|
Μουσική ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ;;; |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
Κάνω υπομονή...
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
|
![]()
Εγώ σ' αγάπησα εδώ- Ελένη Τσαλιγοπούλου
Εγώ σ’ αγάπησα εδώ Που να ‘σαι τώρα που γυρνάς Σε ποιο καινούριο ουρανό Χρώματα κλέβεις Ένιωσες πάλι τα φτερά Τι σού 'βαλε ξανά φωτιά Σε ποιο λιμάνι ποιο σταθμό καρδιά γυρεύεις Πώς να κρατήσει το κορμί απόψε η νύχτα Τώρα ο κόσμος έχει χάσει μια στροφή Εγώ δεν μίλησα για θαύματα δε είπα Δεν σου στάθηκε κανένας πιο πολύ Πώς να κρατήσει το κορμί απόψε η νύχτα Εγώ σ’ αγάπησα εδώ με τα φεγγάρια της βροχής Περίμενες τόσο καιρό να ξαποστάσεις Έφτανε να χαμογελάς να σε κοιτάζω όταν ξυπνάς Κι ούτε που σκέφτηκα ποτέ πως θα ξεχάσεις Πώς να κρατήσει το κορμί απόψε η νύχτα Τώρα ο κόσμος έχει χάσει μια στροφή Εγώ δεν μίλησα για θαύματα δε είπα Δεν σου στάθηκε κανένας πιο πολύ Παραμυθάκι μου σκληρό όπου κι αν είσαι και γυρνάς Για μένα εκεί να μη ρωτάς Εγώ σ’ αγάπησα εδώ Για μένα εκεί να μη ρωτάς Εγώ σ’ αγάπησα εδώ ![]()
![]() |
![]() |
χοντρομαλάκας
![]() |
![]()
Cary Brothers - Blue Eyes
Wish enough, wise man'll tell you a lie Window broke, torn up screens Who'd have thought that you'd dream Of a single tragic scene I just wanna sing a song with you I just want to take it off of you Cause Blue Eyes You are all that I need Cause Blue Eyes You’re the sweet to my mean Fess it up, dot on the palm of your hand I can help you to stand Saved it up for this dance Tell me all the things you can I just wanna sing a song with you I just wanna be the one that's true Cause Blue Eyes You’re the secret I keep Cause Blue Eyes All the lights on and you are alive But you can't point the way to your heart So sublime, when the stars are aligned But you don't know You don't know the greatness you are Cause Blue Eyes You are destiny's scene Cause Blue Eyes I just wanna be the one I just wanna sing a song with you I just wanna get it on with you Cause Blue Eyes You’re the secret I keep Cause Blue Eyes I just wanna sing a song with you… Materal Defender 1032
![]() A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φέριστος παράφρων
![]() |
![]()
ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ – Άννα Βίσση
Μεθυσμένη πολιτεία με σημάδεψες βαθιά είχα κάποτε μια αγάπη και την πήρε η συννεφιά μες την έρημη πλατεία τ' όνειρό μου το παλιό μεθυσμένη πολιτεία σ' αγαπώ Μεθυσμένη πολιτεία μια κορνίζα αδειανή μια λατέρνα είν' η ζωή μου με ξεκούρδιστη φωνή πάνε κι έρχονται σαν πλοία οι αναμνήσεις στον καιρό μεθυσμένη πολιτεία σ' αγαπώ Μεθυσμένη πολιτεία κάποιας άλλης εποχής σε γυρεύω στο τραγούδι της βροχής μια παλιά φωτογραφία στο συρτάρι το κλειστό