01-10-09, 16:12 | #1061 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
Ρωτάει ο Άγγλος τον Γερμανό :
- Πήρατε αύξηση φέτος; - Πήραμε! - Και τι τα έκανες; - Ε να, αγόρασα ένα σπίτι στις Άλπεις. - Και τα υπόλοιπα; - Με τα υπόλοιπα αγόρασα μια Porche 911 Carrera. Ρωτάει ο Γερμανός τον Γάλλο : - Πήρατε αύξηση φέτος; - Πήραμε! - Και τι τα έκανες; - Ε να, αγόρασα για την κόρη μου ένα διαμέρισμα στις Κάννες. - Και τα υπόλοιπα; - Με τα υπόλοιπα αγόρασα ένα Audi A6 Avant. Ρωτάει ο Γάλλος τον Έλληνα : - Πήρατε αύξηση φέτος; - Πήραμε! - Και τι τα έκανες; - Ε να, αγόρασα ένα παπάκι 125 cc. - Και τα υπόλοιπα; - Τα υπόλοιπα τα έβαλε η μάνα μου!
01-10-09, 17:48 | #1062 |
traxana-bol 88
Περιοχή: Στην κοσμάρα μου
|
mono anekdoto den einai auto
02-10-09, 12:18 | #1063 |
υπόθετο
|
H 8A GELAS H 8A KLAIS!
eGW 8ELW NA GELAW!
02-10-09, 13:04 | #1064 |
viva la κλαψα!
|
:clap ::l ol:
|
02-10-09, 13:13 | #1065 |
υπόθετο
|
αλλος που να γελαει με τα χαλια μας?
02-10-09, 13:29 | #1066 |
viva la κλαψα!
|
πρεπει να το εχω ξαναποσταρει ...αλλα μιας και λεμε για χάλια
ειναι τρεις πρόξενοι ,ο Ελληνας ο Αγγλος και ο Γαλλος Επισκέπτονται ο Γαλλος και ο Ελληνας προξενοι , τον Αγγλο προξενο στο σπιτι του ...βιλλες ,πισινες ,ελικοδρομια κοντρα πισινες εξώστες ...χαμος στο σπιτι , οι Αγγλος και Ελληνας προξενοι εμειναν με ανοιχτο το στομα -μα καλα πως τα εκανες όλα αυτα?-ελληνας + γαλλοσ -τη βλέπετε εκεινη τη γέφυρα? -ναι ναι (και οι 2 με ενα στομα μια φωνη )(λολ) -το 40% είναι στην τσεπη μου - μετα απο ενα μηνα η επισκεψη πραγματοποιήτε στο σπίτι του Γάλλου ,α πο τους Αγγλο και Ελληνα πρόξενους βιλες ,θερετρα , υδρομασαζια , επερετικα προσωπικα ,εμπορικα κεντρα μεσα στον κηπο χαμοσσσσσ -(αγγλος και ελληνας) μα καλα πως εγιναν ολα αυτα? -τη φλεπετε εκεινη τη γεφυρα (Γάλλος) -ναιναι ! -το 60% είναι στην τσέπη μου - τον αλλο μηνα οι προξενοι αγγλος και γαλλος επισκεπτονται το σπιτι του ελληνα προξενου βιλλες ,καστρα, παλατια ,διαμαντια και ρουμπίνια , ελικοδρομια , αεροδρομια , πισινες κοντρα πισινουλες , οχι κηπουροι , οχι μετρ , οχι μασερ ...5 φορες χαμοςς στο σπιτι του ελληνα προξενου - τι ειναι ολα αυτα , που τα βρήκες? -τι βλέπετε εκεινη τη γέφυρα? - οχι! - το 100% ειναι στην τσεπη μου |
02-10-09, 13:31 | #1067 |
viva la κλαψα!
|
Ένας δικηγόρος παντρεύεται κάποια η οποία προηγουμένως είχε πάρει δέκα διαζύγια.
