15-04-07, 16:46 | #1901 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Κοιλιόδουλοι! (Λέω εγώ, αφού έχω ήδη φάει το πρωινό μου, δηλαδή ομελετίτσα (αυγό organic cage free, organic milk, αλατάκι ΚΑΛΑΣ και φρεσκοτριμμένο πιπεράκι) με τηγανισμένα κυβάκια πατάτες (Yukon Gold) και μανιταράκια crimini, ελαιόλαδο (extra virgin first cold pressed από ποικιλία Koroneiki Kalamatas οξύτητας 0-0.5%), λουκανικάκι ντόπιο χωρίς συντηρητικά (λέει, το πιστεύω όμως?), τοματοσαλατίτσα από tomatoes on the vine με ρίγανη μαζεμένη στα βουνά της Αιγιαλείας από την πεθερά της μπακάλισσας, φέτα από Λάρισα, και ψωμάκι φτιαγμένο από τα χεράκια μου (με αλεύρι King Arthur, βεβαίως βεβαίως, ανακατεμένο με λιναρόσπορο και κριθαράλευρο για πιο ενδιαφέρουσα γεύση). Ξέχασα τίποτε? Δηλαδή ψόφιος στην πείνα)
Τώρα πίνω το καφεδάκι μου από φρεσκοτριμμένα σπυράκια Green Mountain Harvard Blend. Από σοκολατίτσες λέω να μη φάω... ας κάνουμε και λίγη δίαιτα. Η φτώχια θέλει καλοπέραση. |
15-04-07, 18:08 | #1903 |
Φυσική Ξανθιά
|
Είμαι περίεργη να μάθω τι τρως για μεσημεριανό
|
16-04-07, 10:48 | #1905 |
I live my own script...
|
Καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Άντε να ξυπνάμε σιγά σιγά!
|
16-04-07, 11:37 | #1906 |
ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ
|
kalhmeres,
sas grafw apo to anenewmeno pc ths douleias apofasisa shmera na mhn bgalw to laptop gia na sthsw kalutera auto, alla mou kanei kolpa.... trwei kati trela kolhmata xwris mple o8onh, kai den mporw na 3erw ti skata ton pinei.... exw tis upopsies mou fusika..... anyway, afhsa thn kafetiera me kafe-arwma_fountouki kai to brasthra anoixto gia tis sokolates. epishs exw fournhsei kati turopitakia/loukanikopitakia kai ta sunafh gia na tsimphsoume kai kati authn thn krua kai broxerh mera tou xeimwna (lol) kai to kerasaki sthn tourta: |
16-04-07, 11:50 | #1907 |
I live my own script...
|
Πού ειναι οι κοπέλες σήμερα ωεω; Κοπέλες; Υπναρούδες; Πού είστε βρε;
|
16-04-07, 12:32 | #1909 |
viva la κλαψα!
|
ελα ελα καλημερα !! Δηλώνω πρώτη το παρόν
Καλή εβδομάδα ! πως πάει ? μια συντομη ματια που εριξ αειδα οτι παλι για τα φαγητα μιλουσατε ? ας μη γινει και σημερα αυτο γιατι ....ηδη νιωθω μια λυγουρα Τι καφε σερβίρει το μαγαζι? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 152 (0 μέλη και 152 επισκέπτες) | |
|
|