|
Ο κακός ο μύλος όλα τα αλέθει Τα περί ανέμων... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
17-12-07, 19:43 | #1 |
Ο Αργός με την πάπια
|
Project ΚΟΡΜΟΣ - πετυχε
Μετά απο τη νίκη μου στο διαγωνισμό μαγειρικής με το υπέροχο σουφλέ μου είπα να αρχίσω να ασχολούμαι και με τα γλυκά.
Ένα απο τα πιο έυκολα είναι ο κορμός. Συνταγές διάφορες θα βρείτε στο νετ. Μετά απο πολύ διάβασμα και απο τις συμβουλές της γιαγιάς μου αποφάσισα να προσπαθήσω να φτιάξω ενα κορμο. Παρακάτω σας παραθέτω tips για αρχάριους που συγκέντρωσα απο το νετ αλλα και τη γιαγια. tips 1.Βαλτε μπισκότα παπαδοπουλου και όχι πτι μπερ (τα κλασικα παπαδοπουλου πανε τρελά με σοκολάτα) 2.Μην βάζετε 2 αυγά 1 ειναι αρκετο 3.Το βούτυρο να ειναι πλάκα και να αφήσετε απλα εκτός ψυγείου (οχι βιταμ και προς θεού μην το ζεστάνετε) 4.Μην βαζετε λικερ κτλ.... καλή πατέντα ειναι το beylis αν θέλετε να κρύψετε τη γεύση του αυγού. 5.Μην βουτάτε τα μπισκοτακια στο γαλα γιατί παπαριάζουν βρέξτε τα δάχτυλα σας με γαλα και απλά πιτσιλίστε τα. 6.Οσο πιο πολύ κακάο τόσο πιο σκούρο θα βγαινει το μίγμα...τοσο πιο εντονη θα είναι η γεύση 7.Εγώ εβαλα λιγότερη ζαχαρη και το κάλυψα απο πάνω με Μερεντα (ετσι γιατί είμαι της υπερβολής ) η οποία δεν πετρώνει σαν την λιωμένη κουβερτούρα αλλά αυτο δεν μας νοιάζει 8.Να τον τυλίξετε σε λαδόκολλα η αντικολλητικό χαρτί και όχι σε αλουμινόχαρτο γιατί το τελευταίο κολάει Και ταρα τα ταμμμμμ ιδού το αποτέλεσμα
ΜπλαΜπλαΜπλαΜπλαΜπλα εσώρουχα ΜπλαΜπλαΜπλαμπλα Κρεβάτι μας οδοντιατρος Piggy & Freeman - Όλη η αλήθεια δια στόματος matinas About Serxanoula JUMBOΕΛΕΟΣ click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Cj : 17-12-07 στις 19:53. |
17-12-07, 19:50 | #2 |
Ο Αργός με την πάπια
|
Υπάρχει καμιά άλλη γλυκιά σοκολάτα όχι ομως βουτύρου που να πετρώνει στην κατάψυξη?
γιατί η μερέντα αν και πού ωραία στην γεύση δεν πετρώνει
17-12-07, 22:01 | #3 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAANN NNNNNNNNNNNNN
17-12-07, 22:43 | #4 |
Gourounaros
|
gianitswn kai sapfous gwnia, sto noshleythrio ths xeirourgikhs klinikhs, kai grhgora! an oi pylh einai kleisth kante anapanthth na anoi3w!
den 8elw tsigkounies omws........ |
17-12-07, 23:28 | #5 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
ξέχασες την τρούφα...
18-12-07, 00:30 | #7 |
Ο Αργός με την πάπια
|
hmmmmm ηθελα να ξεφύγω απο την εύκολη λύση της τρούφας....
18-12-07, 00:33 | #8 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Τι είιιιιιιιιπε ο μάστορρρρρρρρριιιιιιιιις... ;;;
18-12-07, 00:35 | #9 |
E.M.A.A.
|
Κορμόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος !
18-12-07, 00:49 | #10 |
Φυσική Ξανθιά
|
καλέ θα φτάσει για όλους? πρέπει να κάνεις κι άλλο λοοοοοοοοολ
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|