09-02-10, 13:33 | #1 |
Gourounaki
|
ηλεκτρονικο τσιγαρο
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soraver : 09-02-10 στις 14:11. |
09-02-10, 14:32 | #2 |
viva la κλαψα!
|
lol , ayto oute pou prolaba na to do
|
09-02-10, 15:03 | #4 |
viva la κλαψα!
|
entaxei ...den itan kako :/
|
09-02-10, 15:19 | #5 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
Πρόστιμο 110 δολαρίων για κάπνισμα στον δρόμο
Προς το παρόν είναι ένα μέτρο που ισχύει μόνο σε τρεις εμπορικούς δρόμους στο κέντρο της πόλης Φρακστον της Αυστραλίας στην περιοχή της Βικτώριας. Το πείραμα θα διαρκέσει έξι μήνες και όποιος ανάψει τσιγάρο στους δρόμους αυτούς, όπου υπάρχουν πολλά καταστήματα, θα τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο 110 δολαρίων. Η δήμαρχος της πόλης είπε πως σκέφτεται να γενικεύσει το μέτρο για λόγους υγείας: "Καταλαβαίνω ότι κάποιοι καπνιστές θα ενοχληθούν, αλλά το κέρδος για την υγεία όλων θα είναι σημαντικό". Ήδη το κάπνισμα απαγορεύεται στα γήπεδα, στις παμπ, τις καφετέριες, στα εμπορικά κέντρα, σε κάποιες παραλίες, στους σταθμούς των τραίνων, στις δημόσιες συγκοινωνίες , σε όλους τους χώρους εργασίας και στα αυτοκίνητα όταν μεταφέρουν ανήλικα παιδιά.
09-02-10, 15:28 | #6 |
viva la κλαψα!
|
O καθενας υποστηριζει το συμφερον και την παρτυ του ..
και εγω οταν καπνιζα ,μαζι με το ποτο μου δεν μπορουσα να μην αναψω και ενα τσιγαρακι να το γουσταρω ! Τωρα που ειναι φανατικη αντικαπνιστρια ,επιστρεφω απο την εξοδο μου , ειτε αυτη ειναι καφες ειτε αυτη ειναι ποτο και μπαινω για μπανιο ! δεν αντεχω την μυρουδια του τσιγαρου . Η απαγορευση που εχει θεσπιστει ...δεν βλεπω να εχει πουθενα εφαρμογη . αν οι ιδιοι μας δεν σεβομαστε τους γυρω μας ,οποιος νομος και να θεσπιστει ...θα εχει αυτοματα ηδη παραβιαστει .Ολοι οι μη καπνιστες ανεχομαστε ,τους καπνιστες , ε και οι καπνιστες ας δειξουν μια μικρη ανοχη ...ας βγουν και ας καπνισουν στον καφε τους 2-3 τσιγαρα ....οχι ομως 15! το ενα μετα το αλλο |
09-02-10, 15:35 | #7 |
viva la κλαψα!
|
ασχετο , αλλα ο τυπος στην κονσερβα μου θυμιζει τον Τζωρτζ Λεβεντη
|
09-02-10, 16:33 | #8 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
RE, AUSTRALIA LENE!
OXI PSWROKWSTAINA!
|