|
![]() |
![]() |
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
![]()
"Κύριε Υπουργέ αμυνας,
επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου. Περιμένω να μου "έρθει το χαρτί" για να παρουσιαστώ στο στρατό. Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου. Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου. Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου. Aρα ο γιος μου είναι θείος μου. Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου. Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και, επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της. Επομένως είμαι ο παππούς μου. Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό."
![]() |
![]() |
Φέριστος παράφρων
![]() |
![]()
Δύο Παοκτζήδες συναντούν ένα φίλο τους που είχαν να τον δουν πολύ καιρό:
- Γιώργο! Τι κάνεις ρε φίλε; Πού χάθηκες; - Δουλειές ρε παιδιά... - Κι άλλες φορές είχες δουλειές αλλά πέρναγες και μια βόλτα από τον Σύνδεσμο. - Ε να... ερωτεύτηκα! - Ερωτεύτηκες;;; !!! - Ναι, ερωτεύτηκα. Τι να σας λέω... Έχω γίνει άλλος άνθρωπος. Βλέπω ηλιοβασίλεμα και ραγίζω, μυρίζω λουλούδι και κλαίω... - Τι λε ρε φίλε; Και οι εκδρομές στα εκτός έδρας, η Τούμπα, τα συνθήματα, τα ντου, η ΠΑΟΚάρα μας, πάνε αυτά;;; - Τι να σας πω ρε παιδιά. Αφού σας λέω έπαθα μεγάλη ζημιά. Μέχρι ποιήματα γράφω... - Ποιήματα;;;!!! Πω, πω... - Ναι. Ακούστε το τελευταίο που έγραψα: ''Το πρόσωπό σου είναι σαν κρίνω τα δάκρυα απ' τα μάτια σου πίνω όλη η φύση ανθίζει πια για μας γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς!'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
υπόθετο
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Τι έχει η μικρή Αννούλα που δεν έχουν τα άλλα παιδιά;
Καρκίνο. Γιατί η μικρή Αννούλα δεν μπορεί να κάνει κούνια; Γιατί δεν έχει χέρια. Και τι έκανε ο πατέρας της για να της τη σπάσει; Της αγόρασε γάντια. Γιατί η μικρή Αννούλα δεν μπορεί να φορέσει γυαλιά; Γιατί δεν έχει αυτάκια. Γιατί η μικρή Αννούλα δεν έχει λουλούδια στον κήπο της; Γιατί δεν έχει ρουθούνια. Γιατί η μικρή Αννούλα δεν μπορεί να κάνει κοιλιακούς; Γιατί χτυπάει συνέχεια το κεφάλι της στο φέρετρο. Γιατί η μικρή Αννούλα δεν μπορεί να κάνει πους-απς; Γιατί την εμποδίζει η ταφόπλακα. Γιατί η μικρή Αννούλα γελάει; Γιατί τη γαργαλάνε τα σκουλήκια. Γιατί η μικρή Αννούλα δεν μπορει να ξύσει το γόνατό της; Γιατί είναι σε άλλη σακούλα. Πώς έβγαλαν τα μάτια τους η μικρή Αννούλα και ο Κωστάκης; Με το μπλακεντέκερ. Γιατί η μικρή Αννούλα δεν μπορεί να μιλήσει με τον Κωστάκη; Γιατί ο Κωστάκης είναι πέντε τάφους μακριά. Γιατί έχουνε θάψει την μικρή Αννούλα σε τάφο 20x20; Γιατί δεν μπορούσαν να την ξεκολλήσουν από το φορτηγό. Και γιατί βγαίνει καθε 1η του χρόνου; Για να περάσει το φορτηγό ΚΤΕΟ. Ποιος ξεμυάλισε την μικρή Αννούλα; Η καραμπίνα του πατέρα της. Τι μαζεύει η μικρή Αννούλα από το δρόμο; Τα άντερά της. Πού πήγε η μικρή Αννούλα μετά την έκρηξη; Παντού. Γιατί η μικρή Αννούλα δε διαβάζει; Γιατί