|
Ο κακός ο μύλος όλα τα αλέθει Τα περί ανέμων... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
24-04-07, 20:09 | #1 |
Φέριστος παράφρων
|
Γουρουνοσυνάντηση στη Θεσσαλονίκη
Λοιπόν, αγαπητά μου γουρούνια έφτασε η ώρα της αλήθειας. Τουτέστιν η κρίσημη ώρα διανομής των προσκλητήριων του γάμου του ΓουρουνοΠλάτωνα.
Με αυτή την αφορμή ανηφορίζω με της γουρουνίτσας μου στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συναντήσω τους συγγενείς αλλά και τους φίλους. Μιλήσαμε ήδη με τον Freeman και τον Nidis και είπαμε για μία συνάντηση την Κυριακή. Το γράφω κι εδώ ώστε να το δουν και οι υπόλοιποι φίλοι που κατοικούν στη συμπρωτεύουσα, ήτοι Αετονύχης, Άσωτος κ.λπ. Ενημέρωσα και τον Γιώργο (Antech), οπότε αυτό που μένει είναι να κανονιστεί η οριστική ώρα και ο τόπος συνάντησης. Σχετικά με τα προσκλητήρια θα ήθελα να παρακαλέσω τον Αετονύχη και τον Άσωτο να μου στείλουν με πμ τα ονοματεπώνυμά τους (βασικά ξέρω τα μικρά τους) ώστε να τα γράψω πάνω στα προσκλητήρια. Οι φίλοι εν Αθήναις ή εν Κρήτη θα ειδοποιηθούν σύντομα για τα δικά τους προσκλητήρια. Υπενθυμίζω ότι όσοι από τα ''Κακά παιδιά'' έρθουν στο γάμο είναι καλεσμένοι και στη δεξίωση που θα γίνει στο Ledra Marriott (ημερομηνία 30/6/2007, για να μην ξεχνιόμαστε), και φυσικά θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Περισσότερα θα πούμε από κοντά. Κανονίστε εσείς τη συνάντηση και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. |
25-04-07, 14:48 | #2 |
E.M.A.A.
|
πμ send it
Η Κυριακή είναι free για μένα , ότι ώρα θέτε
26-04-07, 12:34 | #3 |
I live my own script...
|
sunday is ok na brethoume opoudipote ektos apo kentro pls!!!
|
26-04-07, 13:30 | #4 |
Hakuna Matata
|
και η Ματινα Σαλόνικα δεν είναι?
Αν έχεις φρι την Κυριακή σου έλα και εσύ Ώρα δεν είπαμε.Για ρίξτε καμιά ιδέα για ώρα και μέρος... |
26-04-07, 13:34 | #5 |
E.M.A.A.
|
Όχι ρε ... θα είσαι εδώ; Τι έχεις ; Είσαι άρρωστος ;
Για ώρα ότι ώρα θετε, μέρος ποσειδώνιο μεριά να έχουμε και παρκιν ... ή και Κρήνη μεριά επίσης λέει.
26-04-07, 13:37 | #6 |
Hakuna Matata
|
Μήπως θέλετε να πάμε για κανένα bowling??
|
26-04-07, 13:39 | #7 |
Hakuna Matata
|
Ναι ναι θα είμαι εδώ.Μου είπαν να πάω σε ένα πάρτι στην Σωζόπολη αλλά δεν ψήνομαι και πολύ γιατί έχω και λίγο διάβασμα μιας και 13 Μαΐου δίνω Αγγλικά (επιτέλους)
|
26-04-07, 13:40 | #8 |
E.M.A.A.
|
Κοίτα να μην είσαι πιασμένος μόνο και έχεις μετα να λες δικαιολογίες
26-04-07, 13:50 | #9 |
Hakuna Matata
|
χαχα
|
26-04-07, 14:35 | #10 |
Φέριστος παράφρων
|
Δεν βλέπω να κανονίσατε ακόμα. Τι περιμένετε μπρε;;;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|