|
CiNE-SyMPOSiON Κινηματογραφικά έργα με την υπογραφή των ΚακώνΠαιδιών |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
![]() |
Sherlock
![]() Εγγραφή: 06-05-2007
Περιοχή: Fairyland
|
![]()
Mωρ'τι μας λεεεεεεεεεεεεεες???
![]()
![]() |
![]() |
Gourouni apo ratsa
![]() Εγγραφή: 07-10-2006
Περιοχή: USA
|
![]()
Ε, καλά, σιγά το πρόβλημα, εδώ μια απλή πριγκήπισσα αρκούσε να φιλήσει το βάτραχο για να γίνει πρίγκηπας, και δεν θα μπορεί βασίλισσα?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gourounaros
![]() Εγγραφή: 09-09-2007
|
![]()
ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Ρε kako _paidi με τι βιώματα μεγάλωσες πουλάκι μου???? ΑΧΧΧΧΧΧΧΧ να 'σαι καλά! Πολύ γέλασα! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
![]() ![]() ![]() ![]() Εισαι απίστευτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Είμαι μητέρας!!!!
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
|
![]()
senora trota fera!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Φυσική Ξανθιά
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
I live my own script...
![]() |
![]()
Nidi ti sou leei to kainourio sou domatio re su? Ligo skoteina kai ugra ekei mesa e? Ela more. Den bariesai
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Είμαι μητέρας!!!!
![]() Εγγραφή: 04-06-2006
|
![]()
Soraver: Σταμάτα μωρέ μην τρέχεις κάτσε να σε πιάσω
Rozanna: Soraver ξεκόλλα μην με κυνηγάς, σύνελθε. Soraver: Κάτσε βρε να σε πιάσω… κουράστηκα πια Rozanna: ΟΧΙ …..σύνελθε. Soraver: Μα μην τρέχεις είναι ανώφελο, έτσι και αλλιώς αργά η γρήγορα θα σε πιάσω, μην επιδεινώνεις την θέση σου Rozanna: Soraver … ξεκόλλα…. Soraver: άσε με βρε να σε πιάσω, δεν θα πονέσεις πολύ, στο ορκίζομαι…. Rozanna: Τι λες ρε? Πας καλά? Soraver: Α καλά…. τουλάχιστον να κάνουμε ένα διάλειμμα δεν αντέχω άλλο… έχω ξεπατωθεί… είναι που δεν έχουμε φάει και τίποτα…. Rozanna: Λογικέψου Soraver, δεν είναι πράγματα αυτά…. Soraver: Δεν ξέρω τι θα κάνεις εσύ, εγώ πάντως θα κάτσω, δεν μπορώ άλλο…. μήπως σου βρίσκεται τίποτα φαγώσιμο? Rozanna: Όχι, αλλά αν συνεχίσεις έτσι, ούτε και πρόκειται να βρούμε. Soraver: Καλά τότε θα κάνουμε ανακωχή, μέχρι να βρούμε κάτι να φάμε και σε πιάνω μετά…. Rozanna: Καλά… τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου….. Έχεις καμιά ιδέα τι να φάμε? Μου φαίνεται πως είδα κάτι δέντρα με φρούτα καθώς τρέχαμε, κοντά στο ένα χιλιόμετρο από εδώ. Soraver: Φρούτα? Τι φρούτα? Τι να μου κάνουν τα φρούτα? Rozanna: Δεν ξέρω, αλλά αυτό μόνο έχω δει…. Soraver: Μα με τα φρούτα, δεν γεμίζει το στομάχι…..Σσσσσσσσσσσς…..άκουσες τίποτα(?)