μεθυσμένη πολιτεία σ' αγαπώ Μεθυσμένη πολιτεία μια κορνίζα αδειανή... ![]() Φαντάζομαι ότι το μόνο που δεν θα περιμένατε από μένα είναι να ποστάρω τραγούδι της Άννας Βίσση. Εντούτοις πρέπει να παραδεχτώ ότι η ‘‘Μεθυσμένη Πολιτεία’’ είναι ένα πολύ καλό τραγούδι που απέχει παρασάγγας από τις αηδίες που τραγουδάει. Το κομμάτι αυτό περιλαμβάνεται –αν θυμάμαι καλά- στο δίσκο ‘‘Ναι’’ που κυκλοφόρησε το 1980. Τη μουσική έχει γράψει ο Μ. Μικέλης ενώ οι στίχοι ανήκουν στο Δημήτρη Ιατρόπουλο. ![]() Η Άννα Βίσση γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 20 Δεκεμβρίου του 1957, στη Λάρνακα της Κύπρου. Ξεκίνησε την καριέρα της το 1973 όταν την ανακάλυψε ο Γιώργος Νταλάρας (που να ήξερε…) με τον οποίο διατηρούσε και σχέση. Μετά τον χωρισμό της από τον Νταλάρα και αφού πέρασε από διάφορες σχέσεις, μεταξύ των οποίων και με τον Αντώνη Σαμαρά, η Άννα Βίσση συνδέθηκε με τον Νίκο Καρβέλα (τρομάρα μας…) και από τότε γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με σωρεία ανυπόληπτων, και ενίοτε προσβλητικών για τη νοημοσύνη μας, τραγουδιών. Παρά το γεγονός ότι η ερωτική σχέση Βίσση-Καρβέλα έχει λάβει τέλος εδώ και πάνω από 10 χρόνια, η μουσική τους συνεργασία συνεχίζεται, πράγμα φυσικό αφού έχουν κάνει τεράστια περιουσία χάρις σε τραγούδια όπως το ‘‘Μπουμ-μπουμ’’, ‘‘Αγάπη από nylon’’ και άλλα άσματα. Κρίμα γιατί η φωνή της Άννας Βίσση είναι πραγματικά αξιόλογη και θα μπορούσε να προσφέρει πολλά περισσότερα στο ελληνικό τραγούδι. Μπορεί να είναι η τραγουδίστρια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ελλάδα αλλά είναι αμφίβολο αν ο ιστορικός του μέλλοντος θα της αφιερώσει έστω και μία αράδα στην Ιστορία του Ελληνικού Τραγουδιού… Προσωπικά, προτιμώ να τη θυμάμαι όπως την είχα γνωρίσει τα πρώτα 10 χρόνια της καριέρας της (φαντάζομαι ότι ο Νταλάρας θα προτιμούσε να μην τη θυμάται καθόλου αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία). |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]()
Ειλικρινά με ξάφνιασες Πλάτων
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Κάνω υπομονή...
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
|
![]()
Κι εγώ ξαφνιάστηκα Πλάτωνα, αλλά επειδή αρχικά διάβασα "Μεθυσμένη μου καρδια" αντί για "πολιτεία"
![]() Όντως εκπληκτικό κομμάτι, αν και μελαγχολικό ![]()
![]() |
![]() |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
![]() |
![]()
yep ki emena maresei auto...
oso gia ton istoriko tou mellontos, den mporei a mhn anafer8ei se mia tragoudistria k enan sun8eth pou den epesan sto No 2 gia peripou 20 xronia... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
skroutz
![]() |
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φέριστος παράφρων
![]() |
![]()
LAST CHRISTMAS - Wham!
