18-06-10, 15:25 | #19331 |
viva la κλαψα!
|
πολυ ξυλακι στο μάτι ...πολυ ρυζι στα ρουθουνια ...πολυ γαριδα στ'αυτι! χαμος θα γινει ..παει ο καημενος ο Σταυρος χααχχαχαχαχαχαχα
|
18-06-10, 17:07 | #19332 |
Χαζοχαρούμενη housewife
Περιοχή: Στην καρδια του κακόπαιδου
|
Κι εγω θελω Κινεζικοοοοοοοο
Χοιρινό με γλυκόξινηηηηη |
18-06-10, 17:12 | #19333 |
χοντρομαλάκας
|
kai ego thelo alla me poulane panta oi kakoulides :'(
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
18-06-10, 17:23 | #19334 |
Χαζοχαρούμενη housewife
|
Σε πουλάνε ή εσυ δεν πας?
|
18-06-10, 17:31 | #19335 |
χοντρομαλάκας
|
to kanonizoun panta otan den mporo!
oi palio...palio...ALITAMPOURES! :'(
A pessimist is what an optimist calls a realist The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised. The more things change, the more they stay the same... BEWARE EXPLICIT CONTENT BELOW! click to show |
18-06-10, 18:25 | #19336 |
Gourouni apo ratsa
Περιοχή: USA
|
Καλημέρα σας.
Ρε δεν είμαστε καλά. Βλέπω τα πρωτοσέλιδα που έβαλε ο Πλάτων παραδίπλα να ουρλιάζουν θριαμβολογώντας. Η χώρα έχει τα χάλια της, οι ηγέτες της είναι υποτακτικοί ξένων συμφερόντων και κάνουν ότι τους διατάξουν εκείνοι, τα χειρότερα έρχονται, κι εμείς (όχι εγώ δηλαδή) κάνουμε (σαν?) παλαβοί γιατί? Για μια ασήμαντη "νίκη" σε κάτι που δεν έχει την παραμικρή αξία. Για ένα πουκάμισο αδειανό. Και θυμάμαι τότε με το Ευρο 2004 ή με την (εξ ίσου ανάξια λόγου) πρωτιά της @@ζου στη Γιουροβίζιον που γράφανε "Η Ευρώπη υποκλίνεται στην Ελλάδα". Ναι, πολύ υποκλίνεται. Εμείς είναι που στήνουμε κώλο, όχι η Ευρώπη σε μας. Μερικές φορές νομίζω ότι μας αξίζουν αυτά που παθαίνουμε. Αντιγράφοντας τον τίτλο μιας από τις κωλοφυλλάδες, "Αυτή είναι η Ελλάδα μας". Δυστυχώς. |
18-06-10, 18:58 | #19337 |
χοντρομαλάκας
|
όπως λέει και ο Τζίμης:
όλο το έθνος προσκυνάει σώβρακα και φανέλες
18-06-10, 23:31 | #19338 | |
υπόθετο
Περιοχή: Σεϊχέλες
|
Παράθεση:
Κι όσο για εμένα που έκανα το πόστ με το γκόλ, δεν πανηγυρίσα τη νίκη της Ελλάδας ποτέ! Πλακα έκανα που μετά από τόοοοοοοοοοσα χρόνια και 2 μουντιάλ, βάλαμε επιτέλους 1 γκολ! Αν δεις την ωρα του ποστ θα δεις οτι ηταν στην ισοπαλια και οχι στη νικη! Αλλά κι αν έβγαιναν κάποιοι για πανηγύρια (που δεν είδα κανέναν στην Ομόνοια, είχαν διαδήλωση για το ασφαλιστικό), δεν θα τους κακολογούσα. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εγώ δεν αντέχω άλλη μαυρίλα. Έχω εξαντληθεί από όλη αυτή την κατάσταση. Αν ήμουν λίγο πιό χάλια, θα έβγαινα να πανηγυρίσω ακόμα και την νίκη μας ενάντια στο Εκουαδόρ σε αγώνα μπάντμιντον. Όταν με δείτε έτσι έξω λοιπόν, ξέρετε: πάρτε με με το καλό και φορέστε μου μακρυά μανίκια!
19-06-10, 00:09 | #19339 |
Χαζοχαρούμενη housewife
|
Μα τι λέτε βρε? Δεν το 'ξερα να νιώσω τύψεις που χάρηκα
Παιδια, πειτε "οχι" στα ναρκωτικα click to show |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 26 (0 μέλη και 26 επισκέπτες) | |
|
|