…. Rozanna: ε… τι λες? Soraver: Κάτι ακούγετε… Rozanna: Δεν ακούω τίποτα. Soraver: Σσσς… Rozanna: Μα τι λες καλέ? Soraver: Σκάσε ρε…. Rozanna: Σκάσε? Μου είπες σκάσε? (βάζει τα κλάματα) Ο Soraver κατευθύνετε σιγά, σιγά και και αθόρυβα, προς την μεριά που άκουσε τον θόρυβο…. και παραμερίζοντας την πυκνή βλάστηση, εξερευνεί πολύ προσεκτικά τον χώρο, όπου βλέπει…. Material_Defender_1032 : (Με λυγμούς) Τον σκότωσες….τον σκότωσες…. Piggy: Όχι δεν μπορεί…. κάπου εδώ θα είναι…. (Ψάχνοντας τα νερά…) Material_Defender_1032 : Είσαι μία δολοφόνος….. Piggy: Όχι ….όχι… δεν είναι αλήθεια, θα τον βρούμε… ηρέμησε….. Soraver: (Γυρίζοντας προς την Rozanna, κλείνοντάς της γεμάτος χαρά το μάτι και με τα σάλια του να τρέχουν… από την πείνα) Φαί….. Rozanna: τι φαί τι βρήκες….(Πάει και εκείνη προς το μέρος του να δει) Soraver: Να δες….. Rozanna: Α… Παναγία μου ευτυχώς…. Soraver: Είδες που στο έλεγα? Rozanna: Τι μου έλεγες? Που είναι το φαί… Soraver: Να εκεί δεν το βλέπεις που κολυμπάει στην λιμνούλα… Rozanna: Τι λες ρε ηλίθιε…. πιο φαί… αυτό είναι η Piggy….. Soraver: Τι είναι η Piggy? Rozanna: Αυτή εκεί που αποκαλείς φαί… Soraver: Μα τι λες τώρα αυτό είναι ένα γουρούνι Rozanna: Ναι η Piggy…. Soraver: Ποια είναι η Piggy? Rozanna: Το γουρούνι…. Soraver: Το γουρούνι? H Piggy? Rozanna: Ναι … ναι δεν θυμάσαι? Soraver: Δηλαδή η Piggy είναι γουρούνι? Rozanna: Ναι!!! Soraver: Περίεργο και εγώ νόμιζα πως γουρούνια είναι μόνο οι άντρες…. Rozanna: ??? Soraver: Τέλοσπάντων δεν ξέρω τι λες, Piggy ξεPiggy, εγώ πεινάω και αυτό είναι ότι πρέπει…. Rozanna: Μα τι λες τώρα είσαι τρελλός? Αλλά πριν προλάβει η Rozanna να τελειώσει την φράση της, ο Soraver, έχει ήδη ξεκινήσει τρέχοντας για να πάει να πιάσει το γεύμα του… Η Piggy ακούγοντας τον θόρυβο που έκανε ο soraver, κοίταξε προς το μέρος του και μόλις τον είδε, ένα τεράστιο χαμόγελο, σχηματίστηκε στη στρογγυλή και αφράτη ροζ φατσούλα της και αρχίζοντας να τρέχει και αυτή προς το μέρος του αναφώνησε… Piggy: Soraver…. ζεις…… και αφού συναντήθηκαν στον μέσω της λίμνης και αγκάλιασε ο ένας τον άλλον, για διαφορετικούς λόγους βέβαια η Piggy συνέχισε να φωνάζει…. Piggy: Soraver…. ζεις…… ζεις…. ζεις…. Soraver…. ζεις….. δεν ξέρεις πόσο χαρούμενη με κάνεις…. αχ τι καλά που ζεις…. ΑΟΥΤΣ…. τι δαγκώνεις ρε ΜΑΛΑΚΑ? Rozanna: Άσε κάτω την φίλη μου ΡΕΕΕΕ…. (τρέχοντας προς το μέρος τους….) Piggy: ΑΟΥΤΣ… ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΙΠΑ….. Rozannoyla ζεις? Αχ τι καλάουτς.... Δεν πιστεύω να δαγκώνεις και εσύ…. ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΕΜΕ…… Rozanna: Piggoula…. δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι….. (και βουτάει πάνω στον soraver….) Soraver: Μπρλμπρλ μρπλ μρπλ…. Ενώ η Rozanna και η Piggy, αγκαλιάζονται φιλιούνται, ξεσπάνε σε κλάματα χαράς o Soraver…. Soraver: Μπρλμπρλ μρπλ μρπλ…. και αφού , ξανά αγκαλιάζονται, ξανά φιλιούνται, ξανά ξεσπάνε σε κλάματα χαράς και o Soraver ξανά…. Soraver: Μπρλμπρλ μρπλ μρπλ…. Αποφασίσανε να βγούνε από το νερό, για να ξαναματά φιληθούν, να ξαναματά αγκαλιαστούνε και να ξαναματά κλάψουνε από χαρά, όχι για πολύ όμως, γιατί ο soraver, σταμάτησε μεν να κάνει… «Μπρλμπρλ μρπλ μρπλ», αλλά δεν βγήκε ποτέ από το νερό. Μόλις το συνειδητοποίησαν οι δύο φίλες αυτό, έτρεξαν αμέσως και τον έβγαλαν στην ακτή, όπου ξεκίνησαν αμέσως, να του κάνουν τεχνητή αναπνοή, μαλάξεις και τα λοιπά …. Soraver: έχοντας τα λίγο χαμένα…. Piggy…. rozanna… Τι έγινε? Που βρίσκομαι? Piggy: Soraver….soraver…είσαι καλά? Rozanna: Soraver… μας ακούς….? Soraver: Καλά είμαι ρε παιδιά… τι έγινε? Που βρισκόμαστε… γιατί κλαίτε? Piggy: Soraver….soraver…αν με ακους, άνοιξε τα μάτια σου Rozanna: πες μας κάτι….? Soraver: Καλά είμαι λέμε, λίγο ζαλισμένος…. μόνο……… μα ανοιχτά τα έχω τα μάτια μου και σας μιλάω, δεν με ακούτε? Piggy:(Με τα δάκρυα να πλημυρίζουν τα μάτια της) Soraver ξύπνα σε παρακαλώ….soraver…η Piggy είμαι… να δάγκωσε…. Αλλά ξύπνα…. μην μας αφήσεις τώρα γαμώτο……. γαμώτο…. δεν είναι δίκαιο…. δεν είναι δίκαιο…. Rozanna: Soraver… η Rozanna είμαι…. η κατάσκοπος…. ξύπνα ρε γαμώτο…. μην πεθάνεις τώρα… τώρα που βρήκαμε την Piggy…. Soraver: Ρε παιδιά καλά είμαι….. δεν με ακούτε… τι έχει συμβεί, θα μου πει επιτέλους κάποιος? Piggy:(Με τα δάκρυα πλέον να τρέχουν ποτάμι) Α ρε Soraver όχι τώρα… όχι τώρα ρε γαμώτο……. γιατί ρε Θεέ…. γαμώτο…. δεν είναι δίκαιο…. δεν είναι δίκαιο…. Rozanna: Δεν φαίνεται να αναπνέει…. και ο σφυγμός του δεν….δεν μπορώ να τον βρω…. (Ξεσπάει και εκείνη σε κλάματα, και αφήνει τον Soraver, και αγκαλιάζει την Piggy, που της το ανταποδίδει και κλαίνε απαρηγόρητες….) Soraver: (Έντρομος)Ποιος δεν έχει σφυγμό ρε παιδιά, ποιος δεν αναπνέει, γιατί δεν μου απαντάτε… τι συμβαίνει…. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? Cj-Dimitris.T : Join the club… φιλαράκο…. Soraver: (Έντρομος)Ποιο κλαμπ… τι συμβαίνει, ποιος είσαι εσύ? Μπορείς και με ακούς? Cj-Dimitris.T : Ναι, και σε ακούω και σε βλέπω, όπως και εσύ άλλωστε. Αυτοί δεν μπορούν να μας ακούσουν και να μας δουν…. Soraver: Τι σημαίνουν όλα αυτά… γιατί δεν μπορούν να μας δουν και να μας ακούσουν? Cj-Dimitris.T : Γιατί αυτοί, είναι ακόμα ζωντανοί….! Soraver: Ζωντανοί? Δηλαδή εγώ…. εμείς…. Όχι ρε γαμώτο….. xouanita: Μην στεναχωριέστε, όλα θα πάνε καλά... ελάτε όμως τώρα, πάμε να βρούμε τους φίλους σου soraver, γιατί βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο, ο Egw με κάλεσε και μου είπε, πως αν δεν βιαστούμε, θα χαθούνε για πάντα στην σκιά… και στο σκοτάδι….. Sovarer: Ποιος είναι ο Egw και ποια σκία και σκοτάδι…τι είναι αυτά που λες? Ποια είσαι εσύ και πως βρέθηκες εδώ, από που ήρθες και γιατί πέθανα… είχα τόσα πολλά ακόμα να κάνω….