04-03-09, 10:53 | #15891 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Κορωνιιιιιιιι μην τον αφήνεις στο πατάρι, θα μουχλιάσει!
Εσενα soraber ποτε??? ούτε μια φορά? Ο Κοκκινος απο την άλλη... σταθερή αξία! Εβγαλε την Κρητη ασπροπρόσωπη Καλημέρεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!! α) η Τετάρτη ειναι μυστήρια μέρα. Στο μεταίχμιο. Ούτε αρχή, ούτε τέλος βδομάδας. Just πήξιμο. β) ο καφετζης έχει παιδάκια με μια αλλοδαπή, μόνιμη κάτοικο εξωτερικού!!! Σημερα το έμαθα. (ασχετο) |
04-03-09, 11:04 | #15892 |
χοντρομαλάκας
|
nata nataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o kafetzis
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
04-03-09, 11:11 | #15893 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Ναιιιιιι. Τωρα εξηγείται γιατί ηταν στα εξωτερικά 10-15 μέρες! Ειχε παει να δει τα παιδάκια του.
click to show |
04-03-09, 11:56 | #15894 |
viva la κλαψα!
|
Καλημερες
η δικη μου η γειτονια ειναι φορ δε φεστιβαλς ΤΕΛΟΣ . σας εχω πει για ενα τρελο γειτονα τον Λεωνιδα , που φοραει το κινητο του στη ζωνη του παντελονιου του , πισω ομως στη μεση , και το βγαζει σαν να ειναι πιστόλι? αυτος ο ανθρωπος στανταρ εχει προβλημα με τα νευρα του ...τον εχω δει και σε πληρη καταπτωση τον εχω δει ...και να μην συμαζευεται .. ερχεται λοιπον μια μερα , παλια, εγω τοτε τον φοβομουνα , μπαινει μεσα στο γαρφειο καλημερα μου λεει και γουρλωνει τα ματια ...καλημερα του λεω , και βαζει το χερι πισ στη μεση του ...αμαν σκεφτομαι θα με τη μπουμπυνισει τωρα λεω , θα παω χαμενη ...και βγαζει το κινητο και μου λεει "βλεπεις? ιντερπολ , με πιανεις?" ναι ναι του λεω ... με τον καιρο τον συνηθισα ...ειναι και παντρεμενος ο Λεω... σημερα μπαινει μεσα και μου φοναζει ..."ακινητη Νηστεια " με τρομαξε ο παλαβος ... |
04-03-09, 12:15 | #15895 |
χοντρομαλάκας
|
den pate kala ekei sta voreia
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
04-03-09, 12:20 | #15896 |
viva la κλαψα!
|
ναι ναι η γειτονια μου ειναι SUPER : yahoo:
|
04-03-09, 12:39 | #15897 | |
Hakuna Matata
|
kalimera kosme
Apo ola exei o mpakses.Eksoterika, palavous apo ola. Dialexte Akoma den mporo na sinithiso na ksipnao normal ores.Proi proi ksipnao pali.E re katarameno nautiko kai kati pou diavasa anamesa sta mail mou Παράθεση:
04-03-09, 12:52 | #15898 |
viva la κλαψα!
|
Nidiiiii Niiiiiiiiidiiiiiii
ΕΞΥΠΝΑΔΕς??????????????? Αδειουλα εε?????? τιμητικη ε????? |
04-03-09, 13:07 | #15899 |
Capten Nick
Περιοχή: Everywhere
|
αλο παίδες....
ναι γμτ...τεταρτη..έχουμε ακόμα 3 μέρες για το Σάββατο... ανυπομονώ να ρθει αλλά δε σας λέω το γιατί, χεχεχε θα το μάθετε τοτες πες ότι τελείωσε η Τετάρτη... ε?.....μπα
04-03-09, 13:13 | #15900 |
viva la κλαψα!
|
...καλημερα Νικολακη
αλλος ενας φωναχτα σκεφτόμενος νέος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 202 (0 μέλη και 202 επισκέπτες) | |
|
|