11-10-07, 00:57 | #141 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
τρελααααλ
11-10-07, 09:52 | #142 |
I live my own script...
|
Εντάξει. Τηλεφώνησα. Έκλεισα ραντεβού για τον Σόραβερ. Ελπίζω Σόραβερ να ξέρεις να τραγουδάς
|
11-10-07, 10:04 | #143 |
χοντρομαλάκας
|
αλλιώς θα κάνει το πουτανάκι
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
11-10-07, 10:12 | #144 |
I live my own script...
|
AAAAAAAAAaxaxaxaXAXAXAXa
|
11-10-07, 11:44 | #146 |
I live my own script...
|
Σοραβερ: Ναι; Γειά σας! Σας παίρνω για την αγγελία.
Συγκρότημα: Ναί. Είσαι ο χοντρός; Σόραβερ: Είμαι λίγο αφράτος, εύσωμος, έχω λίγη κοιλίτσα. Αλλα Όχι και χοντρός! Συγκρότημα: Μα΄εμείς θέλουμε χοντρό. Σόραβερ: Μα ξέρω να τραγουδάω! Συγκρότημα: Ναί αλλα δέν είσαι χοντρός! Σόραβερ: Άν σας ικανοποιεί, η παρέα μου με φωνάζει χοντρό. Συγκρότημα: Καλά καλά, θα δούμε. Σόραβερ: Επίσης μπορώ να κάνω και το πουτανάκι! Συγκρότημα: !!!? Σόραβερ: Τί θα λέγατε άν μπορούσα να τα κάνω όλα μαζί; Δηλαδή να κάνω το τραγουδιστό χοντρό πουτανάκι; 3 σε 1 !! Συγκρότημα: ... ? Σόραβερ: Ακούστε. Να περάσω απο το Ναβαρίνο να κάνω μιά οντισιόν εκεί στην πλατεία, να δείτε πόσο κόσμο θα μαζέψω; Όλα τα underground πρεζόνια σε μένα θα μαζευτούν! Ε; Θέλετε; Δοκιμάστε με! Συγκρότημα: Και τί είσαι ρε φίλε να σε δοκιμάσουμε; Έδεσμα; Τέσπα... Δέ με λες; Ζαρτιέρες φοράς; Στρίγκο; Σοραβερ: Ο Στρίγκος με κόβει λίγο στο καβάλο, αλλα απο ζαρτιέρα ότι θέλεις! Συγκρότημα: Κανένα όργανο παίζεις; Σόραβερ: Και ποιός άντρας δέν παίζει όργανο ρε φίλε! Συγκρότημα: Όχι ρε δέν κατάλαβες. Κανένα πνευστό, κανένα έγχωρδο, κρουστό κ'έτσι. Σόραβερ: Κρουστό δέν παίζω, αλλα τον Κουστώ τον παίζω. Θυμάμαι οταν ήμουνα μικρός που φοράγαμε τις μάσκες στην θάλασσα και εξερευνούσαμε τον βυθό στις παραλίες. Αλλη φάση φίλε! Συγκρότημα: Πνευστό; Σόραβερ: Ντουντούκι! Όλα τα καπνίζω, όλα τα μαχαιρώνω λέμε! Απο τσιγάρο ρουφάω μέχρι γκάιντα! Συγκρότημα: Έγχορδο; Σοραβερ: Έγχορδα είναι τα αγαπημένα μου. Χορδή σημαίνει απο αρχαιοτάτων χρόνων έντερο. Κοκορέτσι δώσμου και την ψυχή μου πάρε! Συγκρότημα: Χμμμμ πιστεύω πως βρήκαμε τον ανθρωπό μας... Λοιπόν! Περνάς με τις ζαρτιέρες σου, σε ζυγίζουμε, και ξεκινάμε! |
11-10-07, 13:10 | #148 |
Φυσική Ξανθιά
|
|
11-10-07, 13:35 | #150 |
Φυσική Ξανθιά
|
πείνασα λοοοοοοοοοολ
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20 (0 μέλη και 20 επισκέπτες) | |
|
|