29-11-08, 12:33 | #15041 |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
εχεις προσπαθησει να κοιμηθεις σε ενα σπιτι που η μανα σου εχει ηδη τελειωσει τις δουλειες (οποτε βαριεται) και εχει αρχησει τις σαχλες για να περασει η ωρα της?
π.χ. ανοιγει η πορτα: αννα:-τι θες πρωι πρωι?????????????? μανα:-τπτ! κοιμασαι ακομα? αννα:-ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! μανα:-καλα! εγω ειμαι απο κει, ΜΟΝΗ μου! περεα δεν εεεεεεεεεεεχω, δουλειες δεν εεεεεεεεχω, μηπως εχεις καμια δουλεια να μου δωσεις να εχω κατι να κανω? αννα:-οχι! παρατα με χριστιανη μου να κοιμηθω λιγο! ενα σαββατο εχω! μανα:-καλα! κοιμησου! κι ασε με εμενα! απο εκει! μονη μου! τιμωρια! σαν τα παιδακια στο σχολειο! αννα:-ασε με ρε Ελενη να κοιμηθω λιγο! μανα:-καλα φευγω (κλεινει η πορτα) (μετα απο 5 λεπτα) μαναξανανοιγει η πορτα) -μηπως το ξανασκεφτηκες και δεν νυσταζεις? κτλ κτλ! βαριεμαι να γραψω την συνεχεια!
29-11-08, 12:39 | #15042 |
viva la κλαψα!
|
ελα ρε την καημενη γιατι τη μιλας ετσι?
και εγω κατι τετοια την κανω τη μανουλα μου και μετα ποσο το μετανιωνω που την μιλαω ετσι .... εμενα παντα με σηκωνε στο χωριο οταν ειμασταν ακομα , και Σαββατα και Κυριακες απο τις 09,05 Σηκω (μελεγε) μεσημερι πηγε 10,00 η ωρα ΤΟ ΣΤΑΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥ 09,00 ειναι Αλλα τελικα οι μανουλες ολες το ιδιο ειναι ....και η δικια μου ετσι αμα βαριεται , ερχεται την πεφτει διπλα μου στο κρεβατι ...μου σκαλιζει τα ματια (εγω μεσα στο λιθαργο) -κοιμασαι? (με ρωταει ) εγω βαριεμαι, θες να πιουμε καφε? |
29-11-08, 12:45 | #15043 |
υπόθετο
|
δεν ειμαι για τετοια εγω ρε!
και στο κατω κατω εχει αλλες 2 να βασανιζει! ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ?
29-11-08, 12:47 | #15044 |
viva la κλαψα!
|
Σταματα μαρη θα σε χαστουκισω ..παρεακι θελει η μανουλα , μην την αποπερνεις ...αμα ηξερε κανεναν αλλο εκει , η αν γνωριζε να κατεβει λιγο στην αγορα , ορεξη που θα σε ειχε παλιοβλάκα εσενα ...αλλα ειναι μονη και δεν ξερει πως να περασει την ωρα της ..και στο φιναλε ..λιγες μερες θα ειναι μαζι σου μην εισαι και εσυ αφιλοξενη
|
29-11-08, 12:49 | #15045 |
υπόθετο
|
και ξερει, και γνωριζει και οι αδερφες μου ειναι στα απεναντι δωματια!
α!
29-11-08, 12:53 | #15046 |
viva la κλαψα!
|
νευροσπασμα
|
29-11-08, 13:07 | #15047 |
υπόθετο
|
:παρτα::παρτα::παρτα::παρτα: ρε!
εμενα δεν μου αρεσουν αυτα πρωι πρωι!
29-11-08, 14:48 | #15049 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
μέρες....
29-11-08, 14:50 | #15050 |
Η όμορφη
|
Εμένα η μάνα μου πάντως ποτέ δεν μου είπε "ξύπνα είμαι μόνη μου και βαριέμαι"
Ξεκίναγε από τα ντουλάπια που τα κοπάναγε, και καλά έκανε δουλειές, συνέχιζε με τα πιατικά που τα έπλενε μπάπα μπούπα, τις κατσαρόλες, την πόρτα της αποθήκης, κλπ κλπ Οταν έβλεπε ότι δεν την έδινα σημασία, άρχιζε "Δήμητρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα α σήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηκωωωωωωωωωωωωωω ωωω 11 η ώρα" Οταν δεν έπιανε κι αυτό (είχα ξυπνήσει ήδη από το μπάπα μπούπα των ντουλαπιών αλλά το έπαιζα κοιμισμένη για να της την σπάσω!) άρχιζε να τραγουδάει. Γιατί χρυσή μου γυναίκα, θα μου βάλεις περιορισμό και στο πόσο θα κοιμηθώ???? Εσένα όταν σε ξυπνάνε νευριάζεις και μέχρι να πιεις καφέ είσαι έτοιμη να φας άνθρωπο, εγώ πρέπει να σηκωθώ επειδή έτσι θες εσύ??? Αυτά βέβαια τα σταμάτησε όταν ερχόταν ο Γιάννης σπίτι για ΣΚ και βρήκα κι εγώ την ησυχία μου. Δεν την έπαιρνε. Εκεί, μέχρι και την πόρτα μας έκλεινε μην ξυπνήσουμε Ηταν ο γαμπρός βλέπεις και έδειχνε καλή διαγωγή! Κι όταν έλεγα στον Γιάννη "πάλι καλά που ήρθες γιατί αλλιώς τα ντουλάπια θα δίναν και θα πέρναν" η μαμά μου κοίταγε έτσι και άρχιζε τα "γιατί πότε σε ξύπνησα εγώ??? Επειδή έκανα δουλειές??? Ε καλά, όταν πήγαινε 1 η ώρα λογικό ήταν να σε σηκώσω!" και εκεί με εκνεύριζε ακόμα περισσότερο! Και ερχόταν ο μπαμπάς μου από δουλειά και έλεγε "ακόμα κοιμούνται αυτά?" Αλλά μέχρι εκεί! Ποτέ δεν έκανε φασαρία, ποτέ δεν φώναξε! Μάλλον φταίει ότι ο μπαμπάς μου είναι ο ήρεμος της παρέας, ο διακριτικός. Για την μαμά μου μην μιλήσω καλύτερα, θα νυχτώσουμε. Τώρα μου κάνει άλλο, και μου την δίνει γενικότερα όποιος μου το κάνει Μπορεί να πάρει τηλέφωνο στις 10 το πρωί κι εγώ να κοιμάμαι, (καθώς θα έχω σηκωθεί για κατούρημα 10 φορές το βράδυ, και από τις 5 δεν θα με έχει ξαναπάρει ο ύπνος και κάπου εκεί κατά τις 8 μου έρχεται ένα ωραιότατο γλάρωμα) και να μου πει όλο απορία "καλά, ακόμα κοιμάσαι? " Γιατί χρυσή μου? Σε έβαλα δερβέναγα στο σπίτι μου? Εχω το μωρό να κλαίει? Η μήπως άφησα τον άντρα μου χωρίς φαγητό? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 159 (0 μέλη και 159 επισκέπτες) | |
|
|