|
Κομπλεξισμοί Των φρονίμων τα παιδιά κάποιο λάκκο έχει η φάβα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
01-04-10, 10:50 | #31 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
looooooooooool ΕΣΥ? Ο αρχοντας του "κατεβασματος"? ο μιστερ χάκερ? ο "εχω-τις-διευθυνσεις-για-τα-παντα" θα πας να το αγοράσεις???? οχι βρεεεεε. Μην την κανεις πλούσια!
Και για να επιστρέψω στο θέμα μας... ήδη το έχουν ξεχάσει όλοι στα ΜΜΕ Μέχρι να γράψουμε 3 σελίδες εδω, η επικαιρότητα άλλαξε. Του χρόνου πάλι. Στην επόμενη παρέλαση. Αν και υποθέτω απο του χρόνου μπορεί να τους λένε "παιδιά, αυτά μόνο στις πρόβες, ναι?" Egw, η πλύση εγκεφάλου αφορά μόνο στην έχθρα προς αυτούς που εφάπτονται στα συνορά μας. Λες και μόνο απο αυτούς κινδυνευουμε. Εξαιρετικά στενόμυαλο ασφαλώς, αφου και εμείς κι αυτοί αλλων το παιχνιδάκι παιζουμε. "Σφαχτείτε! Εμεις θα σας πουλήσουμε τα όπλα για να το καταφέρετε". Σταυρε, πότε σε παίρνουν φαντάρο αληθεια? Να σου φερνουμε ταπεράκια στην πυλη |
01-04-10, 10:52 | #32 |
Χαζοχαρούμενη housewife
|
Μακούληηηη, πες μας καμια ιστορία απ το στρατο. Πως τα περνας? Σκοπιές κάνουμε?
|
01-04-10, 11:01 | #33 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
to 2012 me thn katastrofh tou kosmou!
3ereis, molis pathsei to podi tou sto stratopedo, 8a pesei o prwtos komhths!
01-04-10, 11:18 | #35 |
χοντρομαλάκας
|
nomizo to stamatisan to 10%...
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
01-04-10, 11:19 | #36 |
Χαζοχαρούμενη housewife
|
Το 2012?!!! Γουάααου! Εμ γι αυτόοοοοο
|
01-04-10, 21:07 | #37 | |
I live my own script...
|
Παράθεση:
Απ'το στόμα μου τα πήρε ο κακόπαιδος. Ο στρατός είναι φτιαγμένος για να μισεί και να είναι έτοιμος να σκοτώσει. Άν δέν μας αρέσει άς καταργήσουμε τον στρατό. Ειδικά οι ειδικές δυνάμεις. Γενικά εκεί που σταματάει ο πολιτισμός, ξεκινάει ο στρατός. Εκεί πυ σταματάει ο διάλογος ξεκινάει η βρισιά και το όπλο. Προσωπικά δέν με χαλάει το όλο σκηνικό. Εμείς όταν ήμουν φαντάρος δέν μας βάζανε να τραγουδάμε τέτοια. Αλλα δέν ήμουν στις ειδικές δυνάμεις και ειδικά στα ΟΥΚ που θεωρείται η ελίτ των ειδικών δυνάμεων (και όχι άδικα). Εμένα με ενοχλεί που γελάνε οι πολιτικοί πίσω απο τις πλάτες μας και εμείς τους ξαναψηφίζουμε επειδή κοιμώμαστε όρθιοι. Με χαλάει που στα γήπεδα βρίζει ο άλλος την μάνα μου. Με χαλάει που λαμόγια κονομάνε τα τρελά τους όταν εγώ δουλεύω για έναν μισθό που σήμερα τον παίρνω ενώ αύριο δέν ξέρω άν θα συνεχίσω να τον έχω. Με χαλάει που τα παιδιά μου μεγαλώνουν με playstation και με μιά παιδεία "αυτόματο πιλότο υπο κατάρευση" και δέν έχω τον χρόνο να τα μεγαλώσω και να διαπεδαγωγήσω όπως θέλω εγώ. Το άν τα ΟΥΚ βρίζουν Αλβανούς ή Τούρκους στα @@ μου. Αυτή είναι δουλειά τους. Ο αστυνομικός όμως να μήν βρίζει εμένα όταν με σταματάει για έλεγχο, επειδή το να με βρίζει ΔΕΝ ειναι η δουλειά του... Τουτέστιν... να μας ενοχλούν αυτά που πρέπει να μας ενοχλούν και όχι πράγματα που όπως λέει η Χουάν "κάνουμε σάν να ανακαλύψαμε σήμερα την Αμερική". |
|
02-04-10, 11:33 | #38 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
h anna leei pws sumfwnei me auta pou leei o giwrgos oti den anakalupsame thn amerikh, auta ta zwa den mporoun na 3exwrisoun ti prepei na poun mesa sto stratopedo kai ti ap e3w.
egw lew pws auth h katastash me prosbalei, pws ekneurizomai sunexeia ton teleutaio kairo me auta pou blepw kai akouw kai pws exw bare8ei na ekneurizomai kai na prosballomai. lew na ma8w boulgarika |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|