|
Κομπλεξισμοί Των φρονίμων τα παιδιά κάποιο λάκκο έχει η φάβα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
10-05-07, 23:36 | #1 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
Τηλεμαραθώνιος
Καιρό είχε να γίνει ενας τηλ/νιος .. για να "δίνουμε" λεφτά που και που στην κάθε περίπτωση.
Προσωπικά δε θα δινα ποτέ σε τέτοια, δε ξέρω και πως να τα πω Γιατί? γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα πάνε όλα στους ανθρώπους που τα χουν ανάγκη, αλλά θα αρχίσει η μάσα απο το κεφάλι, λίγο δεξιά λίγο αριστερά και κάτι θα πάει και στους τελευταίους! Καλύτερα να πάω και να τα δώσω κατευθείαν σε κάποιον από κοντά παρά έτσι... τσπ..ειπα την κακια μου και ηρεμησα
11-05-07, 00:36 | #2 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
kala ta les alla kai apo konta na ta dwseis, se kapoion prepei na ta dwseis....
sunh8ws ta dinoun stous tragous.... egw pisteuw pws kalutera na pas na dwseis oti mporeis se autous pou boh8oun tous an8rwpous tou 3ou kosmou... kati giatrous xwris sunora ktl... den nomizw na phgainoun gia diakopes ekeikatw |
11-05-07, 00:42 | #3 |
Φυσική Ξανθιά
|
βασικά κάτι τέτοιο θα μπορούσαν να κάνουν τα "κεφάλια" της χώρας μεταξύ τους, έχουν πάρα πολλά που μπορούν να βοηθήσουν πολύ κόσμο, δεν καταλαβαίνω την λογική να τα παίρνουν με τέτοιο τρόπο από τους φτωχούς και να τα δίνουν στους πιο φτωχούς.
|
11-05-07, 01:04 | #4 |
Hakuna Matata
|
Γιατι ετσι θα φανεί η οικογένεια Βαρδινογιάννη που θα δώσει 300.000 ευρώ κτλ κτλ.
|
11-05-07, 01:42 | #5 |
Capten Nick
|
πιο πολύ για διαφημιστικό σκοπό είναι κάτι τέτοια πραγματα...
και αντι να δωσουν υπουργοι, πρωθυπουργοι δινουν αλλοι και αλλοι και οι πρωτοι δε φαινονται καθολου...
11-05-07, 10:20 | #6 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
einai enas apo tous pollous tropous gia na 3eplenoun brwmiko xrhma kai na exoun meiosh forou. an tous endiefere auto pou kanoun 8a edinan fragka anonuma opws kanei olos o kosmos kai oxi se poluteleis de3ioseis me akriba rouxa kai kosmimata pou to ka8ena kostizei perissotera fragka apo auta pou dwrizoun...
|
11-05-07, 12:13 | #7 |
I live my own script...
|
Όλοι όμως λέμε καλύτερα να παμε να τα δίνουμε οι ίδιοι σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη, και να μήν τα δίνουμε σε τέτοιες διοργανώσεις...
Το κάνει κανένας όμως αυτό; Δέν νομίζω. Κλά που υπάρχουν και τέτοιες διοργανώσεις και μαζέυεται κάποιο ποσό (άν και το 40% του ποσού και πολύ λέω φτάνει σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη, αλλα απο το καθόλου κάτι είναι και αυτό |
12-05-07, 01:46 | #8 |
Capten Nick
|
ναι οκ, εχεις δίκιο, αλλά γιατί να γίνεσαι κορόιδο?
τσπ, αν κάτσεις και τα βάλεις κάτω, με το τι γινεται εδώ στην ****Ελλάδα θα φρίξεις!!!
|