Την πρώτη νύχτα του γάμου λέει στο νέο της σύζυγο: "Σε παρακαλώ, να είσαι ευγενικός, γιατί ακόμη είμαι παρθένα". "Τι πράγμα;" ρωτάει προβληματισμένος ο γαμπρός. "Πώς είναι δυνατόν αφού παντρεύτηκες δέκα φορές;" "Να σου πω. Ο πρώτος σύζυγος ήταν αντιπρόσωπος πωλήσεων. Συνέχεια μου έλεγε πόσο μεγάλο θα ήταν. -Ο δεύτερος ασχολούνταν με λογισμικό. Ποτέ δεν ήταν βέβαιος πώς λειτουργούσε αλλά είπε ότι θα το έψαχνε και θα επέστρεφε. - Ο τρίτος ήταν από τον τομέα των υπηρεσιών. Είπε ότι όλα ήταν ελεγμένα εκ των προτέρων αλλά όμως δεν κατάφερνε να σηκώσει το σύστημα. -Ο τέταρτος ήταν στις τηλεπωλήσεις. Αν και γνώριζε ότι είχε την εντολή, δεν ήξερε πότε θα μπορούσε να κάνει την παράδοση. -Ο πέμπτος ήταν μηχανικός. Γνώριζε τη βασική διαδικασία αλλά χρειαζόταν τρία χρόνια για την έρευνα, την εφαρμογή και τη σχεδίαση μιας νέας εξειδικευμένης μεθόδου. -Ο έκτος σύζυγος ήταν από τον τομέα της διοίκησης. Γνώριζε πώς, αλλά δεν ήταν σίγουρος αν ήταν δική του δουλειά ή όχι. -Ο έβδομος σύζυγος ασχολούνταν με την προώθηση προϊόντων. Αν και διέθετε ένα ωραίο προϊόν, ποτέ δεν ήταν σίγουρος πώς πρέπει να το τοποθετήσει. Ό ένατος σύζυγος ήταν γυναικολόγος. Μόνο το κοίταζε. -Ο δέκατος ήταν συλλέκτης γραμματοσήμων. Το μόνο που έκανε ήταν... Θεέ μου, μου έλειψε. Αλλά τώρα που παντρεύτηκα εσένα είμαι αναστατωμένη. "Καλά, αλλά γιατί;" ρωτά ο σύζυγος. "Γιατί είσαι δικηγόρος. Αυτή τη φορά σίγουρα ... θα με κανονίσουν". |
02-10-09, 13:34 | #1068 |
υπόθετο
|
POTE EIDES MARH ESU TETOIA PRAGMATA NA GINONTAI STHN ELLADA? e? MOY LES? click to show
06-10-09, 13:28 | #1069 |
χοντρομαλάκας
|
old but good
Ένας παπάς αποφασίζει, πως μια επίδειξη θα έδινε άλλη βαρύτητα στο κυριακάτικο κήρυγμα, γι αυτό έβαλε τέσσερα σκουλήκια σε τέσσερα μπουκάλια. - Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε οινόπνευμα - Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καπνό - Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε σπέρμα και - Tο τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καθαρό νερό. Στο τέλος του κηρύγματος του ο παπάς δίνει τα αποτελέσματα της διαδικασίας αυτής: - Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του αλκοόλ, πέθανε - Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του καπνού, πέθανε - Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι με το σπέρμα, πέθανε - Αυτό μόνο που τοποθετήθηκε μέσα στο καθαρό νερό έζησε. Ο παπάς απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα ρώτησε: «Ποιο είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα, από αυτήν την παραβολή?» Και μια γριούλα από το βάθος της εκκλησίας αναφωνεί: «ΌΣΟ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!!»
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
12-10-09, 02:45 | #1070 |
υπόθετο
|
Σε εστιατοριο:
-Σερβιρετε γουρουνι; -Ολους τους σερβιρουμε κυριε!
|