|
Οι Δύσεις Τι συμβαίνει στον κόσμο, πάρτε το βούκινό σας κι ελάτε! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
26-06-11, 00:38 | #1 |
traxana-bol 88
Περιοχή: Στην κοσμάρα μου
|
Τζέιμς Βερόνε: Ένας σύγχρονος Γιάννης Αγιάννης
Σε σύγχρονο Γιάννη Αγιάννη παραπέμπει η ιστορία του Τζέιμς Βαρόνε, του άνεργου και ανασφάλιστου Αμερικανού στη Βόρεια Καρολίνα, που προκάλεσε τη σύλληψή του.
Στα χνάρια του πρωταγωνιστή των «Αθλίων» του Βίκτορος Ουγκώ, που έσπασε τη βιτρίνα ενός αρτοπωλείου για να κλέψει ψωμί και να ταΐσει την οικογένειά του που λιμοκτονούσε -πράξη για την οποία πέρασε 19 χρόνια στα κάτεργα!- ο Τζέιμς Βαρόνε έκανε ληστεία τράπεζας για να προκαλέσει τον προνοιακό οίκτο της πολιτείας και να τον εξετάσουν γιατροί! Με έντονους πόνους στην πλάτη, αρθρίτιδα και παράλυτο πόδι, ο 59χρονος Βερόνε αναγκάστηκε να καταφύγει στην ακραία λύση. Στις 9 Ιουνίου έφυγε από το σπίτι του στη Γκαστόνια, πήγε σε μία τράπεζα και έκανε μια ληστεία. Για την ακρίβεια παρωδία ληστείας, αφού έδωσε στον υπάλληλο ένα σημείωμα, στο οποίο έγραφε: «Ληστεία! Παρακαλώ δώστε μου μόνο ένα δολάριο». Μετά κάθισε ήρεμα στη γωνία, λέγοντας στον υπάλληλο: «Θα κάτσω εδώ στη καρέκλα περιμένοντας την αστυνομία». Πριν την ευφάνταστη ενέργειά του, ο Βερόνε είχε στείλει μία επιστολή στην εφημερίδα Gaston Gazette. «Όταν λάβετε αυτή την επιστολή, θα έχω ληστέψει μια τράπεζα για ένα δολάριο. Έχω σώας τας φρένας αλλά δεν είμαι εξίσου υγιής σωματικά». Ζήτησε μάλιστα από την εφημερίδα να στείλει έναν δημοσιογράφο να του πάρει συνέντευξη στην φυλακή. Ο Τζέιμς Βερόνε έχασε τη δουλειά μετά από 17 χρόνια ως διανομέας της Coca-Cola, και μαζί της την κοινωνική ασφάλιση. Υποφέρει από μετακίνηση σπονδύλου, αρθρίτιδα και όγκο στο στήθος, ενώ το ένα του πόδι είναι παράλυτο. Ο στόχος πάντως επετεύχθη, αφού στη φυλακή τον εξέτασαν νοσοκόμοι και προγραμματίτηκαν περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Όσο για την κατηγορία που του απαγγέλθηκε, έπεσε στα… μαλακά. Κατηγορείται ότι έκλεψε έναν άνθρωπο, τον ταμία της τράπεζας, καθώς το ποσό ήταν τόσο μικρό και η μέθοδος τόσο ακίνδυνη που οι εισαγγελείς δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν για ληστεία ολόκληρης της τράπεζας. πηγή:http://www.newsbomb.gr/sto-ftero/sto...annhs-agiannhs
26-06-11, 02:33 | #2 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
auto mou 8umizei ena documander pou eixa dei gia thn iapwnia
pou astegoi 70xronoi pappoudes (kai giagiades) skotwnontan meta3ei tous gia na oane fulakh kai na exoun toulaxiston rouxa ka8ariothta zestasia stegh kai fageito |
26-06-11, 04:38 | #3 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
To basiko problhma opws blepete einai oti oi fylakismenoi kalopernane kai glentoklopane - tzampa fai, tzampa stegh, tzampa iatrikh peri8alspsh. Otan 8a er8oun oi swstoi kybernhtes epanw 8a ta allaksoun auta. 8a tous rixnoun s' ena anhliago mpountroumi m' ena kserokommato (an einai asproi) h 8a tous ekteloun me synoptikes diadikasies (an einai mauroi). Ki etsi 8a prospa8oun na apofygoun th fylakh, oxi opws twra pou trexoun poios 8a prwtompei.
|
26-06-11, 11:00 | #4 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
τι καταντια για μια κοινωνία! Και δυστυχως ερχεται συνέχεια!
27-06-11, 09:56 | #5 |
Born to be...
|
Σε εμάς συμβαίνει κάτι ανάλογο με τους αλλοδαπούς.
Πέφτουν μπροστά σε αυτοκίνητα, βασανίζουν τον κόσμο και μετά ο άλλος τρέχει στα δικαστήρια και το κολομεταναστάκι την βγάζει καθαρή στο νοσοκομείο που γι' αυτούς ακόμα και το ράντζο είναι χλίδα. ΟΥΣΤ !
27-06-11, 18:58 | #7 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Ναι, και στο Γκουαντανάμο οι φυλακισμένοι αυτοκτονούσαν για να δυσφημήσουν την Αμερική, ενώ όλοι ξέρουμε ότι εκεί μέσα περνούσαν μπέικα, τζάμπα τουρισμός σε τροπικό νησί.
Σοβαρά, έτσι έλεγαν εδώ τα μέσα μαζικής προπαγάνδας, ακολουθώντας τη γραμμή της κυβέρνησης που έλεγε τα ίδια (επί Θάμνου) |
30-06-11, 09:05 | #8 | |
Born to be...
|
Παράθεση:
Γαμώ τη δημοκρατία την πουτάνα ! Edit: Αν θες λεπτομέρειες για να επιβεβαιώσεις τα γραφόμενά μου, έλα μια εβδομάδα στην Πάτρα και κάνε την καθημερινή μου διαδρομή, Ρίο-Πάτρα από Εθνική κλπ. Οι νταλικέριδες πλέον δεν σταματούν στα κόκκινα φανάρια όταν μπορούν για να μην μπλέξουν με αυτό το σύστημα που λέγεται λαθρομετανάστης.
04-07-11, 10:28 | #10 |
Born to be...
|
Έτσι με έχω φανταστεί, με τη μόνη διαφορά, να έχω ένα καλύτερο ακόμα όπλο.
|