|
Αταξίες Ενός κακού παιδιού μύρια έπονται! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
14-11-07, 15:27 | #1 |
E.M.A.A.
|
21 πράγματα που θα σε ανταμείψουν Χ 10
1. Επέστρεψε το πορτοφόλι που βρήκες στο δρόμο με όλα τα λεφτά. Το ευχαριστώ στα μάτια του ιδιοκτήτη δεν μετριέται με χρήματα.
2. Σούταρε το τελευταίο πέναλτι στο ποδόσφαιρο. Ανεξαρτήτως του αν το βάλεις ή το χάσεις, όλοι θα σε θυμούνται. 3. Σταμάτα στο τρίτο κομμάτι πίτσας. Κράτα την υπόλοιπη για αύριο. Θα ξυπνήσεις καλύτερα το πρωί. 4. Κόψε τα μαλλιά σου ακόμα κι αν έχεις ράστα μέχρι τη μέση. Θα δυναμώσουν οι τρίχες σου. 5. Μην τηλεφωνήσεις στην πρώην σου πάνω στο τρίμηνο του χωρισμού κι ενώ είσαι μεθυσμένος στις διακοπές. Το επόμενο πρωί θα νιώθεις φρεσκοχωρισμένος. 6. Πήγαινε στο γάμο της πρώην σου. Σκέψου ότι ένα πολυφορεμένο παλτό σου, τελικώς το φορτώθηκε αιωνίως κάποιος άλλος. 7. Παραδέξου ότι είσαι τυχερός και όχι ικανός όταν πρέπει. 8. Εχε τα μάτια σου στεγνά και τους ώμους εύκαιρους όταν έρθει η άσχημη στιγμή. 9. Μην της το πεις από το τηλέφωνο. Ο τετ α τετ χωρισμός είναι πιο ψυχοφθόρος, αλλά μετά θα είσαι κύριος - αν πάλι δεν μπορείς, τουλάχιστον βρες σταθερό. 10. Μη δεις τη λύση στο σταυρόλεξο. Ετσι θα ακονίσεις το μυαλό σου. 11. Ασε μερικά απωθημένα σου ανεκπλήρωτα. Καλύτερα να μείνει η παλιά δασκάλα σου ντυμένη. 12. Γράψε σε χαρτί. Το τυπωμένο «συγγνώμη» ή το «σ' αγαπώ» έχει δεκαπλάσια αξία. Τα λόγια τα παίρνει ο αέρας, τα γραπτά μένουν. 13. Πες του καλημέρα αντί να δώσεις μούντζα σε αυτόν που σε έκλεισε στο δρόμο. Η ψυχραιμία κατά τη διάρκεια της οδήγησης σώζει ζωές. 14. Κάνε ανώνυμες δωρεές και γίνε εθελοντής αιμοδότης. Θα κερδίσεις θέση στον παράδεισο - αν δεν σου αρκεί ότι θα σώσεις ανθρώπινες ζωές. 15. Ψήφισε. Στην αντίθετη περίπτωση δεν θα έχεις κανένα δικαίωμα να κριτικάρεις την κυβέρνηση. 16. Χόρεψε, ειδικά αν είσαι άσχετος. Οι γυναίκες εντυπωσιάζονται με τους άντρες που δεν φοβούνται να βάλουν το εγώ τους κάτω από αυτές. 17. Γέλα. Οι έρευνες λένε ότι θα ζήσεις περισσότερα χρόνια. 18. Μη γελάς με κάθε αστείο που λέει το αφεντικό σου. Κανείς ποτέ δεν θα σε πει αυλικό του. 19. Σταμάτα όταν κερδίζεις στο καζίνο. Είναι ο μόνος τρόπος για να φύγεις με λεφτά από εκεί μέσα. 20. Σταμάτα όταν χάνεις στο καζίνο. Είναι ο μόνος τρόπος για να μη χάσεις κι άλλα λεφτά. 21. Παράγγειλε σαλάτα σε steak house. Η ανταμοιβή σου θα έρθει το καλοκαίρι στην παραλία. Clopyright menshealth.gr
14-11-07, 16:04 | #2 |
χοντρομαλάκας
|
Clopyright menshealth.gr
Ποιοτικά/έγκυρα έντυπα...
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
14-11-07, 16:05 | #3 |
viva la κλαψα!
|
Επέστρεψε το πορτοφόλι που βρήκες στο δρόμο με όλα τα λεφτά. Το ευχαριστώ στα μάτια του ιδιοκτήτη δεν μετριέται με χρήματα.
ναι καλα |
14-11-07, 16:21 | #4 | ||
ο θείος Βρέφος
|
ειδικα αν το πορτοφόλι έχει μέσα ποσόν
χ > ποσό_που_πουλας_τη_συνειδηση_σου_το_οποιο_φυσικα_ε ιναι_μικρο Παράθεση:
Παράθεση:
|
||
14-11-07, 16:25 | #5 |
viva la κλαψα!
|
e afoy 8a einai mikro to poso , de 8a kleisei kai kanena spiti ama ta epikarpo8o ego pou 8a ta vro.... 8a eimai tyxeri de 8a eimai ikani
7. Παραδέξου ότι είσαι τυχερός και όχι ικανός όταν πρέπει. |
14-11-07, 17:54 | #6 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
7. Παραδέξου ότι είσαι τυχερός και όχι ικανός όταν πρέπει.
οκ 9. Μην της το πεις από το τηλέφωνο. Ο τετ α τετ χωρισμός είναι πιο ψυχοφθόρος, αλλά μετά θα είσαι κύριος - αν πάλι δεν μπορείς, τουλάχιστον βρες σταθερό. Στάνταρ! Δύσκολο μεν αλλά... |
14-11-07, 18:06 | #7 |
E.M.A.A.
|
8. Εχε τα μάτια σου στεγνά και τους ώμους εύκαιρους όταν έρθει η άσχημη στιγμή.
15-11-07, 02:27 | #8 |
Φυσική Ξανθιά
|
παλιότερα είχα βρει ένα πορτοφόλι με χρήματα κάρτες διπλώματα κ.τ.λ το πήγα στην αστυνομία καμαρωτή καμαρωτή και οι μπάτσοι έσκασαν στα γέλια ντράπηκα πολύ άφησα και το τηλ μου για να με πάρει ο τύπος που το είχε χάσει να με ευχαριστήσει αλλά ζααααααααααρρρρρρρρρρρρτττττττττττττττττττ
|
15-11-07, 12:26 | #9 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Καλά, παίζει εκείνο το βραδυ να ήπιαν κάμποσα μπυράκια στην υγειά σου οι μπάτσοι
|
15-11-07, 12:35 | #10 |
viva la κλαψα!
|
Τα λεφτα στο θερμαικο που ειχανε βρει και ΤΟ ειχανε πει οι ειδησεις το 2001 θυμωσαστε? Εγω με τον αδερφο μου τα ειχαμε βρει , ο νεαροσ πυροσβεστης απο το Λιτοχωρο ηταν ο αδερφος μου ο σαλακας που τα παρεδωσε "Ρε Διονυση , να παρουμε εμεις ρε τα λεφτα , -οχι 8α τα παραδωσουμε , εγω ειμαι εποχικος αμα κανω αυτο το καλο μπορει να με κανουν μονιμο" Πηρε τα @@ τους , του βρηκανε δουλεια στο Κιβωτο (το πλοιο ) σερβιτορος με 5000 δρχ απο τις 01,000 μεχρι τις 09,00 το πρωι ..... ΑΝΤΕ ΡΕ
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|