|
![]() |
![]() |
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
![]()
Ένα κοπάδι νυχτερίδες κοιμάται σε ένα δέντρο κατά τον γνωστό τρόπο δηλαδή ανάποδα.
Ξαφνικά η μία γυρίζει και στέκεται όρθια πάνω στο κλαδί. Ανήσυχη μια δεύτερη που βλέπει το σκηνικό, σκουντάει τη διπλανή της και με αγωνία της λέει: Ρε Μήτσο, ξύπνα ρε, ο Θανάσης λιποθύμησε!!!
![]() |
![]() |
υπόθετο
|
![]()
Ένα ζευγάρι αποφασίζει να παει στην εξοχή για πικ-νικ. Ετοιμάζονται λοιπόν ανεβαίνουν στο αυτοκίνητο και κάποια στιγμή φτάνουν στον προορισμό τους. Εκεί λοιπόν που ηταν αραγμενοι κάτω από μια παχιά σκιά ξαφνικά προσγειωνεται δίπλα τους ένας ιπταμενος δίσκος . Ανοίγει η πόρτα και βγαίνει ένα ζευγάρι εξωγηινων...
Γεια σας γηινοι, είμαστε από τον πλανήτη Β457 και γυρίζουμε όλο το γαλαξια κάνοντας πειράματα. Θελουμε να λάβετε κι εσείς μέρος σε ένα από αυτά. Θελουμε να κάνουμε ανταλλαγή συντρόφων για μια νύχτα έτσι ώστε να μάθουμε τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις. Με τα πολλά συμφώνησαν οι γηινοι να λάβουν μέρος στο πείραμα. Ανεβαίνουν λοιπόν στον ιπτάμενο δίσκο τα δυο αλλαγμενα πλέον ζευγάρια και κλείνονται στα δωμάτια για να κάνουν ότι ηταν να κάνουν. Το άλλο πρωί αφου ξύπνησαν κατέβηκαν από το διαστημόπλοιο και αφού οι εξωγήινοι τους ευχαρίστησαν αποχώρησαν για άλλους γαλαξίες. Έφτασε λοιπόν η ώρα να συζητήσει το ζευγάρι των γηινων για το τι έγινε το βράδυ. - τι έγινε γυναίκα πως περασες ; Ρωταει ο άνδρας - άκου τι έπαθα άνδρα μου με το που κατέβασε το παντελόνι του τρομαξα, ένα πραγματακι τόσο δα με το ζόρι μπορούσα να το δω. Ξαφνικά τραβαει το αυτί του ο εξωγηινος και μεγαλώνει γίνεται τεράστιο αλλά πολύ λεπτό, τραβάει στη συνέχεια και το άλλο αυτί και γίνεται σαν στυλιαρι, τρελαθηκα άνδρα μου ήταν ότι πιο υπέροχο έχω ζήσει . ΕΣΥ πως περασες, ρωτάει η σύζυγος . - τι να σου πω ρε γυναίκα όλη νύχτα τρελαθηκε η άλλη να μου τραβάει τα αυτιά...
![]() |
![]() |
traxana-bol 88
![]() Εγγραφή: 05-08-2008
Περιοχή: Στην κοσμάρα μου
|
![]()
lol.palio,alla kalo
![]()
![]() |
![]() |
υπόθετο
|
![]()
Ρωτάει ο Άγγλος τον Γερμανό :
- Πήρατε αύξηση φέτος; - Πήραμε! - Και τι τα έκανες; - Ε να, αγόρασα ένα σπίτι στις Άλπεις. - Και τα υπόλοιπα; - Με τα υπόλοιπα αγόρασα μια Porche 911 Carrera. Ρωτάει ο Γερμανός τον Γάλλο : - Πήρατε αύξηση φέτος; - Πήραμε! - Και τι τα έκανες; - Ε να, αγόρασα για την κόρη μου ένα διαμέρισμα στις Κάννες. - Και τα υπόλοιπα; - Με τα υπόλοιπα αγόρασα ένα Audi A6 Avant. Ρωτάει ο Γάλλος τον Έλληνα : - Πήρατε αύξηση φέτος; - Πήραμε! - Και τι τα έκανες; - Ε να, αγόρασα ένα παπάκι 125 cc. - Και τα υπόλοιπα; - Τα υπόλοιπα τα έβαλε η μάνα μου!
