|
[ΕΝΤόΣ] Σπίτι μου, σπιτάκι μου!! DVD, TV, επιτραπέζια, κηπουρική, διατροφή, σπιτικές συνήθειες και γενικά ό,τι γεμίζει τις ώρες μας στο σπίτι |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
24-10-08, 16:57 | #11 |
I live my own script...
|
Ποιό χειμώνα ρε σείς πάτε καλά; Δέν μίλησα για τώρα. ΑΠλά είπα οτι ξεκίνησα να νιώθω την ανάγκη της ανακαίνησης, όχι οτι βάζω μπρός
Παρκέτο άκουσα πως φουσκώνει. Το πλακάκι είναι κρύο γαμώτο. Άν και μου αρέσουν πολύ τα χαλιά, το παρκέτο είναι πιό ζεστούλικο. Αλλα καλύτερα να βάλω αθάνατο πλακάκι παρά παρκέτο. Για αυτό που λές χουάν δέν με πειράζει. Δηλαδή κάθε δωμάτιο και διαφορετικο πλακάκι να έχω, δέν με χαλάει καθόλου! Τί παίζει με δάνεια αλήθεια; Αλλα καλύτερα άς μάθω πρώτα καμιά τιμή. Δέν ξέρω καθόλου πόσο μπορεί να κοστίσει Πάνω απο 5000ευρώ? click to show |
24-10-08, 16:59 | #12 |
I live my own script...
|
Για το παρκέτο το σκούρο με το χρώμα της σκουράδας που λές,
click to show |
24-10-08, 17:02 | #13 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
δεν σου ειπα για τοσο σκουρο ρε!
εμενα μου αρεσει πολυ το ξυλο! με τπτ πλακακια!
24-10-08, 17:05 | #14 |
I live my own script...
|
Ναι αλλα θα πρέπει όπως και να έχει να ρίξω τσιμεντάρισμα πρώτα μέσα ε; Επειδή τώρα τα πατώματα είναι λίγο στραβά
|
24-10-08, 17:07 | #15 |
υπόθετο
|
ε, και? το ισιωνεις και με τα ξυλα!
24-10-08, 17:15 | #16 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Με κόλλα τα βάζουν τα πλακάκια και μερεμετίζουν λίγο τα υπάρχον πάτωμα για να ειναι επίπεδο.
Ευκολο ειναι Ειμαι ΚΑΤΑ του παρκε! Μολις αρχίσει να φθειρεται ειναι αθλιο! |
24-10-08, 17:16 | #17 |
viva la κλαψα!
|
Δεν θα καθονται καλε καλα τα ξυλα ...τι θα στρωσει κατω? κορμους απο κολωνες τις δεη? σανιδια λεπτα θα στρωσει
|
24-10-08, 17:18 | #18 |
υπόθετο
|
ας ρωτησει καποιον που ξερει πρωτα!
αναλογα ποση ειναι η κλιση!
24-10-08, 17:22 | #19 |
viva la κλαψα!
|
Φανταζομαι οτι καταλαβα τι εννεοει , οταν λεει δεν ειναι ισια μαλλον εννοει πως εχει χυμα μπετον αρμε κατω , οχι αλφαδιασμενο , σκανε κατι μυτες απο τσιμεντο προς τα πανω ε φρεε? καπως ετσι εχει χτιστει και το σπιτι μου στο χωριο , εκεινη τη δεκαετια
|
24-10-08, 17:30 | #20 |
Η όμορφη
|
Συμφωνώ! Πλακάκι και πάλι πλακάκι!!! Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα χαλιά αντιθέτως με αρέσουν οι χοντρές μοκέτες που βουλιάζει το πόδι σου μέσα. Επίσης, αν το σκεφτείς, βάζεις μια σκούπα και το σπίτι καθαρό. Ενώ το καλοκαίρι πρέπει να σκουπίζεις κάθε μέρα, σφουγγάρισμα Πάντως, αν πιάνουν τα χέρια σου θα έλεγα κάποια πράματα να τα κάνεις μόνος σου. Αφού δεν βιάζεσαι για την ανακαίνιση, θα γλυτώσεις πολλά λεφτά. Αν όμως δεν πιάνουν τα χέρια σου άστο καλύτερα Τι να σου κάνω που είσαι Θεσσαλονίκη! Αν ήσανε κάπου εδώ θα σε έστελνα τον μπαμπά μου τον χρυσοχέρη και θα στα έφτιαχνε όλα!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|