|
Οι Δύσεις Τι συμβαίνει στον κόσμο, πάρτε το βούκινό σας κι ελάτε! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
05-12-08, 11:38 | #91 | |
viva la κλαψα!
|
Παράθεση:
κατεστραμενος |
|
05-12-08, 17:00 | #92 |
unidentified pig
|
Γιατι λιγοι ειναι αυτοι που νομιζουν οτι ειναι ασθενεια νομιζετε...Προχθες εδω ενας κακομοιρης μου ελεγε για ενα φιλο του που ηταν χρυσο παιδι αλλα ειχε αρρωστια...στο σωμα! Και εγω να κοιταω σαν χανος και να νομιζω οτι εχει καμια ανιατη ασθενεια το παλλικαρι και μετα να μου λεει αυτος με μια αφελεια ...ειναι πππουshτης...(ετσι το λεμε εδω...)
05-12-08, 17:17 | #93 |
viva la κλαψα!
|
το παλικαρι και η νεραιδα αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα:l ol: απο ποτε οι νεραιδες τριγυρνανε στη στερια ? απο τοτε που τρυγιριζουν στα λιμανια ομορφα παλικαρια |
05-05-09, 13:42 | #94 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
Ακυρώθηκε ο γάμος μετάξύ ομοφύλων στην Τήλο
Τελικά πολύ φασαρία για το τίποτα! Το πολυμελές πρωτοδικείο Ρόδου ακύρωσε τον γάμο που είχε τελεστεί από τον δήμαρχο Τήλου κ Αλιφέρη πέρσι το καλοκαίρι, καθώς... κρίθηκε παράνομος. Μάλιστα ο Εισγγελέας Ρόδου άσκησε δίωξη στον δήμαρχο. Πάντως η κοινή φορολογική δήλωη που έκανε το ζευγάρι, έγινε αποδεκτή από την εφορία... |
05-05-09, 14:06 | #95 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
Ωρα για τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια!
Αυτό θέλανε από την αρχή! Μέσα στο πρόγραμμα!
05-05-09, 20:00 | #96 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Δεν ήταν καθόλου για το τίποτε... ξεκίνησε τη συζήτηση για ένα θέμα που πολύ πολλοί θα θέλανε να μην είχε ξεκινήσει. Είναι δεδομένο ότι στην αρχή τα αποτελέσματα θα είναι αρνητικά. Σιγά σιγά όμως θα αρχίσει να αλλάζει η νοοτροπία και το ως τώρα αδιανόητο θα γίνεται αποδεκτό από όλο και περισσότερους. Έτσι έγινε με τα δικαιώματα των γυναικών παλιά και των μαύρων πιο πρόσφατα και γίνεται τώρα στις ΗΠΑ με τους ομοφυλόφιλους.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|