![]() |
![]() |
traxana-bol 88
![]() Εγγραφή: 05-08-2008
Περιοχή: Στην κοσμάρα μου
|
![]()
mono anekdoto den einai auto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
υπόθετο
|
![]()
H 8A GELAS H 8A KLAIS!
eGW 8ELW NA GELAW! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
υπόθετο
|
![]()
αλλος που να γελαει με τα χαλια μας?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
πρεπει να το εχω ξαναποσταρει ...αλλα μιας και λεμε για χάλια
ειναι τρεις πρόξενοι ,ο Ελληνας ο Αγγλος και ο Γαλλος Επισκέπτονται ο Γαλλος και ο Ελληνας προξενοι , τον Αγγλο προξενο στο σπιτι του ...βιλλες ,πισινες ,ελικοδρομια κοντρα πισινες εξώστες ...χαμος στο σπιτι , οι Αγγλος και Ελληνας προξενοι εμειναν με ανοιχτο το στομα ![]() ![]() -μα καλα πως τα εκανες όλα αυτα?-ελληνας + γαλλοσ -τη βλέπετε εκεινη τη γέφυρα? -ναι ναι (και οι 2 με ενα στομα μια φωνη )(λολ) -το 40% είναι στην τσεπη μου - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μετα απο ενα μηνα η επισκεψη πραγματοποιήτε στο σπίτι του Γάλλου ,α πο τους Αγγλο και Ελληνα πρόξενους βιλες ,θερετρα , υδρομασαζια , επερετικα προσωπικα ,εμπορικα κεντρα μεσα στον κηπο χαμοσσσσσ - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μα καλα πως εγιναν ολα αυτα? -τη φλεπετε εκεινη τη γεφυρα (Γάλλος) -ναιναι ! -το 60% είναι στην τσέπη μου ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τον αλλο μηνα οι προξενοι αγγλος και γαλλος επισκεπτονται το σπιτι του ελληνα προξενου βιλλες ,καστρα, παλατια ,διαμαντια και ρουμπίνια ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τι ειναι ολα αυτα , που τα βρήκες? -τι βλέπετε εκεινη τη γέφυρα? - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() οχι! - το 100% ειναι στην τσεπη μου ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
Ένας δικηγόρος παντρεύεται κάποια η οποία προηγουμένως είχε πάρει δέκα διαζύγια.
Την πρώτη νύχτα του γάμου λέει στο νέο της σύζυγο: "Σε παρακαλώ, να είσαι ευγενικός, γιατί ακόμη είμαι παρθένα". "Τι πράγμα;" ρωτάει προβληματισμένος ο γαμπρός. "Πώς είναι δυνατόν αφού παντρεύτηκες δέκα φορές;" "Να σου πω. Ο πρώτος σύζυγος ήταν αντιπρόσωπος πωλήσεων. Συνέχεια μου έλεγε πόσο μεγάλο θα ήταν. -Ο δεύτερος ασχολούνταν με λογισμικό. Ποτέ δεν ήταν βέβαιος πώς λειτουργούσε αλλά είπε ότι θα το έψαχνε και θα επέστρεφε. - Ο τρίτος ήταν από τον τομέα των υπηρεσιών. Είπε ότι όλα ήταν ελεγμένα εκ των προτέρων αλλά όμως δεν κατάφερνε να σηκώσει το σύστημα. -Ο τέταρτος ήταν στις τηλεπωλήσεις. Αν και γνώριζε ότι είχε την εντολή, δεν ήξερε πότε θα μπορούσε να κάνει την παράδοση. -Ο πέμπτος ήταν μηχανικός. Γνώριζε τη βασική διαδικασία αλλά χρειαζόταν τρία χρόνια για την έρευνα, την εφαρμογή και τη σχεδίαση μιας νέας εξειδικευμένης μεθόδου. -Ο έκτος σύζυγος ήταν από τον τομέα της διοίκησης. Γνώριζε πώς, αλλά δεν ήταν σίγουρος αν ήταν δική του δουλειά ή όχι. -Ο έβδομος σύζυγος ασχολούνταν με την προώθηση προϊόντων. Αν και διέθετε ένα ωραίο προϊόν, ποτέ δεν ήταν σίγουρος πώς πρέπει να το τοποθετήσει. Ό ένατος σύζυγος ήταν γυναικολόγος. Μόνο το κοίταζε. -Ο δέκατος ήταν συλλέκτης γραμματοσήμων. Το μόνο που έκανε ήταν... Θεέ μου, μου έλειψε. Αλλά τώρα που παντρεύτηκα εσένα είμαι αναστατωμένη. "Καλά, αλλά γιατί;" ρωτά ο σύζυγος. "Γιατί είσαι δικηγόρος. Αυτή τη φορά σίγουρα ... θα με κανονίσουν". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11 (0 μέλη και 11 επισκέπτες) | |
|
|