|
CiNE-SyMPOSiON Κινηματογραφικά έργα με την υπογραφή των ΚακώνΠαιδιών |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
07-06-07, 23:36 | #131 |
Μικρή ζωή-=-Μεγάλα όνειρα
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
<---Αυτο ειναι το πραγματικο και παψε να παιζεις με το photoshop χαμενε (μου θυμισε τα περιφημα "Spicy Sarparrilla Duel" απ'το παιχνιδι Wanted: A Wild Western Adventure
Aντε για να μην ζηλευετε αλλαζω την υπογραφη μου |
08-06-07, 11:14 | #132 |
I live my own script...
|
Nidis: Χουανίτα εισαι καλά;
Άν και αρκετά ζαλισμένη η Χουανίτα γνέφει καταφατικά. Πιγκυ: Τί θα κάνουμε; Πώς θα μετακινηθούμε; Δεν περνάει κανένα αυτοκίνητο και το FP είναι κατεστραμένο Ο Σοραβερ ξαναπάει προς την νταλίκα με τις πρασινες-κίτρινες ρίγες. Θέλει να δοκιμασει να την βάλει μπρός και να προσπαθήσει να την οδηγήσει. Ψάχνει την καμπύνα αλλα πουθενά τα κλειδιά. Πηγαίνει πίσω και ανοίγει τον θάλαμο την καρότσα. Άδεια. Ματίνα: ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ! Ο ΦΡΙΜΑΝ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ! Όλοι εκτός απο τον Σοραβερ πλησιάζουν τον Φρίμαν ο οποίος με δυσκολία έχει ανοιχτα τα μάτια του και προσπαθεί να μιλήσει ψιθυρίζοντας. Φριμαν: Τ.... τί έγ.... έγινε; Πιγκυ: Φρίμαν! Θα γινεις καλά! Είχαμε ένα ατύχημα αλλα θα γινεις καλα! Φρίμαν: Δέ.ν με αφή.... αφήνουν... δέ... Νίδις: Τί; Ποιοί δέν σε αφήνουν, τί λές; Φρίμαν: Δέ.. δέν με... αφ... Ο Φρίμαν ξεψύχησε στην αγκαλιά των παιδιών, Εκείη την στιγμη επιστρέφει ο Σοραβερ απο την νταλίκα. Σοραβερ: ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ! λεει στην Πιγκυ. ΜΕ ΤΟ ΧΑΖΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ! ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΗ! Πιγκυ: ΤΙ; ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ? ΕΓΩ ΟΔΗΓΟΥΣΑ; ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΡΑΚΑΡΕ; Σοραβερ: ΤΡΑΚΑΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΔΗΓΩ ΕΜ ΛΙΓΟΣΤΟ ΥΠΝΟ! Νιδις: ΣΚΑΣΜΟΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΦΡΙΜΑΝ ΔΕΝ ΖΕΙ! ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΩΝΕΤΕ! Σερχανούλα: Θα περπατήσουμε! λέει η σερχανούλα ζαλισμένη και ξαπλωμένη στο έδαφος στην αγκαλιά της Ματίνας. Σοραβερ: Μα τί λές... Δέν ξέρουμε κάν πού βρισκόμαστε, προς τα πού να πάμε, προς τα πού εχει κατοικημένη περιοχή. Η Σερχανούλα σηκώνει το χέρι της και δείχνει προς μιά κατεύθυνση. Σερχανούλα: Εκεί, βλέπετε εκεί; Τα παιδιά κοιτάνε αλλα δέν βλεπουν τίποτα παρα μόνο ομίχλη. Σερχανούλα: Αυτό το κορίτσι, πρέπει να ακολουθήσουμε... το κορίτσι. Τα παιδιά δέν βλέπουν κανένα κορίτσι. Ο Σοραβερ τους λέει πωs είναι μάταιο να δοκιμάσουν να πάρουν την νταλίκα. Δέν υπάρχει πουθενα το κλειδί. Πουθενά και ο οδηγός. Ματίνα: Πρέπει να φυγουμε απο εδώ! Ανησυχώ! Φοβαμαι! Γιατί εξαφανίστηκε ο οδηγός; Σταμάτησε με αλάρμ, άρα δέν τράκαρε, δέν υπάρχει τριγύρω το πτώμα του, σωστά Σοραωερ; Σοραβερ: Ναί κοίταξα αλλα είναι εξαφανισμένος... Ματίνα: Παιδιά φεύγουμε, δέν θα μου άρεσε να δω τον οδηγώ σάν σχιζοφρενή δολοφόνο και να μας κηνυγάει με τσεκούρια εδώ στις ερημιές! Ποιός λογικός άνθρωπος θα οδηγούσε μιά νταλίκα με πράσινες-κίτρινες λωρίδες!!! Ο Νιδις πέρνει στην πλάτη τον Φρίμαν και τα κορίτσια βοηθάνε την Σερχανούλα στο περάτημα. Ο ΣΟραβερ προχωράει μπροστά προς την κατεύθυνση που η σερχανούλα είδε το κορίτσι. Όλοι πηγαίνουν προς τα εκεί αλλα τίποτα. Μετά απο μερικές εκατοντάδες μέτρα: Σοραβερ: Κοιτάξτε εδώ! Μία ταμπέλα! Νιδις: Τί γράφει; Δύσκολα διακρίνω! Η ταμπέλα είναι σε κακή κατάσταση! Σοραβερ: We||om| |o Si||en| H||l ή κάτι τέτοιο. Νιδις: Silent Hill! Ναί λέει Silent Hill! Ευτυχώς ένα χωριό μπροστά μας!! Ματίνα: Πάμε γρήγορα! Χρειαζόμαστε όλοι νοσοκομείο! |
08-06-07, 12:48 | #133 |
viva la κλαψα!
|
οχι αρνουμε να πεθανεις απο τωρα freeman , γιατι δεν ειπες " η Ματινα αρχιζει στα γρηγορα και στα ντουμπλεξ χαστουκια το Freeman , του φορμάρει και μια μπουνια στο στήθος και ο φριμαν αρχισε να συνερχεται και να αναπνέει κανονικα"?
|
08-06-07, 13:19 | #134 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
nai giati ws gnwston ta xastoukia einai o kaluteros tropos na epanafereiss tsous zwntanous kapoion pou ton apagagoun oi psuxes
OI PSUXEEEES DEN AGAPAAANEEEEEEE (auto den leei o notiSSSS? oeo?) |
08-06-07, 14:29 | #135 |
Κάνω υπομονή...
|
Η Χουανίτα που κολλάει με τους υπόλοιπους???
09-06-07, 01:06 | #137 |
Φυσική Ξανθιά
|
καλά βρέ ο αδερφός μου "σκοτώθηκε" κι εγώ είχα τέτοια ξενέρωτη αντίδραση ? βάλε καμιά σάλτσα παραπάνω
|
09-06-07, 01:49 | #138 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Μανούλαααααααααααααααα !!! Βλέπω ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!!!
|
09-06-07, 11:47 | #139 | |||
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
κοντά έπεσες.. οι σκιές δεν αγαπάνε γιατι δεν έχουν ψυχή
09-06-07, 14:37 | #140 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19 (0 μέλη και 19 επισκέπτες) | |
|
|