15-10-09, 13:59 | #1102 | |
Gourounaros
|
Παράθεση:
τα θες και τα λες ή σου ξεφευγουν?
15-10-09, 14:03 | #1104 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
αυτο ακριβως σου λεει!
Αμφιβαλεις?
25-10-09, 03:10 | #1105 |
χοντρομαλάκας
|
ρωταει ο δασκαλος τα παιδακια στην ταξη:
-παιδακια τι θα παρουμε αν παιξουμε το πουλακι του ελεφαντα? τα παιδακια σιωπηλα κοιτανε τον δασκαλο στα ματια.... -μα φυσικα την μαλακια του ελεφαντα παιδακια.παμε παλι.τι θα παρουμε αν παιξουμε το πουλακι του γατου? -τη μαλακια του γατου,φωναζουν ολα τα παιδακια μαζι -τι θα παρουμε αν παιξουμε το πουλακι του σκυλου? -τη μαλακια του σκυλου,φωναζουν παλι ολα τα παιδακια. -ωραια και τι θα παρουμε αν παιξουμε το πουλακι του δασκαλου? -τη μαλακια του δασκαλου,φωναζουν για ακομα μια φορα τα παιδακια -και καραμελιτσα....προσθετει ο δασκαλος...
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
28-10-09, 17:02 | #1106 |
Gourounaros
Περιοχή: αθήνα, αιγάλεω
|
Αυτός & Αυτή.
Αυτός είπε :
Δεν ξέρω γιατί φοράς σουτιέν. Δεν έχεις και τίποτα να βάλεις μέσα! Αυτή είπε : Κι εσύ τότε γιατί φοράς σώβρακο, ε; Αυτός είπε : Όταν σε πρωτοείδα, ήθελα να σου κάνω έρωτα πολύ άσχημα. Αυτή είπε : Λοιπόν... τα κατάφερες!!! Αυτός είπε : Πέντε πόντους παραπάνω και θα ήμουν βασιλιάς. Αυτή είπε : Πέντε πόντους λιγότερο και θα ήσουν βασίλισσα. Αυτός είπε : Να δοκιμάσουμε απόψε καινούργιες στάσεις; Αυτή είπε : Καλή ιδέα! Εσύ στο σίδερο κι εγώ στον καναπέ να ρεύομαι. Αυτός είπε : Ας βγούμε έξω να διασκεδάσουμε απόψε. Αυτή είπε : Ωραία, αλλά αν γυρίσεις πριν από 'μένα, άσε το φως στο xολ αναμμένο! Το καλύτερο... ...... Αυτή είπε: Θα σε κάνω τον πιο ευτυχισμένο άντρα στον κόσμο Αυτός είπε: ...Θα μου λείψεις..! |
28-10-09, 17:10 | #1107 |
Gourounaros
|
Ο καρδιολόγος -
Ένας διάσημος καρδιολόγος πέθανε και στην κηδεία του το φέρετρο ήταν
τοποθετημένο μπροστά σε μία μεγάλη μακέτα καρδιάς φτιαγμένης με λουλούδια. Όταν τέλειωσε η κηδεία και όλοι αποχαιρέτησαν τον νεκρό, η καρδιά ανοίχτηκε, έβαλαν μέσα το φέρετρο και ξαναέκλεισαν την καρδιά. Τότε ένας από τους πενθούντες ξέσπασε σε γέλια. Ο διπλανός του τον ρώτησε: "Μα γιατί γελάς;" "Να μωρέ, σκεφτόμουν την δική μου κηδεία" απάντησε "βλέπεις, εγώ είμαι γυναικολόγος" |
28-10-09, 17:11 | #1108 |
Gourounaros
|
το πλοίο με τους άντρες!
το τεράστιο πετρελαιοφόρο διασχίζει τον ωκεανό. το ταξίδι είναι
πολυήμερο και στο τυπικά ανδρικό πλήρωμα υπάρχει αυτή τη φορά και μια γυναίκα. η παρουσία της δεσποινίδας ασυνήθιστη καθώς είναι, έχει δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις... τις πρώτες μέρες όλα κυλάνε ήρεμα, ο αντρικός πληθυσμός ήρεμος κι ευγενικός. τις επόμενες μέρες κάποιοι μικρό εκνευρισμοί. έχει μπει η τρίτη εβδομάδα και τα πρώτα ξεσπάσματα προμηνύουν θύελλα... την κατάσταση προσπαθεί να προλάβει ο πλοίαρχος. μαζεύει τα αρσενικά μέλη του πληρώματος και τους λέει: - "κύριοι, μετά από τόσες μέρες η κυρία αισθάνεται ανία και για να σας φύγει ο πειρασμός που είναι μόνη της αποφάσισα να τη φλερτάρω εγώ σαν πλοίαρχος." - "τι είπες;", πετάγεται ο θερμόαιμος ιταλός, "υπάρχει ιταλός επάνω στο πλοίο και θα δοκιμάσει άλλος να φλερτάρει; δεν θα είστε καλά!" - "κύριοι, σας παρακαλώ", πετάγεται ο γάλλος, "το φλερτ, ως γνωστόν, είναι ειδικότητα των γάλλων." ο καβγάς δεν αργεί να ανάψει. κάθε ένας, για τους δικούς του λόγους υποστηρίζει ότι το φλερτάρισμα είναι προσωπική του υπόθεση. σ` όλο αυτό το διάστημα ο έλληνας, αδιάφορος, μασουλάει πασατέμπο και αγναντεύει το πέλαγος. εκνευρισμένος ο πλοίαρχος του φωνάζει: - "εσύ δεν ενδιαφέρεσαι να φλερτάρεις την κυρία;" - "τι να σας πω κύριε πλοίαρχε, τρεις εβδομάδες τώρα την π$δ... αν θέλετε όμως τη φλερτάρω κιόλας." |
30-10-09, 15:37 | #1109 |
Gourounaros
|
πολυ καλοοοοοοοοοοοοοοοοο
|
30-10-09, 15:42 | #1110 | |
viva la κλαψα!
|
Παράθεση:
|
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|