21-08-07, 12:02 | #151 |
Sherlock
Περιοχή: Fairyland
|
Του πήρα και σοσονάκια
21-08-07, 12:25 | #152 |
viva la κλαψα!
|
καλα σταματηστε, δαγκώστε καμια γλώσσα
|
21-08-07, 13:42 | #153 |
Sherlock
|
λολ
21-08-07, 14:59 | #154 |
Φυσική Ξανθιά
|
τι γλώσσα καλέ άλλα μου έλεγες εχθές
|
21-08-07, 17:32 | #155 |
Sherlock
|
ΟΟΟΟοοοοοοοΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟοοοοοοοοοοοΟΟΟΟΟΟΟΟΟοοοοοοοο. ..
21-08-07, 17:39 | #156 |
viva la κλαψα!
|
σσσσσσσσσσσσσσσσσσ
|
21-08-07, 17:44 | #157 |
Sherlock
|
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο... (σιγανό)
22-08-07, 12:15 | #158 |
viva la κλαψα!
|
λοιπον καντε ετσι οπως αυτος-----> (δαγκωμα γλωσσας)
|
22-08-07, 14:14 | #159 |
I live my own script...
|
Είναι μια ξανθιά, στρατιωτικός στο επάγγελμα, και έχει αράξει να
ξεκουραστεί πάνω σε μια ατομική βόμβα. Κάποια στιγμή, περνάει απο κει ένας συνάδελφός της, τη βλέπει και της λέει: - Ρε συ Μαιρούλα... Κάνε λίγο στην άκρη να κάτσω κι εγώ, τα χω φτύσει... Και η ξανθιά απαντάει: - Helloooo! Η βόμβα είναι ατομική...! - Πως λέγονται δύο ξανθιές που παίζουν κρυφτό; - Αγνοούμενες! Ήταν δυο ξανθιές και λέει η μια στην άλλη: - Τι είναι πιο κοντά το φεγγάρι ή η Καβάλα; Και λέει η άλλη: - HELLO, το φεγγάρι το βλέπουμε!!!! Μπαίνει μια ξανθιά σε ενα φαρμακείο, πλησιάζει τον φαρμακοποιό και του λεει; - Ένα ζευγάρι γυαλια, σας παρακαλώ. - Για τον ήλιο; ρωτάει ο φαρμακοποιός. - Όχι, για μένα, απαντάει η ξανθιά Πώς μπορείς να απασχολήσεις μια ξανθιά μια ολόκληρη ημέρα; - Την βάζεις σε ένα στρόγγυλό δωμάτιο και της λες να κάτσει στην γωνία. Τι μπορεί να περάσει από το μυαλό μιας ξανθιάς χωρίς να το καταλάβει; - Μία σκέψη!! Πάει μία ξανθιά σινεμά με τον άνδρα της. Φτάνει στο ταμείο και λέει: - Δύο εισιτήρια παρακαλώ! - Για τον Ρωμαίο και την Ιουλιέττα; - Τι λες μωρέ, για μένα και τον άνδρα μου είναι!!! - Γιατί οι ξανθιές κουβαλούν μικρά προφυλακτικά μαζί τους; - Για ψύλλου πήδημα... - Πως κρατάς μια ξανθιά απασχολημένη; - Της δίνεις ένα χαρτί που λέει: "Διαβάστε τη κάτω γραμμή Διαβάστε τη πάνω γραμμή Mια ξανθιά σε μια καφετέρια θέλει να πάει στην τουαλέτα. Μόλις περνάει ο σερβιτόρος σκύβει και τον ρωτάει στο αυτί: - Που είναι η τουαλέτα; - Από την άλλη... απαντά αυτός. Τότε εκείνη σκύβει στο άλλο αυτί και ξαναρωτάει: - Που είναι η τουαλέτα; Xτυπάει η πόρτα και ρωτάει η ξανθιά από μέσα: - Ποιός είναι; Της απαντάει αυτός που είναι απ' έξω: - Εγώ! Κι αυτή αναρωτιέται: - Εγώ;;;; Μπαίνει μια ξανθιά σε ένα ζαχαροπλαστείο. Ξανθιά: - Κύριε ζαχαροπλάστη, τι γλυκά είναι αυτά; Ζαχαροπλάστης: - Αυτά είναι κοκάκια, κυρία μου. Ξανθιά: - Κοκάκια; Έτσι φωνάζουνε και το αγόρι μου οι φίλοι του!! Πάει μια ξανθιά σε μια εταιρία μηνυμάτων και λέει στον υπεύθυνο: - Γεια σας, θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στη μητέρα μου που μένει στον Έβρο. - Βεβαίως, Θα σας κοστίσει 40 ευρώ. - Ξέρετε δεν έχω χρήματα, αλλά θα έκανα τα πάντα για να στείλω αυτό το μήνυμα! - Χμμμ, πολύ καλά, περάστε μέσα από τον πάγκο, της λέει ο υπεύθυνος και η ξανθιά περνάει. - Γονατίστε, της λέει και αυτή γονατίζει. - Κατεβάστε το φερμουάρ μου. Και αυτή το κατεβάζει. - Βγάλ' τη μου έξω. Η ξανθιά ακολουθεί πιστά τις εντολές που της δίνονται. - Τώρα αρχίστε. Και τότε η ξανθιά, έχοντας το όργανο του υπευθύνου στα χέρια της. - Έλα μαμά με ακούς; Εγώ είμαι |
22-08-07, 19:37 | #160 |
flamingo lol
|
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13 (0 μέλη και 13 επισκέπτες) | |
|
|