Last Christmas, I gave you my heart But the very next day, You gave it away This year, to save me from tears I'll give it to someone special once bitten and twice shy I keep my distance but you still catch my eye Tell me baby do you recognise me? Well it's been a year, it doesn't surprise me (Happy Christmas) I wrapped it up and sent it With a note saying "I Love You" I meant it Now I know what a fool I've been But if you kissed me now I know you'd fool me again (Ooh-ooh baby) A crowded room, friends with tired eyes I'm hiding from you and your soul of ice My God I thought you were someone to rely on Me? I guess I was a shoulder to cry on A face on a lover with a fire in his heart A man undercover but you tore me apart Ooh-ooh Now I've found a real love you'll never fool me again A face on a lover with a fire in his heart (Gave you my heart) A man undercover but you tore me apart Next year I'll give it to someone; I'll give it to someone special Special Someone Someone I'll give it to someone; I'll give it to someone special Who'll give me something in return? I'll give it to someone Hold my heart and watch it burn I'll give it to someone; I'll give it to someone special I've got you here to stay I can love you for a day I thought you were someone special Gave you my heart I'll give it to someone; I'll give it to someone Last Christmas I gave you my heart You gave it away I'll give it to someone; I'll give it to someone ![]() Το ‘‘Last Christmas’’ περιλαμβάνεται στο δίσκο των Wham! “Music from the Edge of Heaven’’ που κυκλοφόρησε το 1984. Το τραγούδι έφτασε ως το Νο 2 της Μεγάλης Βρετανίας. Το ‘‘Last Christmas’’ μιλάει στην πραγματικότητα για μία αποτυχημένη σχέση και όχι για τα Χριστούγεννα. Μόνο η φράση ‘‘Last Christmas’’ δείχνει ότι η ιστορία τοποθετείται χρονικά στην εορταστική περίοδο. Παρόλα αυτά το τραγούδι έγινε πλέον σήμα-κατατεθέν των Χριστουγέννων και πάντα τέτοια εποχή παίζεται συνέχεια από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. ![]() Το single του ‘‘Last Christmas’’ κυκλοφόρησε με φιλανθρωπικό σκοπό αφού οι εισπράξεις από τις πωλήσεις πήγαιναν στην Αιθιοπία προκειμένου να ανακουφιστεί ο πληθυσμός της χώρας από την ασιτία. Εκτός από το τραγούδι ‘‘Do They Know It’s Christmas’’, το οποίο εμπόδισε το ‘‘Last Christmas’’ να ανέβει στο Νο 1, είναι το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τις περισσότερες πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι και το μοναδικό τραγούδι που πούλησε πάνω από 1.000.000 αντίτυπα χωρίς να φτάσει στο Νο 1! Και μία απάντηση στον Soraver: Μπορώ να σου παραθέσω όχι 1 αλλά 100 τραγούδια που δεν ανέβηκαν ποτέ στο Νο 1 αλλά εν τούτοις έμειναν στην ιστορία. Αντιθέτως υπάρχουν πάμπολλα Νο 1 που κανένας πια δεν τα θυμάται (ή δεν θέλει να τα θυμάται). Κι αυτό ισχύει είτε για τη μουσική είτε για τον κινηματογράφο. Τα Νο 1 σε πωλήσεις δεν σημαίνει αυτοδικαίως ότι είναι ποιοτικά ούτε ότι περνάνε στην ιστορία. Απλά είναι ένα στατιστικό στοιχείο. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
skroutz
![]() |
![]()
No more coal!!!!!
![]() Φτάνει πια με αυτό το τραγούδι! Δεν αντέχω άλλο! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
skroutz
![]() |
![]()
Παρτέ και ένα χαρωπό τραγουδάκι από 1 ωραίο συγκροτηματάκι!!!
Ace of Base All that she wants She leads a lonely life She leads a lonely life When she woke up late in the morning Light and the day had just begun She opened up her eyes and thought O what a morning Its not a day for work Its a day for catching tan Just laying on the beach and having fun Shes going to get you All that she wants is another baby Shes gone tomorrow boy All that she wants is another baby All that she wants is another baby Shes gone tomorrow boy All that she wants is another baby All that she wants - all that she wants So if you are in sight and the day is right Shes a hunter youre the fox The gentle voice that talks to you Wont talk forever Its a night for passion But the morning means goodbye Beware of what is flashing in her eyes Shes going to get you All that she wants... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη koure : 22-12-06 στις 11:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|