δε μπορεί να συγκεντρωθεί Τι απάντησε η μαμά της μικρής Αννούλας όταν η μικρή Αννούλα της είπε ότι πήρε 10 στα μαθηματικά; Και τι σε νοιάζει, αφου έχεις καρκίνο Τι δουλειά έχουν τα μπρατσάκια της μικρής Αννούλας στην μέση του Ωκεανού; Τα ξέρασε ο καρχαρίας. Γιατί η μικρή Αννούλα έχει τόσο μεγάλα μάτια; Γιατί μπέρδεψε το καλαμάκι με την τρόμπα του ποδηλάτου. Τι κοινό έχει η μικρή Αννούλα με την οικογένειά της; Νεκροταφείο. Τι είναι μια ίσια γραμμή πάνω από την μικρή Αννούλα; Το καρδιογράφημά της. Γιατί η μικρή Αννούλα κάνει σβούρες; Γιατί το χέρι της είναι καρφωμένο στο πάτωμα. Και πώς την σταμάτησε ο πατέρας της; Της κάρφωσε και το άλλο. Γιατί η μικρή Αννούλα δεν μπορεί να παίξει βιολί; Γιατί δεν έχει κάτω σιαγόνα. Τι βρήκε η μικρή Αννούλα μέσα στο πηγάδι; Τραγικό θάνατο... Γιατί η μικρή Αννούλα είναι ακόμα παρθένα; Γιατί τρέχει πιο γρήγορα από τον πατέρα της. Γιατί η μικρή Αννούλα όταν έπεσε από ένα ουρανοξύστη δεν έφτασε ποτέ κατω; Γιατί μπλέχτηκαν τ'άντερα της στα καλώδια της ΔΕΗ.. Γιατί η μικρή Αννούλα δεν είναι πια παρθένα; Διότι ο αδερφός της είναι νεκρόφιλος. Τι προβάρει η μικρή Αννούλα στη μοδίστρα; Το σάβανό της. Τι τραγούδαγε ο Τοτός στην Αννούλα μετά την έκρηξη; Παντού θα σε ψάχνω , Παντού θα σε βρίσκω.... Γιατί η μικρή Αννούλα σκότωσε τους γονείς της; Για να πάει εκδρομή με το ορφανοτροφείο. Γιατί σκότωσε και το θείο και τη θεία της; Για να πάρει και τα ξαδέρφια της μαζί. Τι είπε στους δικαστές; "Λυπηθείτε με, είμαι ορφανή". Γιατί αυτοκτόνησε η μικρή Αννούλα; "Γιατί η εκδρομή ακυρώθηκε". Γιατί η μικρή Αννούλα δεν έχει μήτρα; Γιατί μπέρδεψε το δονητή με το Black & Decker!! Τι κάνει στην μικρή Αννούλα η μαμά της που δεν το κάνουν οι υπόλοιπες μητέρες για τα παιδιά τους; Μνημόσυνο. Ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος της μικρής Αννούλας; Που γεννήθηκε. Γιατί το χαμόγελο της μικρής Αννούλας μεγαλώνει συνεχώς; Γιατί μπέρδεψε την οδοντόβουρτσα με το ξυράφι της. Τι κάνει η μικρή Αννούλα στην μέση της Εθνικής στις 12 το βράδυ με μία σπάτουλα στο χέρι; Προσπαθεί να ξεκολλήσει τον Γιωργάκη που τον πάτησε νταλίκα. Τι της πήρε ο πατέρας της μικρής Αννούλας για τα γενέθλιά της; Την παρθενιά της. Γιατί η μικρή Αννούλα βγαίνει από τον τάφο της κάθε 1η του μήνα; Για να πάρει ποσοστό από τα ανέκδοτα!!! Γιατί η μικρή Αννούλα δεν μπορεί να ξεχωρίσει τις τριανταφυλλιές απ' τα γαρύφαλλα; Γιατί κάτω απ΄το χώμα όλα ίδια φαίνονται. Τι κάνει η μικρή Αννούλα όταν τελειώσει τα παιχνίδια με τη γιαγιά της; Βάζει τα κόκαλα πίσω στην οστεοθήκη. Τι είναι κόκκινο στην άκρη του δωματίου της μικρής Αννούλας; Η μικρή Αννούλα που παίζει με τα ξυραφάκια της μαμάς. Και τι είναι πράσινο σην άκρη του δωματίου της μικρής Αννούλας; Η μικρή Αννούλα μετά από ένα μήνα. Γιατί η μικρή Αννούλα δεν ανάβει τσιγάρο; Γιατί δε φτάνει το καντήλι... Πώς βρέθηκε η μικρή Αννούλα στην Κύπρο; Την ξέβρασε το κύμα.
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
viva la κλαψα!
