|
Ο κακός ο μύλος όλα τα αλέθει Τα περί ανέμων... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
13-09-06, 01:58 | #41 |
I live my own script...
|
Στην ορκωμοσία πάντως δέν νομίζω να εμφανιστεί η Μάρω Λύτρα. Θα κοιτάει ο Καραφώτης το άγνωστο κοριτσομάνικο πλήθος και θα ψάχνει να ενοπίσει την Μάρω αλλα πού! Θα τα πάρει στο κρανίο και θα το σκάσει καμιά βραδυά απο την σκοπιά και θα πάει να απαγάγει την Μάρω και θα ζητάει λύτρα για να την αφήσει.
Το παιδί πήγε φαντάρος και αυτή η άπονη άλλον βάζει στο κρεβάτι |
13-09-06, 10:47 | #42 |
.::Always Somewhere::.
|
Καλά... ακόμα δεν ορκίστηκε ο Καραφώτης; και τα πλάνα που μας έδειξαν τι ήταν;
Σκέτη παραπληροφόρηση είσαι Freeman
13-09-06, 11:21 | #43 |
I live my own script...
|
Καλά δέν είμαι και 'πολεμικός ανταποκριτής' ωστε να ξέρω επ'ακριβώς το τί συμβαίνει στα στρατιωτικά μέτωπα Οπότε απλά σχολιάζω
Πάντως ακούστηκε οτι βρέθηκε γραμμένο σε μιά σκοπιά το εξής: Α ρε άπονη καρδιά με πότισες μεγάλη πίκρα, δέν θέλω να σε ξαναδώ άτιμη Μάρω Λύτρα. Ερευνες διεξάγωνται αυτή την ώρα για το ποιόν και την προέλευση του συγκεκριμένου στίχου. Ύποπτοι φέρονται να είναι ο Κ. Καραφώτης καθώς και ο Φοίβος. |
13-09-06, 11:35 | #44 |
|
Μπορεί να είναι απομεινάρι του πρώην συζύγου ή και κάποιου απελπισμένου φαν που έφαγε χιλόπιτα στο καμαρίνι της
Εξαρτάται που βρισκόταν η σκοπιά
13-09-06, 16:04 | #45 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
οι μονες σκοπιες που μπορεί να βρέθηκε το παραπανω θα ειναι στην Αρτα
τωρα σε ποια...χμμμ....αντε στο υπογειο μπορει να γραφτηκε
14-09-06, 10:41 | #46 |
|
Μπα άκου που σε λέω... κάτι παραπάνω ξέρω Έχει πολλές πιθανότητες να ήταν σε σκοπιά στην Τρίπολη, στην Κρήτη και σε άλλα μέρη της Ελλάδας
|