|
Κομπλεξισμοί Των φρονίμων τα παιδιά κάποιο λάκκο έχει η φάβα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
11-08-11, 00:44 | #1 |
traxana-bol 88
Περιοχή: Στην κοσμάρα μου
|
Πρότυπο ζωής ο Ντερτιλής!
11-08-11, 01:52 | #2 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Που είναι αρχιδέσποτας ο Αμβρόσιος? Να ξέρω πού να φτύσω.
|
11-08-11, 07:41 | #3 |
Φέριστος παράφρων
|
Δεν τον ξέρεις; Μητροπολίτης Καλαβρύτων είναι.
|
11-08-11, 11:50 | #5 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
Δεν έχω λόγια
11-08-11, 18:56 | #6 |
Gourouni apo ratsa
|
Α, ο Λενής? Μα είναι γνωστό φασιστοκάθαρμα από παλιά. Της Χρυσοπηγής, άλλωστε, μαζί με τον "εγώ διάβαζα τότε" Χρυσόδουλο. Νόμιζα ότι υπάρχει κι άλλος Αμβρόσιος πιο της μόδας.
Πριν καμιά δεκαριά χρόνια είχα πάει στο Μέγα Σπήλαιο, και εκεί μέσα είχαν ένα πράμα σαν μουσείο, με πολύ παλιά βιβλία, άμφια κλπ. Ένα μεγάλο δωμάτιο ουσιαστικά. Ήμουνα με ένα Γερμανολλανδικό φιλικό ζευγάρι που τρελλάθηκαν κυρίως με τα βιβλία. Και ήρθε ένας υπέργηρος καλόγηρος που με ένα καταντροπιασμένο ύφος μας είπε ότι έπρεπε να πληρώσουμε είσοδο (δεν είχε πουθενά καμιά σχετική επιγραφή - αν είχε δεν θα έμπαινα, δεν αφήνω ποτέ λεφτά σε εκκλησία, αρκετά έχουν αρπάξει από τον κόσμο τόσες χιλιετίες) και μας ζήτησε και συγγνώμη αλλά είπε ότι αν μάθαινε ο δεσπότης ότι άφησε να μπουν επισκέπτες τζάμπα θα του έβαζε τις φωνές. Φυσικά πληρώσαμε αμέσως αλλά σιχάθηκα τον Αμβρόσιο ακόμη περισσότερο... δεν σεβόταν τα χρόνια του καλόγερου (που προφανώς μιλούσε εκ πείρας)? |
12-08-11, 16:51 | #7 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
‘Εντονα αντέδρασε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γ. Πεταλωτή στην επιστολή του μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου, με την οποία ζητά άδεια να επισκεφθεί τον πραξικοπηματία Νικ. Ντερτιλή στον Κορυδαλλό.
Σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο, ο κ. Πεταλωτής, διευκρίνισε ότι υπάρχουν δυο επιστολές του μητροπολίτη και σημείωσε ότι αν και είναι δικαίωμα κάθε ιεράρχη να επισκέπτεται ένα κρατούμενο. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε την αντίδραση του κ.Πεταλωτή είναι χαρακτηρισμοί που αναφέρονται στην επιστολή όπως ότι είναι "πολιτικός κρατούμενος", ότι είναι "πρότυπο ζωής", ότι είναι "γενναίος Έλληνας αδερφός" κ.α. «Πραγματικά είναι πρόκληση να απευθύνεται ένα έγγραφο από έναν ιεράρχη, προς ένα υπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας, η οποία έχει υποφέρει από τη χούντα και από όλες τις συνέπειες της δικτατορίας, για έναν πρωταίτιο της Χούντας, τον κ. Ντερτιλή, με τέτοιους χαρακτηρισμούς. Νομίζω, ότι είναι πραγματικά απίστευτο, τουλάχιστον και είναι και προσβλητικό για τον αναγνώστη υπουργό». Σύμφωνα με τον υφυπουργό η αίτηση του μητροπολίτη δεν έχει απορριφθεί, αλλά θα πρέπει να δοθεί έγκριση τόσο από τη φυλακή, όσο και από το υπουργείο. http://www.newsbomb.gr/politikh/story/72840/petalwth-kata-ambrosioy-gia-ton-ntertilh |
12-08-11, 17:55 | #8 |
Gourouni apo ratsa
|
Βρίσκουν και κάνουν. Ας ξύριζαν μερικούς χουντικούς τραγοπαπάδες όταν έπρεπε να βλέπαμε αν θα είχαν αυτό το θράσος τώρα. |
12-08-11, 19:06 | #9 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
Με τι κατηγορία; Οτι "αγαπάνε τον συνάνθρωπο";
15-08-11, 01:52 | #10 |
Gourouni apo ratsa
|
Ότι αγαπάνε τον υπάνθρωπο.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|