29-04-08, 01:39 | #1 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
Πες το ψέματα
|
29-04-08, 01:47 | #3 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Aaaaxxx kai ego me tin seira mou tha se euxaristiso gia ta kala sou logia kai tha sou po pos "exeis dikaio"
Den exo ksanasunantisei atomo san ton Brasida (sor) Polulogaaaaaaaaaaaas,me malli kommotiriou (oles oi trixes stin enteleia),figourini!!! Prosfata mou omologise tin protasi pou tou kanane gia na ginei montelo esorouxon Exei kai tin pastoula sto pleuro tou...Mia oxia ,atimi fara... Thelei na ton ksekanei na tou faei tin periousia kai ta esorouxa me ta Swarovski pou tou ekane doro seixis...
29-04-08, 10:00 | #4 |
I live my own script...
|
Θα συμφωνήσω κι εγώ. Και μιά και αρχίσαμε τις αλήθειες θέλω να εκμυστηρευτώ για τότε που είχαμε βρεθεί ολοι μαζί στο Πήλιο. Αργά την νύχτα και ενώ όλοι κοιμόντουσαν, είχα παρατήσει την Φωτεινή στο δωμάτιο να κοιμάται και εγώ τρύπωσα στο δωμάτιο του Σαραβέρου. Ήτανε μιά βραδιά καταΠληκτική. Γαργαλιώμασταν όλη νύχτα. Χάιδευε ο ένας την κοιλίτσα του άλλου. Χαιδέυαμε τα μουσια μας, τραβούσαμε τους λοβούς των αυτιών μας, κουνούσαμε τα δάχτυλα των ποδιών μας. Ήταν καταπληκτικά!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Freeman : 29-04-08 στις 12:17. |
29-04-08, 12:42 | #6 |
Sherlock
|
Μμμμμ... Ξέρω τι φταίει...
O πατέρας του Βρασίδα είναι ζαχαροπλάστηςΓλυκό αίμα!!! Αλλά Γιώργο δεν ήταν ανάγκη να μου δώσεις τέτοια πάσα... Στην θάλασσα που είχαμε πάει στον Παράδεισο μέσα στην θάλασσα τα έτριβες τα ποδαράκια σου στον Νίκο... Νόμιζες πως δεν θα το έβλεπα;;;
29-04-08, 13:19 | #7 |
I live my own script...
|
Είχα χάσει την ισοροπία μου. Έψαχνα κάτι για να πιαστώ!
|
29-04-08, 14:17 | #8 |
Sherlock
|
Και εγώ εκεί καταλήγω....Είσαι άθλιος στο κολύμπι!!!!
Θα σου πάρω δώρο για την γιορτή σου μπρατσάκια Νέμο
29-04-08, 15:20 | #9 |
viva la κλαψα!
|
ειστε ολοι ενας και ενας
click to show |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|