|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
![]() |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
![]() |
![]()
Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα
Διονυσίου Στράτος Μουσική/Στίχοι: Νικολόπουλος Χρήστος/Παπαδόπουλος Λευτέρης |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Σορρυ που δεν έγραψα αυτά τα info αλλά είναι τόσο γνωστό τραγούδι...
Τι να πεις ρε Σταύρο, ότι και να κάνεις για αυτές όλο και κάτι θα βρουν για να σε βγάλουν σκάρτο... ffs Αλλά ο ΜΑΛΑΚΑΣ φταίει που δίνει παραπάνω σημασία σε ανόητες γυναίκες... ffs² Material Defender 1032
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]()
ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....Μ.D. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Τώρα πιάνουμε μεγάλο θέμα...
Εάν θέλετε να ανοίξουμε νέο topic για το αντικείμενο δεν έχω πρόβλημα... Σταύρε δεν σε ακούω γιατί ο ΜΑΛΑΚΑΣ είμαι ερωτευμένος και θέλω να ελπίζω. Γιαυτό και τρώω το μεσαίο το μεγαλύτερό πάντα... Material Defender 1032
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη md1032 : 28-09-06 στις 12:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Κάνω υπομονή...
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
|
![]()
Aνοίξτε ανοίξτε...
![]()
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Να τα βγάλουμε όλα στην φόρα
![]() Material Defender 1032
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Κάνω υπομονή...
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
|
![]()
Mέλυδρον-Πυξ Λαξ
Θέλω να τρέξω να πετάξω να χαθώ όμως φοβάμαι τι θα γίνει αν γυρίσω Τον εαυτό μου να γελάσω προσπαθώ μα κάπου μέσα μου βαθιά δε θα τολμήσω Αυτά σκεφτότανε τα βράδια στη δουλειά κι η γκρίζα αύρα της γινότανε πιο μαύρη Θλιμμένα ναι, καλά ευχαριστώ μα άλλο πράγμα την τρυπά και τη χαλάει Είναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα κι αν έχεις βρει πολλές στεριές καμία δε σ' αράζει Δώσ’ μου για φιλοδώρημα τραγούδι με τη μπάντα είναι ωραία η θάλασσα γιατί με σένα μοιάζει Άσε με άνθρωπε να κάνω ότι αισθάνομαι βαρέθηκα για πράγματα σωστά να μου μιλάνε Πες μου μονάχα τι ποτό γεμίζει το ποτήρι σου κι αν θέλεις περισσότερο εδώ δεν σε κερνάνε Δεν τελειώνει η ζωή σε μια άρνηση κι αν έχεις άντερα την άρνηση ακολούθα Τι σε πειράζει αν σε δείχνουνε στο σπίτι σου γιατί εφόρεσες ανάποδα τα ρούχα Είναι ωραία η θάλασσα...
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Για να πάρουμε πάλι τα @@ μας....? :|
Material Defender 1032
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|