Και αυτές….. μόνες τους…κινδυνεύουν…. κάνε κάτι…. xouanita: Εγώ είμαι μια φίλη…. θα σου τα εξηγήσω όλα στην συνέχεια…. απλά εμπιστεύσου με και μην στεναχωριέσαι, όλα θα πάνε καλά. Όσο γι αυτές, ακόμα δεν έχουν ανάγκη… δεν κινδυνεύουν από τίποτα. Άλλοι κινδυνεύουν και αν δεν βιαστούμε ίσως να μην προλάβουμε… Cj-Dimitris.T : Με εμένα τι θα γίνει? Sovarer: Ποιος είσαι εσύ πάλι? Cj-Dimitris.T : Cj-Dimitris.T με λένε, οι φίλοι (και ο σεναριογράφος, γιατί βαριέται να το γράφει ολόκληρο συνέχεια) με φωνάζουν Cj. Χάρηκα…. Sovarer: Soraver λένε εμένα, αλλά τώρα να σου πω ότι χάρηκα, θα σου πω ψέματα…. xouanita: Ελάτε πάμε, εξάλλου και το να κάθεστε εδώ, δεν σας βοηθάει πολύ, το κλίμα είναι πολύ φορτισμένο….. Sovarer: Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω… δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό…. όχι σε εμένα… ΟΧΙ…. Cj-Dimitris.T : Κοίτα σε καταλαβαίνω και εγώ στην αρχή φρίκαρα…. βασικά η αλήθεια είναι ότι χάρηκα, γιατί νόμιζα ότι μπορούσα να κολυμπάω, αλλά όταν μιλούσα στον Material και δεν απαντούσε, συνειδητοποίησα τι συμβαίνει . Οπότε δεν νομίζω πως έχει νόημα να αντιδράς έτσι…. Sovarer: Άντε παράτα με και εσύ, ποιος σου ζήτησε την γνώμη σου? Cj-Dimitris.T : Συγνώμη, αλλά δεν νομίζω ότι ο τρόπος που μιλάτε είναι πρέπον… καταλαβαίνω ότι βρισκόσαστε σε σύγχυση αλλά….. Sovarer: Μπορείς να κοιτάς την δουλειά σου και να μην πετάγεσαι? Cj-Dimitris.T : ….. Όχι ρε ψύλλος είμαι και πετάγομαι και θα πετάγομαι έχεις πρόβλημα… άντε πια από εδώ…. Sovarer: Ναι αλλά πέτα αλλού… όχι εδώ…. δεν σου επιτρέπω….. Cj-Dimitris.T : ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ…. τι θα πει δεν μου επιτρέπεις? Τι λες ρε καραγκιόζη ποιος είσαι εσύ που δεν θα μου επιτρέπεις Sovarer: Καραγκιόζης είσαι και φαίνεσαι και μην συνεχίζεις γιατί θα το μετανιώσεις…. Cj-Dimitris.T : Γιατί τι θα μου κάνεις? Θα με σκοτώσεις! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Sovarer: ??? xouanita: Λοιπόν σταματήστε να κάνετε σαν μωρά παιδιά και ηρεμήστε, γιατί θα αναλάβω να σας ηρεμήσω εγώ… και δεν σας συμφέρει. Ελάτε μαζί μου και πάμε να βρούμε τον Egw! Και έτσι ξεκινήσανε να πάνε να βρούνε τον Egw και τους άλλους ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Χαζοχαρούμενη housewife
![]() Εγγραφή: 09-02-2007
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gourounaros
![]() Εγγραφή: 09-09-2007
|
![]()
Teleia ena epeisodio 2 8anatoi! 8a ta katafereis pou 8a paei 8a tous 3epastepseis olous siga siga! Kai den katalava h xouanita einai h kalh ths ypo8eshs? XM KALO KALOOOOOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|