![]() |
![]() Παράθεση:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ Παράθεση:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα εεετσι
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
υπόθετο
|
![]()
Ήταν κάποτε δύο φίλοι οι οποίοι λογομαχούσαν συχνά πυκνά. Κάποια μέρα τσακώθηκαν και πάλι:
- Δεν σου ξαναμιλάω ρε! Τέρμα ως εδώ!, λέει ο ένας. - Εγώ είμαι εγωιστής κι αν εσύ είσαι μία φορά εγώ είμαι εκατό. Για να καταλάβεις πόσο είμαι, μόνο αυτό θα σου πω… δέκα μέρες πονούσε ο φρονιμίτης μου, πήγα στον οδοντογιατρό, του τον δείχνω και του λέω “Άστον αυτόν και βγάλε όλα τα άλλα δόντια μου”. Έτσι από εγωισμό ρε! Κατάλαβες; - Χμμ… Σιγά τα αυγά! Εγώ να... δεις εγωισμό που έχω! Πόσα χρόνια είμαι παντρεμένος; Θυμάσαι; - 20 χρόνια, του λέει ο άλλος. - Στο γάμο μου… Θυμάσαι τη φασαρία που έκανα στη γυναίκα μου επειδή μου πάτησε το πόδι; - Φυσικά και το θυμάμαι! Πανικός είχε γίνει, λέει ο άλλος. - Από εκείνη τη μέρα ούτε που της έχω μιλήσει και ούτε που την έχω ακουμπήσει καθόλου. - Μα καλά, τα τέσσερα παιδιά πώς τα κάνατε τότε; - Από εγωισμό δεν τη ρωτάω με ποιον πήγε…
![]() |
![]() |
Ο Αργός με την πάπια
![]() |
![]()
Λέει η γυναίκα στον άντρα:
Μωρό μου χτές το βραδυ είδα ένα απίστευτο όνειρο. Κάναμε έρωτα και δίπλα από το κρεβάτι ήταν ένας μαύρος από την Αφρική που μας έκανε αέρα με μια βεντάλια κι αυτό μου έδινε τεράστια ικανοποίηση... Αποφασίζουν από κοινού να κάνουν πράξη το όνειρο και βρίσκουν σε ένα φανάρι ένα μαύρο στον οποίο προσφέρουν 100 Ευρω αν δεχτεί να τους κάνει αέρα την ώρα που εκείνοι κάνουν σέξ. Ο τύπος δέχεται και πάνε κι οι τρείς στο σπίτι. Οι δύο σύζυγοι αρχίζουν να κάνουν έρωτα ενώ ο μάυρος τους κάνει αέρα σαν τέλειος αφρικανός σκλάβος, αλλά αποτέλεσμα ουδέν... Λέει τότε η γυναίκα στον άντρα: "Iσως να δουλέψει αν αλλάξουμε τους ρόλους... εσύ να κάνεις αέρα κι αυτός να έρθει στο κρεβάτι" Ο άντρας δέχεται με δισταγμό κι ο μάυρος μπαίνει στο κρεβάτι ενώ ο σύζυγος αρχίζει να κουνάει την τεράστια βεντάλια. Λίγο αργότερα η γυναίκα αγγίζει ψηλά επίπεδα ικανοποίησης κι αρχίζει να ουρλιάζει από ηδονή... Μόλις βλέπει ότι η γυναίκα του φτάνει σε οργασμό και ζητάει κι άλλο ο σύζυγός κοιτάει τον μαύρο και λέει: "Κατάλαβες τώρα πώς κουνάνε τη βεντάλια, μαλάκα;" ![]()
![]() |
![]() |
viva la κλαψα!
![]() |
![]()
jamboεεεελεος
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
υπόθετο
|
![]()
Ήταν 3 στρατιώτες. Ο ένας ήταν Κρητικός και οι άλλοι δυο ήταν Αθηναίοι. Κάθονται λοιπόν και μια στιγμή λέει ο Αθηναίος στον Κρητικό να του πει μια μαντινάδα. Λέει ο Κρητικός:
- Μέσα στην χούφτα μου κρατώ χώμα από ... τον Ψηλορείτη, να το σκορπώ στον δρόμο μου να γίνει η Ελλάδα Κρήτη. Ανοξείδωτο. Την είπε 2-3 φορές και του λένε: - Ωραία η μαντινάδα, αλλά το ανοξείδωτο που κολλάει; Και απαντάει αυτός: - Δεν ξέρω, έτσι γράφει το μαχαίρι!!!
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11 (0 μέλη και 11 επισκέπτες) | |
|
|