|
Ο κακός ο μύλος όλα τα αλέθει Τα περί ανέμων... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
25-06-09, 22:26 | #31 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
eipe o ereuniths enos megalou hlektronikou ergasthriou twn ΗΠΑ kai katarastike tous 3an8ompampoures finlandous kai tis fokies tous
|
26-06-09, 11:00 | #32 |
viva la κλαψα!
|
αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχ
|
26-06-09, 11:50 | #33 | |
Anamella
|
Παράθεση:
Btw, ξέρεις ποιές μέρες θα είσαι Αθήνα και ποιές Διακοπτό; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη msl : 26-06-09 στις 11:52. |
|
26-06-09, 19:42 | #34 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Α, δεν έγραψα το πρόγραμμά μου?
29 Ιουνίου - 2 Ιουλίου Αθήνα 2 - 9 ή 10 (δεν θυμάμαι) Ικαρία Μια-δυο μέρες Αθήνα Μια μέρα Διακοφτό 3 μέρες Πόρτο Χέλι (νομίζω κάπου 14-16 Ιουλίου, πάντως μέσα στη βδομάδα, όχι ΠΣΚ) Μετά Διακοφτό μέχρι τις 26 ή 27 Ιουλίου (φεύγω 28 αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς θα γυρίσουμε). Τελικά το μόνο Σαβ/κο που θα είμαι σίγουρα Διακ. είναι 18-19 Ιουλίου. Πώς με καταφέρανε έτσι? Μ' αρέσει που έλεγα ότι λόγω σπασμένου ποδιού θα το παίξω χαλλλαρότερος από άλλες χρονιές. Ιντερνετ δεν υπάρχει στο Διακοφτό, μόνο κινητό. eipe o ereuniths enos megalou hlektronikou ergasthriou twn ΗΠΑ kai katarastike tous 3an8ompampoures finlandous kai tis fokies tous Χε χε τώρα μόνο η Ericsson είναι πελάτης μας και μάλιστα ένα από τα θέματα με τα οποία ασχολούμαι είναι δική τους παραγγελιά, αλλά παλιότερα ήταν και η Nokia και η Motorola. Αν περίμεναν από μένα θα είχαν χρεωκοπήσει. Πάντως την περασμένη εβδομάδα ήταν εδώ δυο Σουηδοί που τους έλεγαν Lars,ένας της Ericsson και ένας της Sony-Ericsson, και τα κινητά τους ήταν μάλλον προϊστορικής τεχνολογίας. Αφού ζουν μέσα σ' αυτά (και από αυτά) δεν ξετρελλαίνονται από καινούρια γκατζετάκια. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|