|
Αταξίες Ενός κακού παιδιού μύρια έπονται! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
30-05-07, 14:56 | #1 |
Φυσική Ξανθιά
|
Φωτογραφίες γάμων - άντε για να παίρνετε ιδέες
Ένα πανέμορφο ζευγάρι... Είδατε παντοφλιά η νύφη;
Χαμογέλα ρε γαμπρέ να φανείς στη φωτογραφία! Mη μιλάς θα φας κι άλλη Χε! Ο άντρας μου τα έχει με τον κουμπάρο! Που τη βρήκες ρε γαμπρέ τέτοια όμορφη νύφη; Έθιμο πρέπει να είναι αυτό - δεν το πολυκαταλαβαίνω... Ε!!!!!!!! μα τι ύψος Χαρά που την έχει που παντρεύεται... Άντε τώρα να της πάει κόντρα... Σέξι εσώρουχα η νύφη...! Ταιριαστό ζευγάρι; Άμα θέλει ο έρωτας τι να πούμε εμείς... Ομορφιά μαζεμένη... άντε βρε και του χρόνου |
30-05-07, 15:18 | #2 |
skroutz
|
den mporw na pw. h omorfia 3exeilizei se aftes tis fwtografies. enat3ei, nai 3erw oti o erwta einai tyflos alla meta apo afto mallon 8a paei gia metamosxefsi keratoeidous kai amfivlistroeidous mpas kai glytwsei kai kanenas allos!
31-05-07, 05:05 | #3 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
> Έθιμο πρέπει να είναι αυτό - δεν το πολυκαταλαβαίνω...
Συνηθισμένο σε πάρτυ των βαρβάρων εδώ... το βαρελάκι είναι γεμάτο με μπύρα υπο πίεση και η ιδέα ειναι να πιει αυτός που κρέμεται όσο μπορεί πιο πολλή ενόσω τον κρατάν ανάποδα κι εκείνο το τσουτσούνι που έχει η νύφη στο στόμα αναβλύζει μπύρα. Η ομήγυρις μετράει τον χρόνο. Το βαρελάκι λέγεται keg οπότε η όλη ιεροτελεστία λέγεται keg stand. Βάλτε στο google images τη φράση και θα δείτε πολλά παραδείγματα του ευγενούς αυτού σπορ (Όχι, εγώ την έχω γλυτώσει... πού να μπορέσουν να με σηκώσουν και να με κρατήσουν ανάποδα?) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|