![]() |
![]() |
Gourounaki
![]() |
![]()
lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Anamella
![]() |
![]()
mmm
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Gourounaki
![]() |
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Τι έκανε η Eva Braun στον Χίτλερ ?
click to show --------------- Συζήτηση μεταξύ δύο κλειτορίδων: -Έμαθα ότι είσαι ανοργασμικιά. -Οι κακές οι γλώσσες φταίνε. --------------- Συζητάγανε δυό κλειτορίδες: -"Κομμένη" σε βλέπω σήμερα,έχεις κάτι; -Άσε,με γλωσσοφάγανε χτες.
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φέριστος παράφρων
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Να κι ένα ναζάκι: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gourounaros
![]() Εγγραφή: 03-09-2009
Περιοχή: αθήνα, αιγάλεω
|
![]()
Ενας Γάλλος, ένας Ιταλός και ένας Έλληνας είναι σε μια υπερατλαντική πτήση.
Μετά απο μερικά κοκτέηλ, οι άντρες άρχισαν να συζητούν για προσωπικά θέματα. "Χτές το βράδυ έκανα έρωτα στη γυναίκα μου τέσσερις φορές", είπε ο Γάλλος, "και το πρωί μου έκανε υπέροχες κρέπες και μου είπε πόσο πολύ με λατρεύει". "Χα, εγώ χτές το βράδυ έκανα έρωτα στη γυναίκα μου έξι φορές", απαντά ο Ιταλός, "και το πρωί αφού μου έκανε μια υπέροχη ομελέτα, μου είπε οτι ποτέ δεν θα μπορέσει να αγαπήσει άλλον άντρα στη ζωή της". Ο Έλληνας είχε μείνει σιωπηλός και έτσι, ο Γάλλος γύρισε με ύφος και τον ρώτησε: "Και εσύ, πόσες φορές έκανες έρωτα στη γυναίκα σου χτές το ; βράδυ;" "Μία", του απαντά ο Έλληνας "Χα, μόνο μία;" του λέει ειρωνικά ο Ιταλός. "... Και τί σου είπε σήμερα το πρωί;" "Μη σταματάς" !!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
υπόθετο
![]() Εγγραφή: 27-01-2008
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
![]()
sta anekdota!
mhn anoigeis kainourio!
![]() |
![]() |
Gourounaros
![]() Εγγραφή: 03-09-2009
Περιοχή: αθήνα, αιγάλεω
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|