|
Οι Δύσεις Τι συμβαίνει στον κόσμο, πάρτε το βούκινό σας κι ελάτε! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
28-03-09, 12:42 | #1 |
viva la κλαψα!
|
Ζαχοπουλος junior
Ο Θανάσης είναι πολύ γλυκός και τρυφερός
Για πρώτη φορά η Στέλλα Μπεζαντάκου μιλάει για τη σχέση της με τον Θανάση Ζαχόπουλο. Ο γιος του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστου Ζαχόπουλου, είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. «Είμαι μαζί με τον Θανάση και είμαστε πολύ καλά. Είναι πολύ γλυκός, πολύ τρυφερός άνθρωπος και δε θα μιλούσα για αυτή τη σχέση, αν δεν ήταν ουσιαστική», δήλωσε στο περιοδικό Down Town η τραγουδίστρια. Ποιος δε θυμάται το βαρύ ζεϊμπέκικο, το τσιφτετέλι, αλλά και το βλέμμα γεμάτο πάθος του Ζαχόπουλου junior, πριν από λίγο καιρό στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου εμφανίζεται η Στέλλα Μπεζαντάκου. Κοίταζε την αγαπημένη του και... έλιωνε, ενώ η Στέλλα του αφιέρωνε τραγούδια. Πάντως, όπως αποκαλύπτει η αοιδός, το ζευγάρι μίλησε και για γάμο. Τέτοια να ακούει ο... μπαμπάς Ζαχόπουλος, να χαίρεται! «Κοίτα και συζητήσεις έχουμε κάνει για αυτό και ο Θανάσης είναι άνθρωπος της οικογένειας. Όμως, επειδή είναι και μικρότερός μου, ενθουσιάζεται εύκολα. Εγώ είμαι περισσότερο κρατημένη. Στις επισημοποιήσεις καταλήγεις, δεν ξεκινάς μ’ αυτές», είπε η τραγουδίστρια. Το «καμπανάκι» μητρότητας της Στέλλας όμως... χτύπησε, γι αυτό δεν αποκλείεται σύντομα να φάμε κουφέτα. «Εγώ πότε θα γίνω μάνα; Αστειεύομαι με αυτή τη φράση, έτσι; Αλλά θα ήθελα να κάνω παιδί πολύ. Και τα χρόνια περνάνε. Έχω σκεφτεί πολλές φορές πως, αν έμενα έγκυος οποιαδήποτε στιγμή, θα το κρατούσα το παιδί ακόμα και χωρίς γάμο», πρόσθεσε η Στέλλα Μπεζαντάκου. Αν κρίνουμε πάντως από φωτογραφίες του ζευγαριού, είναι πολύ ερωτευμένοι. Ειδικά ο νεαρός δικηγόρος, δεν αφήνει τη Στέλλα μόνη της ούτε λεπτό... πηγη:zougla |
28-03-09, 13:27 | #2 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Αμα ξαναπέσει απ το μπαλκόνι πάντως εγω τον καταλαβαινω
|
28-03-09, 13:32 | #3 |
viva la κλαψα!
|
λογοπαιγνιο:
επεσε ο γενικος , οχι απο το μπαλκονι ,αλλα για το μπαλκονι της Στελλας |
28-03-09, 14:35 | #4 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
auto apodeikniei ena pragma:
To IQ ths oikogeneias pasxei!
28-03-09, 14:38 | #5 |
viva la κλαψα!
|
oxi oxi ayto apodeiknyei oti h oikogeneia Zaxopoulou einai pos tous lene more aytous pou trexoun npiso apo ta foustania?mou$odoulous?:l ol:
|
28-03-09, 14:48 | #6 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
akribws!
IQ gia ton p0¥ts0!
29-03-09, 21:19 | #7 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Και τι ενδιαφέρει τον κόσμο αυτή η συγκλονιστική είδηση?
|
30-03-09, 02:29 | #8 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Οχι, το ηθικό διδαγμα ειναι "ποτέ μη λες οτι χειρότερα δεν γινεται"
Οταν πηδηξε ο Ζαχο, νομιζε πως ειχε πιάσει πάτο. Η ζωή τον διεψευσε. Παντα υπάρχει και το "ακομα πιο χαμηλα" |
30-03-09, 03:14 | #9 | |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
ntroph re ntroph
Παράθεση:
amouse. |
|
04-04-09, 11:10 | #10 |
viva la κλαψα!
|
εμα και εσυ βρε εγω...
click to show |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|