12-08-09, 11:33 | #991 |
traxana-bol 88
Περιοχή: Στην κοσμάρα μου
|
XAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXAXAAX.paraligo na ftysw kafe sthn othonh.....:cl ap:
|
12-08-09, 12:00 | #992 | |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Παράθεση:
ΠΕΘΑΝΑΑΑΑΑΑΑ |
|
13-08-09, 19:14 | #993 |
traxana-bol 88
Περιοχή: Στην κοσμάρα μου
|
Sociologists think they're ecologists
Ecologists think they're biologists Biologists think they're organic chemists Organic chemists think they're physical chemists Physical chemists think they're physicists Physicists think they're gods God thinks he's a mathematician |
17-08-09, 14:34 | #994 |
χοντρομαλάκας
|
"στ' αρχίδια μας κι εμάς, Κωστής Παλαμάς"
Χαζή έκφραση που δηλώνει απόλυτη αδιαφορία, με υπογραφή. Ήταν πολύ της μόδας κατά την δεκαετία του '80. Το «Στ' αρχίδια μας κι εμάς» παρουσιάζεται εδώ σαν να ήταν στίχος με την υπογραφή του ποιητή Κωστή Παλαμά. Παρόλο που δείχνει να κάνει συμπτωματικά ομοιοκαταληξία το όνομά του, μάλλον δεν είναι απολύτως τυχαία η επιλογή «εθνικού» ποιητή για τον... εθνικό αυτόν στίχο. άλλοι τρόποι για να εκφραστείς παρόμοια: Σε γαμω και μενεις εγκυος Αριστομενης Προβελεγγιος. Στα αρχιδια μου και μενα.... ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ Στον πούτσο μου και αν χύνεις, Γεώργιος Δροσίνης Σε γαμώ κ υποφέρεις, Γιώργος Σεφέρης Στο μεγάλο μου το πέος Ρήγας Φεραίος στο μουνί της Νταίζης Ηλίας Βενέζης Της μαμάς σας το μουνάκι Μάρω Βαμβουνάκη Σε γαμάω και φωνάζεις Μιλτιάδης Μαλακάσης Σε γαμάω και γίνεται της Εμμανουέλας Δημήτριος Βικέλας Σε γαμάω και η πούτσα μου είναι σα κομήτης Αριστοτέλης Βαλαορίτης τα @@ μου θα πάρεις Μάρκος Βαμβακάρης Στον κώλο σου ένα βέλος, Ελευθέριος Βενιζέλος Σε γαμάω σβέλτα, Πηνελόπη Δέλτα Ο πουτσος μου ο αλήτης Οδυσσεας Ελυτης Εισαι πούστης και καντέμης Ιωάννης Πολέμης Το πουλί μου πήρε θάρρος Βιτσέντζος Κορνάρος Ξάφνου μου’ πεσε η στύση Μιμή Ντενίση Όμορφή μου κλειτορίδα Αλέκα Παπαρήγα Τ'αρχίδια μας σπαν Allan Greenspan Τον κώλο σου ξύνεις Γεώργιος Δροσίνης Τον μπούτζο μου θέλεις Γιάννης Ζουγανέλης
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
17-08-09, 14:39 | #995 |
viva la κλαψα!
|
ο κωστης παλαμας ειναι ο εθνικος μς ποιητης ρε ζαγάρια?
|
17-08-09, 14:40 | #996 |
χοντρομαλάκας
|
ekei kollises esi :p
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
17-08-09, 14:48 | #997 |
viva la κλαψα!
|
η λεπτομερεια κανει τη διαφορα!
γεια σου ρε Αλκη Γιαννακά! click to show |
17-08-09, 15:37 | #998 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
masturbation goes cloud!
17-08-09, 15:50 | #999 |
Φέριστος παράφρων
|
Ξεχάσατε το βασικότερο:
Πόσα θες να μας τρελάνεις; Κωνσταντίνος Παυλικιάνης Υ.Γ. Ποιός είναι ο Κωνσταντίνος Παυλικιάνης; |
17-08-09, 15:56 | #1000 |
χοντρομαλάκας
|
re anna polu sovarofanis mas egines ksafnika :p
PS. poios einai o pavlikianis?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 (0 μέλη και 7 επισκέπτες) | |
|
|