14-12-06, 18:39 | #31 | ||
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
Παράθεση:
αφού η Piggy ήταν αθώα, προφανώς ο πληροφοριοδότης δε την ψήφισε! οπότε ψήφισε τον ένοχο οπότε ο σοραβερ πρέπει να φύγει όπως και δήποτε! Παράθεση:
καλά έκανα τελικά και άλλαξα την ψήφο μου και για να προλάβω να μη με βγάλουν από το παιχνίδι...οι υπόλοιποι κοιτάξτε πως παίχτηκαν οι ψήφοι !die aligator kai soraver
14-12-06, 18:40 | #32 |
Hakuna Matata
|
Να σας ενημερώσω ότι όταν φύγει ο ρουφιάνος δεν το μαθαίνετε.
Είτε αυτός φύγει μέρα είτε νύχτα. Επίσης δεν μαθαίνετε τι ήταν αυτός που έφυγε νύχτα.(αυτό δεν έχει λογική τώρα που είμαστε λίγα άτομα αλλά μπορεί να έχει λογική όταν θα γίνουμε πιο πολλοί.Να βγάλουν νύχτα έναν δολοφόνο για ξεκάρφωμα) Είμαι σε αναμονή του πμ από τους δολοφόνους. |
14-12-06, 18:47 | #33 |
Είμαι μητέρας!!!!
|
enstash den symfwnw, oti an o roufianos fygei mera den to mathainoume!
Den exei nohma, tote na yparxei roufianos!!!! Emeis otan to paizame.... stin psifoforia panta faneronotan h taytothta aytounou pou evgaine. Mono tin nyxta einai kryfes oi taytothtes twn "nekrwn"! |
14-12-06, 18:58 | #34 |
Hakuna Matata
|
Οι ενστάσεις στο τέλος του παιχνιδιού.
Παρακαλώ παίξτε |
14-12-06, 21:40 | #35 |
I live my own script...
|
Δέν πολυ καταλαβα τα περι νύχτας και ημέρας και ταυτοτήτων
|
14-12-06, 21:46 | #36 |
I live my own script...
|
Το άν είναι δολοφόνος ή όχι ο σοραβέρος δέν ξέρω. Πάντος είμαι σχεδόν σίγουρος για τον Αλικάφρο. Ενώ δέν κινδύνευε έδωσε στιγνά έναν αθώο άνθρωπο... Άρα κάλυψε αυτόν που κατηγορούσε απο την αρχή. Αλλα πάλι... κάτι δέν μου κολλάει... Έχω και μία προαίσθηση για τον Egw αλλα... Θα το βρώ όμως... πού θα μου πάει... Πάντως ένα ξέρω εγώ! Φαγώθηκαν όλοι να βγάλουν την Piggy επειδή δέν τους άρεσε η μουτσούνα της στην εικόνα της... Προφανώς όλοι είναι άμουσοι και ανίδεοι απο τέχνη. Είναι δυνατόν κάποιος να ψηφίσει την ΜΟΝΑ PIGGY ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ... ΠΟΙΑΝΗΣ??? ΤΗΣ ΜΟΝΑ PIGGY ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! Τρέμουν τα κόκκαλα του Λεόμάπετ ντα βίντσι. Τί έχει μετά σειρά για αποχώρηση... Ο νυστικός δείπνος???
ΝΤΡΟΠΗ!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Freeman : 14-12-06 στις 21:49. |
14-12-06, 21:56 | #37 |
Είμαι μητέρας!!!!
|
wraio kleisimo topic, afou to 99% eimaste admin.... ti to kleisame?
Gia na afhsoume ton egw apeksw! ;P ;P ;P ;P |
14-12-06, 21:58 | #38 |
I live my own script...
|
lol
|
14-12-06, 23:45 | #39 |
Hakuna Matata
|
Οχι βρε.
Τα έκλεισα απλά για να δειτε οτι πλέον μιλάμε στο άλλο τοπικ και ότι είμαστε στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|