|
Κομπλεξισμοί Των φρονίμων τα παιδιά κάποιο λάκκο έχει η φάβα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
19-03-09, 10:51 | #91 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Ματινακι, σε όλους τους διαγωνισμούς υπάρχουν και άτομα που μπαίνουν απ τα παραθυρα. Και χωρις να δημοσιευόταν τίποτα απ αυτά, το ξεραμε. Μη φοβασαι, δεν μπορόυν να τους πετάξουν εξω όοολους που δεν έχουν μέσον.
Και στο κάτω-κάτω όμως υπάρχουν και οι ενστάσεις. |
21-03-09, 09:27 | #92 |
Φέριστος παράφρων
|
Μα τι στο καλό! Όλοι μέσο έχουνε; Και τόσα χρόνια γαλάζιας κυβέρνησης πως δεν είχανε μπει; Σίγουρα κάποιοι θα μπούνε από κάποιον γνωστό αλλά όχι κι όλοι.
Όσο για τα δημοσιεύματα μην δίνεις σημασία. Έχω διαβάσει τόσες και τόσες κοτσάνες και ακρίβειες ακόμα και για θέματα που αφορούν τη δουλειά μου και τα ξέρω καλά. Έχε πίστη στον εαυτό σου κι όλα θα πάνε καλά... |
23-03-09, 12:18 | #93 |
viva la κλαψα!
|
Μα τι στο καλο Πλατωνακο? μονο 600 ειναι αυτοι με τα ρουσφετια?
αν ηταν καμια 1-2 χιλιαρικα οι θεσεις ...θα ηταν καλυτερα ...αλλα ειναι 600 δυστυχως |
23-06-09, 11:18 | #94 |
viva la κλαψα!
|
σας το πα?
click to show click to show |
23-06-09, 11:43 | #95 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
ti egine?
Pou den phges kala?
23-06-09, 16:04 | #97 |
traxana-bol 88
Περιοχή: Στην κοσμάρα μου
|
kala pws ton p@utso se kopsane...thymamai pou eleges oti egrapses kala kai eidika se ena athlima eixes poly kalo xrono(13 sec to katostari...an kai metaxy mas hlektroniko tha phgaine at least 14).....ti na pw....yparxei periptwsh na breis to dikio sou somehow???
|
23-06-09, 17:06 | #98 |
viva la κλαψα!
|
Δεν πιστευω απλα , ειμαι σιγουρη πως εχουν μαγειρεψει ....αλλα που να βρεις το δικιο σου? υπαρχει περιπτωση? ΚΑΜΙΑ . Μιλησα ήδη με παιδια που ειχαμε αλλαξει τηλεφωνα και αυτοι ειχανε δωσει και στο παρελθον ..."ΔΕΝ παιζει απλα" μου ειπε ενας χαρακτηριστικα να βγαλεις ακρη ..."θα χαθει η φωνη σου στο δασος "
Παναγιωτη τα αθληματα ηταν η πρωτη φαση του διαγωνισμου και εκεινη τη φαση ναι την ειχα περασει και με πολυ καλες επιδοσεις . Δεν εδινε στο γραπτο διαγωνισμο οποιος κοβοταν στην πρωτη φαση . Δηλαδη ο αριθμος όσων συμμετειχαν στο γραπτο διαγωνισμο ήταν ήδη μειωμενος απο τον αρχικο αριθμο των αιτησεων , λογω τον αποκλεισεων απο την πρωτη φαση (αθληματα) Σε αυτη τη φαση λοιπον , μιλαμε για επιτυχια ή αποτυχια που αφορα ΜΟΝΟ τα γραπτα .(και καθοριζει τον αριθμο όσων θα πανε παρακάτω - εγω πχ σταματαω εδω) |
23-06-09, 17:11 | #99 |
Φέριστος παράφρων
|
Τι να πω... Κρίμα. Φοβάμαι ότι όσο κι αν φωνάξεις η φωνή σου θα είναι ''φωνή βοώντος εν τη ερήμω''. Μην σε πάρει από κάτω όμως. Τώρα που θα φύγουν τα γαλάζια ανθρωπάκια, και τα πράσινα ανθρωπάκια έχουν ήδη πιάσει δουλειά από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, μπορεί να βρεθεί κάποιος που να κάνει έναν διαφανή διαγωνισμό επιτέλους! (ναι καλά...).
Κατά τ' άλλα προτείνω το συγκεκριμένο μαγείρεμα να σταλεί στον Μαμαλάκη ως παραδοσιακή ελληνική συνταγή |
23-06-09, 17:34 | #100 |
viva la κλαψα!
|
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ Καλο αυτο με τη συνταγη click to show |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|