|
Οι Δύσεις Τι συμβαίνει στον κόσμο, πάρτε το βούκινό σας κι ελάτε! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
30-11-09, 15:59 | #1 |
Κάνω υπομονή...
|
Πώς σας φάνηκε το αποτελεσμα στη ΝΔ;
Θα θελα να μουν χθες το βράδυ απο μια γωνιαα, να βλεπα τα μουτρα του μπαμπα της Ντόρας-φτου κακά!
Δε θα το παθε ενα εγκεφαλικό;;;
30-11-09, 16:02 | #2 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
egw h8ela na mai sto spiti tou kyriakou. Ton fantazomai na trigyrnaei mesa sto spiti kai na rixnei ekeino to blema pou oloi agaphsame! click to show
30-11-09, 16:30 | #3 |
Κάνω υπομονή...
|
Κάποτε η Μαρίκα ειχε πει σε συνέντευξή της οτι θα θελε να δει τον Μητσοτάκη προεδρο Δημοκρατίας, την Ντόρα πρωθυπουργό και τον Κυριάκο υπουργο. Πάααει, χάλασε η συνταγηηη
30-11-09, 17:21 | #4 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
pisw exei h axlada thn oura
pantws h ntora an den eixe gia mpampa to drakoumel 8a eixe paei polu polu kalutera. exei megalo meros apo to mialo tou patera ths, o opoios osa kai na tou souroume einai polu polu petuxhmenos. pragmatika 8aumazw thn politikh skepsh tou, th muth tou gia tis douleies kai to h8os tou, pou tou epitrepei na koimatai xwris tupseis ta bradia. polu 8a h8ela auto to teleutaio na to xa ki egw. |
02-12-09, 10:44 | #5 |
Gourounaros
|
Δεν χάρικα από το αποτέλεσμα, έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στην Ντόρα και τον μπαμπά της.. ( αν και δεν ψηφίζω)! Εντάξει, υπομονή 3 χρόνια, το πολύ 4... Μόλις φάει την πρώτη ήττα ο Αντωνάκης!!! Εδώ βγήκε πρωθυπουργός ο γιος του Ανδρέα που στα 50 του δεν ξέρει ακόμα να μιλάει, τι να λέμε τώρα!!!!
02-12-09, 10:46 | #6 |
viva la κλαψα!
|
o Lakis x8es ton ekane ton kaimeno ton Giorgaki ....
alla kai autos re paidaki mou ....les kai prin paei na milisei me tous agrotes , mesa sto autokinito epaize pasientza kai eixe apoxauno8ei itan |
02-12-09, 10:55 | #7 |
Gourounaros
|
τι να σου πω ρε κοπελιά, εχω πάψει να τα παρακολουθώ γιατί είμαι με το ένα πόδι για Γερμανία!!! Με τον κάθε παπαρα ....
02-12-09, 11:14 | #8 |
viva la κλαψα!
|
σε καταλαβαινω ....εδω σκεφτομαι να την κανω εγω ...που ειμαι απο τους πιο τοπικιστες
|
02-12-09, 12:34 | #9 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
karatzaferikia to lene!
|