|
[ΕΝΤόΣ] Σπίτι μου, σπιτάκι μου!! DVD, TV, επιτραπέζια, κηπουρική, διατροφή, σπιτικές συνήθειες και γενικά ό,τι γεμίζει τις ώρες μας στο σπίτι |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
13-06-11, 00:55 | #1 |
Παριζακι
Περιοχή: Νικαια
|
Κεραμικες εστιες... αυτος ο διαολος!
Ωραια! Φτιαξαμε το φαγακι μας, το πετυχαμε, το ευχαριστηθηκαμε και μετα απο ολα αυτα, πρεπει να συμμαζεψουμε!!! Αμα εισαι απ'αυτους που μετα τον κορεσμο της πεινας τους την κοπανουν με ελαφρα, τοτε η συμβουλη που ακολουθει δεν σ'ενδιαφερει. Τι ελεγα λοιπον; Α ναι! Μεσα στις "μετα φαγητου" δουλειες ειναι και το καθαρισμα της κουζινας.Και τριβω, και τριβω και ξανατριβω και μενουν αυτα τα εκνευριστικα "ιριδισματα" που δεν εξαφανιζονται με την καμμια. Ωσπου, ενα φιλαρακι μου ο Ανδρεας -καλη του ωρα- μου ειπε να βαλω σοδα μαγειρικη! Σκορπισα την σκονιτσα στις εστιες και αρχισα να κανω κυκλικες κινησεις με την μαλακη πλευρα του σφουγγαριου! Αφου τελειωσα με το τριψιμο, αρχισα να αφαιρω την σοδα με βρεγμενο Vettex. Θελει περιπου τρεις τεσσερις επαναληψεις με το Vettex ωστε να ξεβγαλθει καλα η σοδα! Τελειο αποτελεσμα, πολυ γυαλαδα και κυριως ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ!!!! ΟΛΕ!!!!!
13-06-11, 02:31 | #2 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
8a to testarw kai 8a sou pw
emeis edw xrhsimopoioume ena panakribo ka8aristiko ths miele (sunh8ws bebaia sketo sfougkari... giati einai akribos autos o diaolos) |
13-06-11, 14:11 | #3 |
Born to be...
|
Έχω υγραέριο, δεν έχω τέτοιο πρόβλημα
14-06-11, 14:30 | #4 | |
Gourounaki
Περιοχή: Θεσσαλονικη
|
Παράθεση:
|
|
17-06-11, 13:11 | #5 |
viva la κλαψα!
|
εντεχνος αποφευγω την αγορα κεραμικων εστιων
click to show |
26-06-11, 15:37 | #6 |
Παριζακι
Περιοχή: Νικαια
|
Σε κρυες εστειες! Βασικα τα ιριδισματα τα ειχα σχεδον απο το πρωτο μαγειρεμα! Εννοειται οτι η ζαχαρη ειναι μιλια μακρυα απο την κουζινα!!!!
|