|
Ζητείται καλό παιδί επειγόντως ή αλλιώς Heeeeeeeeelp…..! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
21-05-11, 18:52 | #31 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Και καλά, την πήρα τη μαμασανίδα. Τι την κάνω μετά? Κάνω αέρα μ' αυτήν στο ΠιΣι μου να το κάνω να ξεκινήσει? Είμαι εγώ για εγκαταστάσεις και βιδώματα? Για ποιον με περάσατε? Για Lead Process Research Engineer σε εργαστήριο που ασχολείται με ηλεκτρονικά?
Πάντως παράγγειλα ήδη καινούριο PC, ένα φτηνιάρικο της eMachines από το NewEgg, και μια θήκη για σκληρό ώστε να εγκαταστήσω τον 250άρη του μακαρίτικου και να πάρω όλα όσα έχω εκεί μέσα. Ώσπου να φτιάξω το καινούριο όπως θέλω (πρέπει να μάθω και τα σουσούμια του Win7, έχω μείνει στο XP ακόμη) θα έχει έρθει καιρός για Ελλάδα. Από Αύγουστο και μετά κοιτάω να δω μήπως αναστήσω το παλιό με τις ιδέες που μου ρίξατε. |
21-05-11, 22:53 | #32 |
Anamella
|
Egw, έχουμε συγχρονισμό!! Και εγώ θα παραγγείλω νέο Pc από Δευτέρα (το laptop δε με άντεξε άλλο ..). Βέβαια, τον μακαρίτη δεν τον αφήνω να αναπαυτεί. Του χάλασε η οθόνη .. και του έβαλα μια εξωτερική παμπάλαια που είχαμε! Η χαρά του όγκου και της ακτινοβολίας .. αλλά τουλάχιστον μπορώ κάπως να το δουλεύω!!
Το παλιό μην το πετάξεις (ακόμα και αν αποφασίσεις να μην το φτιάξεις, με όσα σου λένε) .. άσε το στην άκρη γιατί ποτέ δε ξέρεις αν θα σου χρειαστεί κάτι! Έστω και για πειράματα .. Πάντως, το τροφοδοτικό αλλάζει εύκολα! Εδώ κατάφερα να αλλάξω εγώ, πριν 10 περίπου χρόνια .. χωρίς να έχω εμπειρία. Έβαλα αυτοκολλητάκια post it σε καλώδια και μηχανήματα .. να θυμάμαι "που πάει τι" και μετά έκανα την τοποθέτηση. Η μητρική είναι λίγο πιο δύσκολη. Αλλά ΟΚ, χρόνο και κέφι να έχεις!! Όσο για την αλλαγή από XP σε 7 .. μη σε τρομάζει κάτι. Λίγο ίσως ψάχνεσαι τις πρώτες μέρες, αλλά μαθαίνεται εύκολα (έχουμε πάντα από δίπλα και τη βοήθεια "Google" .. ). Αν πήγαινες από Windows σε άλλο λειτουργικό (πχ Linux) εκεί θα τα έβλεπες όλα .. |
22-05-11, 09:48 | #34 |
Anamella
|
Σταύρο μου, δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έχει χαλάσει πάνω σε αυτήν .. Όταν ανοίγει το pc, είναι ΟΚ. Μετά από λίγο, όλα μαύρα. Όταν βγαίνει από Stand by, είναι οκ. Μετά από λίγα sec πάλι όλα μαύρα! Το pc παίζει κανονικά .. Δεν είναι θέμα Windows (και σto linux, τα ίδια).
Οι οθονούλες στο e-bay, είναι μια σε ενεργή δημοπρασία με bit στα 25$ περίπου και μια άλλη στα 60$! Βάλε μεταφορικά .. βάλε φόρους .. |
22-05-11, 18:02 | #36 |
Anamella
|
Ναι, με εξωτερική είμαι τώρα. Δεν έχει ούτε μια διακοπή (άκα το chipset που έχω για κάρτα γραφικών ζει ακόμα). Περνάει θέμα τροφοδοσίας από το μυαλό μου ..
Με μπαταρία και ρεύμα, ψόφια .. Με μπαταρία και εκτός ρεύματος .. ψόφια .. Χωρίς μπαταρία και με ρεύμα .. ψόφια. That's all I can check! Αλλά επειδή ανοίγει για λίγο μετά από stand by και σε κάθε άνοιγμα, το μόνο που σκέφτομαι είναι πως μόλις ζητηθεί αυξημένη ενέργεια στο σύστημα, η οθόνη "κλείνει". Άνοιξα και το pc χωρίς τίποτα πάνω (χωρίς συνδεδεμένες USB, χωρίς ρεύμα και χωρίς την εξωτερική οθόνη) και έκανε τα ίδια. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|