δεν μπορώ να αντισταθώ στην σοκολάτα... μπορώ να τρέφομαι μόνο με σοκολάτες - σοκολατίνες κτλ σε σοκολα.... Μου αρέσει το σκοτάδι... ή καλύτερα το πολύ λίγο φως... και το χειροτερο... είμαι internet maniac... Γιατί ζω???? χαχαχαχα
![]() |
![]() |
|
viva la κλαψα!
![]() |
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τι *imi8ika tora?xaxaxaxaxaxa όταν μάθαινα τον msn δεν ηταν πολυς καιρος που ειχα αρχισει να ασχολουμε με το ιντερνετ ..συνομιλουσα θυμαμαι με εναν τυπο που με ελεγε πως ειναι γιατρος , γενικα δεν ειχαμε και πολλα να πουμε παντα του ελεγα μολις μου εστελνε μηνυμα "μολις εκλεινα το pc καλο απογευμα " ή "βιαζομαι πρεπει να κλεισω" γιατι τον βαριομουνα ..και μια μερα ο αθλιος μου εβαλε καμερα και ηθελε να μου δειξει το .....ηταν και αυτος ιντερνετ μανιακ ![]() ![]() ![]() και εγω εβλεπα σαρκα αλλα δεν καταλαβαινα τι ηταν , γιατι ηταν ψιλοσκοτεινος ο χωρος ,νομιζα πως ειχε λιποθυμησει και ειχε πεσει η καμερα πανω σε κανα μπρατσο ..στηθος..μπουτι κατι τετοιο τελος παντων γιατι εβλεπα τριχες αλλα μετα καταλαβα .. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Gourounaros
![]() |
![]() Παράθεση:
χαχαχαχαχαχ έλεος.... κοίτα... ίντερνετ μανιακ ναι.. διεστραμμένη όχι... επίσης δεν είμαι και γιατρός... ![]() το μσν και το skype ειναι πάντα ανοιχτά αλλά σπάνια θα μιλήσω πρώτη σε κάποιον, δεν μου αρεσει να γίνομαι ενοχλητική... απλά... θέλω να ξέρω οτι ειναι ανοιχτά τα πάντα... αν δεν εχω ίντερνετ νομίζω οτι θα πεθάνω από ανία... αααα ! επίσης... δεν εχω κάμερα!
![]() |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
βρηκα γιατι νυσταζεις!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gourounaros
![]() |
![]()
Βοήθα καλέ.... έχω πρόβλημα... ολο νυστάζω.... και αν κοιμηθώ πάλι νυστάζω...
![]()
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
παραλλαγη ασματος της Λαιδη Αντζυ
Φταιει το ιντερνετ για οτι σου συμβαινει ,φταει το ιντερνετ που ακομα σε τρελαινει .. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Gourounaros
![]() |
![]() Παράθεση:
οχι καλέ... σκέψου.. στις εκλογές έλειψα μια μέρα... ( εκεί που πήγα δεν ειχα ιντερνετ)... και κοιμόμουν όλη μέρα... μεχρι να φύγω... ΟΛΗ μέρα όμως... ο παππους μου νόμιζε οτι είμαι άρρωστη και όλο έρχοταν να δει αν εχω πυρετο... ![]() μήπως γέρνάω???? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
χασμουριθηκα ...
click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Gourounaros
![]() |
![]() Παράθεση:
χμ... και μπορώ να τα έχω ανοιχτά... και επίσης μπορεί να εχω και συνομιλία ανοχτή... δεν ενοχλούμε καθόλου να τους ακουω να μιλάνε... ![]()
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|