|
Ανακοινώσεις Ε, όλο και κάτι θα θέλουμε να μοιραστούμε |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
19-08-11, 13:21 | #1 |
viva la κλαψα!
|
ταγορι μας ..ταγόρι μας ..ταγόρι μας ..γλυκο και τρυφερό σαν καραμέλα!
Χρονια πολλά πασά μου ! χρονια πολλά λεβέντη μου !
οτι επιθυμεις ..υγεια να εχεις πανω απ ολα! ..και επειδη ξερω πως εισαι και λιχούδης μεγάλος εκτος απο τις κλασσικες ευχες για τυχή και γενικοτερες επιτυχιες σε προσωπικα και επαγγελματικά θα σου ευχηθώ και τραπέζια ή καναπεδες με δίσκους αγκαλια -γεμάτα με λαχταριστά φαγητα ...ξύγκια , ζυμαρικά , σαλάμια κασερια λιωμενα ..σαλτες με σκόρδα και μαιδανά , κρεμες γαλακτος και καπνιστους σολωμούς ..πιτοειδη ..και σφολιατοειδή, γαλατα κακάο,τσιζ κεικ και ζουμερα ραβανι! ...οοοτι γουσταρεις ...(και να ναι και κερασμένα !!!!! χαχαχαχα) φιλια πολλα πολλα να σε χαιρομαστε ! |
19-08-11, 15:35 | #2 |
I live my own script...
|
Χρόνια πολλά!!!! Μπλά μπλά μπλά με υγεία, μπλά μπλά μπλά και με έναν καλό γαμπρό μπλά μπλά μπλά μπλά να σε χαιρόμαστε και να σε ταχταρίζουμε στα γόνατά μας μπλά μπλά μπλά....... !!!!!
|
19-08-11, 19:18 | #4 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Α, εσύ είσαι ο γλυκός και τρυφερός σαν καραμέλα? (περίεργο... εγώ ξέρω ότι οι καραμέλες είναι σκληρές... μήπως ο ποιητής εννοεί κρεμ καραμελέ?). Και είναι του Αγίου Σορ σήμερα ή έχεις πάλι γενέθλια? Χρόνια πολλά πάντως.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Egw : 20-08-11 στις 20:44. |
20-08-11, 14:17 | #6 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
χρόνια πολλά (καθυστερημένα) μπέμπη! Ότι καλύτερο
22-08-11, 11:11 | #7 |
Born to be...
|
Χρόνια καλά ρε !
|